Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyżeł około 3-4 lata .

Odrobaczony ale chyba nie szczepiony . rozmawiałam z P.Celiną jednak nie była mi w stanie potwierdzić na 100 % czy był szczepiony .

Przerażony , w oczach widać całe jego życie - ból , cierpienie i ciągły strach co nastąpi za chwilę czy to będzie kolejny raz w jego stronę ...

Ten wspaniały psiak na pewno przeszedł w życiu wiele mimo to jest kochany , garnie się do człowieka . Gdy byłam przy nim wchodził mi pod nogi , tulił się , chciał by go całować jednak był mocno spięty aż sztywny tak jakby bał się , że zaraz oberwie ale nie teraz nie tym razem ... Teraz była tylko chwila na miłość , całuski , mizianko , przytulanie nie było kolejnego ciosu wymierzonego w tego uroczego psa .

Jedno jest pewne on nie może tam zostać , on potrzebuje choćby DT . Ten pies potrzebuje dużo obecności człowieka musi się przekonać , że człowiek to przyjaciel a nie wróg .

Nie pozwólmy mu tam zostać - nie jemu niee . To istna perełka . Wystarczy spojrzeć w jego oczka i już wiemy ile w nim miłości , która miesza się z przerażeniem .

Deklaracje : (DT bezpłatny deklaracje uzgodnione z ofiarodawcami , że zostaną przeznaczone na karmę )
Negri_2008 25 zł
Laura1108 10 zł
Ati 100 zł (przez okres trzech miesięcy)

Ogłoszenia:

Piękny skrzywdzony wyżeł PODARUJ MU SWOJE SERCE (739827942) - Aukcje internetowe Allegro
Piękny skrzywdzony wyżeł PODARUJ MU SWOJE SERCE / Psy > Wyżły - Wołomin
Piękny skrzywdzony wyżeł PODARUJ MU SWOJE SERCE
www.ale.gratka.pl
www.eoferty.com.pl
www.hodowcy.com.pl
www.zwierzeta.pilne.net
www.nasipupile.pl
www.przygarnijzwierzaka.pl
www.warszawa.gumtree.pl
www.kokosy.pl
[SIZE=2]

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tez własnie pomyslałam o tanitce.. ale skoro ona już wie.

z tego miejsca trzeba by go zabrac jak najszybciej.. bo trafi jeszce do chłopka w gumikach na łańcuch niedajboże..

Posted

Ati chodzi mi o pomoc w bazarkach może ktoś coś ma do wyprzedania , stałe deklaracje bez których tak naprawdę DT raczej jest nierealne :shake:

Nie piję do Ciebie ani do nikogo osobowo - prosimy o pomoc wszem i wobec .

Posted

dziewczyny mam jakis pomysł, tylko do 20/09 nie zrealizuję niczego. Jeśli psiaka można jakby "zarezerwować", żeby nie poszedł w niewiadome ręce i na łańcuch, to bardzo proszę. Po 20 września postaram się go umieścić bezpłatnie, lecz niestety też narazie będzie to kojec i buda, ale z możliwiością wybiegu.