Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

szafirkowa napisał(a):
Zapraszam na bazarki dla dwóch wyżełków, z tego i innego wątku :

bazarek książkowy - dla wyżełków - do 20.09.09. , do północy

Kubeczek z pieskami - dla wyżełków - do 20.09.09. , do północy

:smile:

p.s. - czy psiak dostał jakieś robocze imię?

mówimy na niego Wyżlik :razz::oops:

Dziękujemy za bazarki, zaraz się na nich zamelduję :lol:

Kombinujemy, jak tu zaklepać sobie psiaka do 20.09.
i chyba już mamy jakiś pomysł :evil_lol:

Posted

Jutro jak będę zabierała Nadziejke to pogadam z Celiną tylko mam takie pytanie czy osoby , które deklarowały pomoc finansową zgodzą się te pieniądze przeznaczyć na karmę tak pomyślałam , że kupiłabym jadełko dla Wyżlika i powiedziała , że to od nowego domku żeby miał co jeść do tego czasu zanim zostanie zabrany . Jak myślicie ?

Będę błagała Celinę by mi go zatrzymała albo napiszę jej zobowiązanie , że do dnia 20.09 zobowiązuję się zabrać psa ze schroniska . Radźcie ciotki bo nie wiem czy7 dobrze myślę .

A jeżeli wyczuję po Celinie , że istnieje ryzyko oddania go to pojedzie do jakiegoś płatnego DT na te 7 dni .

Posted

Zaraz zmienię tytuł chyba nie ma co zbierać kasiorki kiedy może nie ma potrzeby zawieszę zbiórkę do momentu kiedy odpowie Tanitka co robimy . Póki co to proszę o to by osoby , które zadeklarowały pomoc odpowiedziały czy możemy na te pieniążki liczyć z przeznaczeniem na karmę wówczas będzie miały małe przekupstwo by wstrzymali psiak dla nas .

Posted

Laura1108 napisał(a):
Zaraz zmienię tytuł chyba nie ma co zbierać kasiorki kiedy może nie ma potrzeby zawieszę zbiórkę do momentu kiedy odpowie Tanitka co robimy . Póki co to proszę o to by osoby , które zadeklarowały pomoc odpowiedziały czy możemy na te pieniążki liczyć z przeznaczeniem na karmę wówczas będzie miały małe przekupstwo by wstrzymali psiak dla nas .

ja swoją deklarację przeznaczę na karmę dla Wyżlika ;)

Posted

tanitka napisał(a):
na kastrację też by się przydało:roll:

gdyby chłopaka udałoby się wyciągnąć chyba nie bedzie problemu ze zbiórką pieniedzy na obcięcie bimbadełak Wyżlikowi :oops:

Tanitko, ile kosztuje kastracja, plus minus oczywiście. ;)

Posted

Więc wyżeł może iść na DT wczoraj wyprosiłam Celinę aby go nam dała i na całe szczęście udało się :lol: . Teraz tylko obiecałam , że podrzucę karmę lub kasę jak myślicie co lepiej a jeżeli karmę to jaką ? Brit ?

O kastracji pomyślimy jak pojedzie do DT tylko powiedz Tatianko ile u Ciebie kosztuje kastrowanie a ja zapytam Celiny ile oni płacą tylko czy mi powie prawdę ? No i z tego co wiem to za sterylkę dużej suki płacą 350 zł więc to sporo myślę , że pies około 250 zł .

Po za tym w kwestii umowy to chyba wezmę na siebie a informacje gdzie przebywa na DT doniosę i później jak znajdzie domek to też podam z Azylu adres co ?

Posted

Laura1108 napisał(a):
Więc wyżeł może iść na DT wczoraj wyprosiłam Celinę aby go nam dała i na całe szczęście udało się :lol: . Teraz tylko obiecałam , że podrzucę karmę lub kasę jak myślicie co lepiej a jeżeli karmę to jaką ? Brit ?

z dwojga złego to chyba lepiej karme kupic i im podrzucić :roll:
Laura, podaj mi nr konta do wpłaty kasy na karmę.

Koto jeszcze dorzuci grosiczek dla Wyżlika?
:modla:

Posted

Ati napisał(a):
dziewczyny co slychac, pieniadze juz powinny dotrzec

Niestety, sprawdzam codziennie (przed chwila tez zajrzałam i nie ma wpływu) :shake:

Zaraz podam Ci na pm jeszcze raz konta i może sprawdzisz, czy poszło OK?