Piromanka Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Kluska na także wyróżnione Allegro: Piękna, młoda, spokojna suczka pilnie szuka domu (762318895) - Aukcje internetowe Allegro Quote
ania_sami Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 Piromanka :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
obraczus87 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Zapraszam na bazarek :) http://www.dogomania.pl/forum/f99/kiermasz-ksiazkowy-na-dt-dla-zory-do-12-10-a-148059/ Quote
Piromanka Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Miejmy nadzieję, ze to wszystko poskutkuje i Kluska znajdzie wspaniały dom stały! Trzymajmy kciuki. Quote
megii1 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 A tak Kluseczka, która jeszcze niedawno była troszkę wystraszona, zaczepia i zaprasza do zabawy:multi: Quote
megii1 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 I jeszcze trochę Kluseczki i spółki:multi: Quote
megii1 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Kluseczka to bardzo zabawowa dziewczyna - nie da się pokazać jak ta trójka ładnie sie razem bawi:multi: Czasem trzeba też odpocząć;) Quote
Kostek Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 no ciotka zdolna jestes ;) takiego stracholca Ci przywiozlysmy minelo kilka dni i psina jak laleczka Quote
megii1 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Kostek napisał(a):no ciotka zdolna jestes ;) takiego stracholca Ci przywiozlysmy minelo kilka dni i psina jak laleczka Dzięki:p ale sama wiesz, że to głównie zasługa mojego Darka (mnie cały tydzień nie ma), a poza tym Klucha to po prostu fajna dziewczyna jest:multi: Quote
Laura1108 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Ja nie wiem albo jestem jakaś cofnięta albo co ale nie wiem gdzie te deklaracje trzeba wpłącać ... No Megii ta fotorelacja przekonuje o dobrobycie u Ciebie , psie mordy roześmiane a ogony rozmerdane . Widzę nawet naszą Rusti :loveu: Wspaniale się towarzystwo dogaduje oni nawet będą za sobą tęsknić skoro mają takie duże pole do popisów i wspólne zabawy . Klusia jest śliczna miałam okazję poznać dziewczynkę :) strasznie się cieszę , że udało się ją zabrać od tych meneli . Quote
ania_sami Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Laura1108 napisał(a):Ja nie wiem albo jestem jakaś cofnięta albo co ale nie wiem gdzie te deklaracje trzeba wpłącać ... Juz pisalam;) Wieczorem wysle Wam pw z moim kontem. Ja zbieram 200 zl deklaracji, Kasia ma wyslac do megii brakujaca kwote za hotel tj tez ok 200 Quote
Negri_2008 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 ania_sami napisał(a):[quote name='Laura1108']Ja nie wiem albo jestem jakaś cofnięta albo co ale nie wiem gdzie te deklaracje trzeba wpłącać ... quote] Juz pisalam;) Wieczorem wysle Wam pw z moim kontem. Ja zbieram 200 zl deklaracji, Kasia ma wyslac do megii brakujaca kwote za hotel tj tez ok 200 to ja też poprosze o numer konta bo zczyściłam sobie skrzynke dokumentnie :razz: Quote
mysza 1 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Kostek napisał(a):no ciotka zdolna jestes ;) takiego stracholca Ci przywiozlysmy minelo kilka dni i psina jak laleczka To Brutusek prowadził dodatkową terapię:evil_lol: Brutusek nie biega z nimi? Agresywny jest czy tylko o Vertera chodzi? Quote
megii1 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 O Vertera:) Jest juz u nas tyle, ze chce rzadzić stadem także dla bezpieczeństwa nie wychodzą razem z Brutuskiem ani na spacery ani na wybieg;) Quote
ania_sami Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Laura masz zapchana skrzynke nie moglam wyslac wiadomosci Quote
Piromanka Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Aniu, przeklej ogłoszenia i link do Allegro na pierwszą stronę. Quote
ania_sami Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Od Kasi wiem ze Kluseczka juz w swoim domku:multi::multi: Wielkie podziekowania z mojej i Kasi strony dla megii1 za cudowny hotelik dzieki ktoremu Kluska miala szanse rozpoczac nowe zycie:Rose::Rose: dla Laury, mtfzalesie i Negri dzieki ktorym Kluska miala szanse pojechac do hoteliku :Rose::Rose: i dla Piromanki za 1000 ogloszen dzieki ktorym ktos wypatrzyl Kluseczke:Rose::Rose: Na ta sobote zostalysmy z Kasia zaproszone na wizyte do nowych wlascicieli lalki :) Quote
Piromanka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 O rany! Ale super! Ciężko mi opisać swoją radość! Quote
megii1 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Pani zadzwoniła w niedzielę - nic nie pisałam bo nie chciałam zapeszać:) W poniedziałek Pani przyjechała. Profesjonalnie ubrana w kaloszach i poszła z Klusą i Rusti na spacerek (Rusti tez była brana pod uwagę). Dziś przyjechała z męzem i swoją suczką rasy owczarek beligijski bo chciała żeby jej sunia wybrała sobie przyjaciółkę (sama nie mogła sie zdecydować)... i wybrała Kluskę. Kluska będzie mieszkać w domu z ogrodem a spać będzie w domku:loveu: Trzymajcie kciuki żeby była grzeczna;) Quote
Piromanka Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Ojej, moja Klusia wystawia główkę z auta.... :loveu: Ps. Zapytam z ciekawości: z którego portalu Pani się zgłosiła? Quote
megii1 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Historia zawiła bo Pani szukała szczeniaka na forum belgów i ktoś kto wystawiał takiego szczeniaka miał też w ogłoszeniach Kluseczkę. Także przez przypadek chyba:) Quote
Recommended Posts