Laura1108 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Wyżeł około 3-4 lata . Odrobaczony ale chyba nie szczepiony . rozmawiałam z P.Celiną jednak nie była mi w stanie potwierdzić na 100 % czy był szczepiony . Przerażony , w oczach widać całe jego życie - ból , cierpienie i ciągły strach co nastąpi za chwilę czy to będzie kolejny raz w jego stronę ... Ten wspaniały psiak na pewno przeszedł w życiu wiele mimo to jest kochany , garnie się do człowieka . Gdy byłam przy nim wchodził mi pod nogi , tulił się , chciał by go całować jednak był mocno spięty aż sztywny tak jakby bał się , że zaraz oberwie ale nie teraz nie tym razem ... Teraz była tylko chwila na miłość , całuski , mizianko , przytulanie nie było kolejnego ciosu wymierzonego w tego uroczego psa . Jedno jest pewne on nie może tam zostać , on potrzebuje choćby DT . Ten pies potrzebuje dużo obecności człowieka musi się przekonać , że człowiek to przyjaciel a nie wróg . Nie pozwólmy mu tam zostać - nie jemu niee . To istna perełka . Wystarczy spojrzeć w jego oczka i już wiemy ile w nim miłości , która miesza się z przerażeniem . Deklaracje : (DT bezpłatny deklaracje uzgodnione z ofiarodawcami , że zostaną przeznaczone na karmę ) Negri_2008 25 zł Laura1108 10 zł Ati 100 zł (przez okres trzech miesięcy) Ogłoszenia: Piękny skrzywdzony wyżeł PODARUJ MU SWOJE SERCE (739827942) - Aukcje internetowe Allegro Piękny skrzywdzony wyżeł PODARUJ MU SWOJE SERCE / Psy > Wyżły - Wołomin Piękny skrzywdzony wyżeł PODARUJ MU SWOJE SERCE www.ale.gratka.pl www.eoferty.com.pl www.hodowcy.com.pl www.zwierzeta.pilne.net www.nasipupile.pl www.przygarnijzwierzaka.pl www.warszawa.gumtree.pl www.kokosy.pl [SIZE=2] Quote
Laura1108 Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Co tutaj taka cisza ?? :mad: Gdzie cioteczki wyżłowe :shake: Quote
Ati Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Jest platny DT(Hotelik) w okolicach Lublinca-zainteresowani? Quote
Sylwia K Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 zaraz dam znać Tanitce, może ona coś wymysli Quote
malagos Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Tanitka o nim wie z innego watku, ale na pewno cos wymyśli ... Quote
elainfo Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 tez własnie pomyslałam o tanitce.. ale skoro ona już wie. z tego miejsca trzeba by go zabrac jak najszybciej.. bo trafi jeszce do chłopka w gumikach na łańcuch niedajboże.. Quote
Erazm Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Wrzucalyscie na wyzly? Co to za hotelik i ile kosztuje doba? Quote
Ati Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Hotelik u osoby zajmujacej sie psami zaprzegowymi-wyzlowatymi i trenujacej sredni pies 15,- Quote
Negri_2008 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Zanim zaczniemy czegoś szukać poczekajmy na informacje, czy osoby od wyżłów już coś kombinują dla chłopaka. Tanitka się o niego dopytywała, więc może ma jakiś plan pomocy :roll: Quote
Ati Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 W Warce - ok 60 km od Warszawy na Radom, jest miejsce u Jamora, ale to trzeba natychmiast, bo Hotel ma ogromne wziecie. Quote
Laura1108 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Nie dam go do DT nie mając żadnego punktu zaczepienia niestety nie jestem w stanie nawet założyć za DT tak by później odebrać . Proszę o pomoc w zamieszczaniu ogłoszeń. Quote
Ati Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 przepraszam , ale nie zrozumialam kontekstu tego zdania Quote
Laura1108 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Ati chodzi mi o pomoc w bazarkach może ktoś coś ma do wyprzedania , stałe deklaracje bez których tak naprawdę DT raczej jest nierealne :shake: Nie piję do Ciebie ani do nikogo osobowo - prosimy o pomoc wszem i wobec . Quote
Negri_2008 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Deklaruję 25 zł :lol: Musimy nazbierać deklaracji a potem dopiero szukać miejsca w dt. Szkoda, że ten hotel nie jest w stanie zatrzymać miejsca do czasu aż będziemy gotowe finansowo. :roll: Quote
Laura1108 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Hotel to hotel liczy się kasa i jak najmniej pustych miejsc to zrozumiałe ale szkoda , że tak jest :( Quote
Negri_2008 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Ati napisał(a):100 przez najblizsze trzy miesiace Dziękujemy :multi: Quote
tanitka Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 dziewczyny mam jakis pomysł, tylko do 20/09 nie zrealizuję niczego. Jeśli psiaka można jakby "zarezerwować", żeby nie poszedł w niewiadome ręce i na łańcuch, to bardzo proszę. Po 20 września postaram się go umieścić bezpłatnie, lecz niestety też narazie będzie to kojec i buda, ale z możliwiością wybiegu. Quote
Recommended Posts