Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basia']Chciałabym rozliczyć Bondziowy bazarek, który robiłam.

Osoby, które kupiły ciuszki:
judita - 19 + 8 zł kosztów przesyłki
pajda67 - 20 zł + 8 zł kosztów przesyłki
gfiastka - 25 zł + 8 koszty przesyłki.

Na moje konto wpłynęły następujące wpłaty:
07.10.09. - judita - wpłata 37 zł
09.10.09. - pajda67 - wpłata 30 zł
gfiastka prosiła o możliwość wpłaty w przyszłym tygodniu

W dniu dzisiajszym tj. 14.10.09., przelałam na konto kanny 67 zł.
Basiu bardzo dziękuję za pomoc ....po odliczeniu kosztów przesyłki , pozostałą kwotę - 51 zł przeznaczyłam na spłatę leczenia Bonda....

Posted

i jeszcze jedno...

błagam, trzymajcie moooooocno kciuki....Jedziemy jutro z Bondem zapoznać się z ewentualnym domkiem....

mam tak dużo wątpliwości....domek wydaje się dobry ale jest już piesek z azylu i 2 kotki....czy Bond będzie się zachowywał jak Bond?

Posted

Może trzeba ostrzegać osoby mające psy do adopcji przed panem, bo przez telefon robi bardzo dobre wrażenie a przy wizycie przedadopcyjnej pokazuje naprawdę świetne warunki. Rok temu dzwonił w sprawie mojego Atosa i przy kolejnej rozmowie wygadał się, że owczarka niemieckiego oddał do schroniska bo .... zagryzł włamywacza. Kiedy dzwonił o Fuksa już się do tego nie przyznał ale poznałam go po głosie i po adresie.

Posted

tamb napisał(a):
Może trzeba ostrzegać osoby mające psy do adopcji przed panem, bo przez telefon robi bardzo dobre wrażenie a przy wizycie przedadopcyjnej pokazuje naprawdę świetne warunki. Rok temu dzwonił w sprawie mojego Atosa i przy kolejnej rozmowie wygadał się, że owczarka niemieckiego oddał do schroniska bo .... zagryzł włamywacza. Kiedy dzwonił o Fuksa już się do tego nie przyznał ale poznałam go po głosie i po adresie.
ale jak? nr tel nam podać nie wolno (ochrona danych osobowych) może miejscowość?

Posted

tamb napisał(a):

jeśli rok temu putał o Fuksa to w międzyczasie miał w swym posiadaniu malamuta, którego oddal bo.....uciekał...i to mam być przyczyna ?

dowiedziałam się , że Bond ma "dewiację seksualną", ponieważ uznał za stosowne zdominować tambylca( zresztą bardzo miłego grubaska) skacząc na niego od tyłu....uff...Bond wiedziałeś jak wybrnąć z sytuacji, żebym nie musiała sama odmawiać:evil_lol:....( chyba mamy z Bondem tajną umowę, jeśli dom nie oki to on sam załatwia sprawę:diabloti:)

Posted

dobry wieczór :)
dzisiaj przywitam się tylko a jutro biorę się do pracy.
Bondzikowi zrobię ogłoszenia tak jak m. in. Mikuni.

A na razie podrzucę Bonda do góry, niech inni też zobaczą psiaka.

Posted

bahlsa napisał(a):
dobry wieczór :)
dzisiaj przywitam się tylko a jutro biorę się do pracy.
Bondzikowi zrobię ogłoszenia tak jak m. in. Mikuni.

A na razie podrzucę Bonda do góry, niech inni też zobaczą psiaka.

to ja Cię witam :loveu: i szczerze dziękuję za pomoc:loveu:

Posted

Ania dzwonila , zeby przekazac wielkie podziekowania za ogloszenia. Jest w tej chwili bez neta- moze do wieczora zrobia, to osobiscie podziekuje.

Posted

ło matko....jak po takim bombardowaniu się domki nie odezwą ...to jak już nie wiem....

bahlso...stukrotne machy ogonem Bonda w podzięce:loveu::loveu::loveu: