Jump to content
Dogomania

***UWAGA, Kluska juz w nowym domku!! Wszystkim baaaaaardzo dziekuje

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kostek napisał(a):
no ciotka zdolna jestes ;) takiego stracholca Ci przywiozlysmy minelo kilka dni i psina jak laleczka

Dzięki:p ale sama wiesz, że to głównie zasługa mojego Darka (mnie cały tydzień nie ma), a poza tym Klucha to po prostu fajna dziewczyna jest:multi:

Posted

Ja nie wiem albo jestem jakaś cofnięta albo co ale nie wiem gdzie te deklaracje trzeba wpłącać ...

No Megii ta fotorelacja przekonuje o dobrobycie u Ciebie , psie mordy roześmiane a ogony rozmerdane . Widzę nawet naszą Rusti :loveu:

Wspaniale się towarzystwo dogaduje oni nawet będą za sobą tęsknić skoro mają takie duże pole do popisów i wspólne zabawy .

Klusia jest śliczna miałam okazję poznać dziewczynkę :) strasznie się cieszę , że udało się ją zabrać od tych meneli .

Posted

Laura1108 napisał(a):
Ja nie wiem albo jestem jakaś cofnięta albo co ale nie wiem gdzie te deklaracje trzeba wpłącać ...

Juz pisalam;)
Wieczorem wysle Wam pw z moim kontem.
Ja zbieram 200 zl deklaracji, Kasia ma wyslac do megii brakujaca kwote za hotel tj tez ok 200

Posted

ania_sami napisał(a):
[quote name='Laura1108']Ja nie wiem albo jestem jakaś cofnięta albo co ale nie wiem gdzie te deklaracje trzeba wpłącać ...

quote]

Juz pisalam;)
Wieczorem wysle Wam pw z moim kontem.
Ja zbieram 200 zl deklaracji, Kasia ma wyslac do megii brakujaca kwote za hotel tj tez ok 200

to ja też poprosze o numer konta bo zczyściłam sobie skrzynke dokumentnie :razz:

Posted

Kostek napisał(a):
no ciotka zdolna jestes ;) takiego stracholca Ci przywiozlysmy minelo kilka dni i psina jak laleczka

To Brutusek prowadził dodatkową terapię:evil_lol:
Brutusek nie biega z nimi? Agresywny jest czy tylko o Vertera chodzi?

Posted

Od Kasi wiem ze Kluseczka juz w swoim domku:multi::multi:
Wielkie podziekowania z mojej i Kasi strony dla megii1 za cudowny hotelik dzieki ktoremu Kluska miala szanse rozpoczac nowe zycie:Rose::Rose:

dla Laury, mtfzalesie i Negri dzieki ktorym Kluska miala szanse pojechac do hoteliku :Rose::Rose:

i dla Piromanki za 1000 ogloszen dzieki ktorym ktos wypatrzyl Kluseczke:Rose::Rose:

Na ta sobote zostalysmy z Kasia zaproszone na wizyte do nowych wlascicieli lalki :)

Posted

Pani zadzwoniła w niedzielę - nic nie pisałam bo nie chciałam zapeszać:) W poniedziałek Pani przyjechała. Profesjonalnie ubrana w kaloszach i poszła z Klusą i Rusti na spacerek (Rusti tez była brana pod uwagę). Dziś przyjechała z męzem i swoją suczką rasy owczarek beligijski bo chciała żeby jej sunia wybrała sobie przyjaciółkę (sama nie mogła sie zdecydować)... i wybrała Kluskę. Kluska będzie mieszkać w domu z ogrodem a spać będzie w domku:loveu: Trzymajcie kciuki żeby była grzeczna;)

Posted

Historia zawiła bo Pani szukała szczeniaka na forum belgów i ktoś kto wystawiał takiego szczeniaka miał też w ogłoszeniach Kluseczkę. Także przez przypadek chyba:)