kanna Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='mar.gajko']I jak cię nie lubić:p Nie da się:loveu: Dzieki.[/QUOTE] Droga Pani mar.gajko.....proszę nie nadszarpywać mojej opinii....ja nie jestem miła...ja tylko lubię psy:diabloti: Quote
bahlsa Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Bond .... nikt nie dzwoni? załamuje mnie ta cisza....:-(. Jak odrobię się z ogłoszeniami innych psiaków, polecę jeszcze raz z Bondem. Tym razem już nie będzie wyżłem, żeby nikt Bonda nie straszył polowaniem na kaczki. ;) Quote
kanna Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='bahlsa']Bond .... nikt nie dzwoni? załamuje mnie ta cisza....:-(. Jak odrobię się z ogłoszeniami innych psiaków, polecę jeszcze raz z Bondem. Tym razem już nie będzie wyżłem, żeby nikt Bonda nie straszył polowaniem na kaczki. ;)[/QUOTE] Bahlso....jesteś...:iloveyou: mam obietnicę, że Bondzio pokaże się znowu " kundlu " w przyszły czwartek coraz zimniej...niedobrze... Quote
basia Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 kanna, odezwij się do mnie!! Nie jesteś uchwytna na skypie, ani na GG, na maile też nieodpowiadasz i nie odbierasz moich telefonów :mad: A ja mam może kogoś dla Bonda, well .. :p Quote
kanna Posted October 30, 2009 Author Posted October 30, 2009 [quote name='basia']kanna, odezwij się do mnie!! Nie jesteś uchwytna na skypie, ani na GG, na maile też nieodpowiadasz i nie odbierasz moich telefonów :mad: A ja mam może kogoś dla Bonda, well .. :p[/QUOTE] no tak:-(...przepraszam...ja tylko pieniążki zarabiałam:oops:... mail odebrałam i odpisałam...dziękuję Quote
agamika Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 zdj od edit_f :loveu: moze sie przydadzą :) Quote
kanna Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='agamika']zdj od edit_f :loveu: moze sie przydadzą :) jasne ,że się przydadzą...a właściwie to spadły jak z nieba:loveu: zdjęcia śłiczności...a jak wszystko pójsdzie dobrze...a pójść musi to ukażą się wraz z artykułem o adopcjach bezdomnych psów... Quote
kanna Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 no a gdzie ma być jak nie w Psie:evil_lol: jedziemy w czwartek do programu "kundel" ...proszę trzymajcie kciuki co byśmy Bodziowi domek znaleźli...... Quote
kanna Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 minęly dwa miesiące odkąd Bond pod naszymi skrzydłami szuka domu......:shake: Quote
Panca Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 fajne fotki:) kanna nie zalamuj sie dwa miesiace to jeszcze nie tak dlugo:-) Quote
missieek Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 moze mnie ktos wkrecic do programu? chetnie pokazalabym tam jakies futra np kocie Quote
basia Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Zrobiłam Bondowi nowe allegro. No, ale nie wiem czy tekst dobry :razz: Terierowaty BOND - szuka kogoś do kochania (808128579) - Aukcje internetowe Allegro Quote
kanna Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 basia napisał(a):Zrobiłam Bondowi nowe allegro. No, ale nie wiem czy tekst dobry :razz: Terierowaty BOND - szuka kogoś do kochania (808128579) - Aukcje internetowe Allegro Basiu, piękny tekst.......dziękuję:loveu: Quote
bahlsa Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 kanna, było jakieś zainteresowanie Bondem po programie? ostatnie zdjęcia śliczne, Bond pozuje jak prawdziwy model ;). Quote
kanna Posted November 7, 2009 Author Posted November 7, 2009 bahlsa napisał(a):kanna, było jakieś zainteresowanie Bondem po programie? ostatnie zdjęcia śliczne, Bond pozuje jak prawdziwy model ;). niestety niewielkie:-( ...... zdjęcia zawdzięczamy agamice i edit_f..... najlepsze jakie Bond posiada:loveu: dziękujęęęęęę...... Quote
kanna Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 jutreo jestem w hotelu...jakby ktoś pytał o transport:p Quote
kanna Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 zimno, buro, bond bezdomny.....mam deprechę ? Quote
bahlsa Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 i nawet wizyta u Bonda nie zmieniła humorku? ;) taki śliczny psiak.. w sobotę robię mu nowe ogłoszenia z nowymi zdjęciami, może nowe osoby zainteresują się przystojniakiem :) (to takie czary...;) ) Quote
kanna Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 [quote name='bahlsa']i nawet wizyta u Bonda nie zmieniła humorku? ;) taki śliczny psiak.. w sobotę robię mu nowe ogłoszenia z nowymi zdjęciami, może nowe osoby zainteresują się przystojniakiem :) (to takie czary...;) ) na takie nowiny się mówi ...:iloveyou: a można tekścik z nowego allegro? ja na Basi wymusiłam;), żeby był taki łzawy i poruszający....bo mój to się zupełnie nie sprawdził:shake: talentu pisarskiego w sobie nie odkryłam:shake::evil_lol: bahlso dwa, a co tam ..trzy! machy ogona tylko dla Ciebie..Bondowego ogona:loveu: Quote
basia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Przypominam Bonda, bo się na chłopach marnuje w hotelu :roll: Quote
kanna Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 basia napisał(a):Przypominam Bonda, bo się na chłopach marnuje w hotelu :roll:ano....święte słowa .....:-( Quote
bahlsa Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 aż mi serce drgnęło! kanna, więcej szczegółów :modla: pisz kobietko, pisz, :multi: Quote
Recommended Posts