Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mar.gajko']I jak cię nie lubić:p
Nie da się:loveu:
Dzieki.[/QUOTE]

Droga Pani mar.gajko.....proszę nie nadszarpywać mojej opinii....ja nie jestem miła...ja tylko lubię psy:diabloti:

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bond .... nikt nie dzwoni? załamuje mnie ta cisza....:-(.

Jak odrobię się z ogłoszeniami innych psiaków, polecę jeszcze raz z Bondem. Tym razem już nie będzie wyżłem, żeby nikt Bonda nie straszył polowaniem na kaczki. ;)

Posted

[quote name='bahlsa']Bond .... nikt nie dzwoni? załamuje mnie ta cisza....:-(.

Jak odrobię się z ogłoszeniami innych psiaków, polecę jeszcze raz z Bondem. Tym razem już nie będzie wyżłem, żeby nikt Bonda nie straszył polowaniem na kaczki. ;)[/QUOTE]

Bahlso....jesteś...:iloveyou:
mam obietnicę, że Bondzio pokaże się znowu " kundlu " w przyszły czwartek

coraz zimniej...niedobrze...

Posted

kanna, odezwij się do mnie!!
Nie jesteś uchwytna na skypie, ani na GG, na maile też nieodpowiadasz i nie odbierasz moich telefonów :mad: A ja mam może kogoś dla Bonda, well .. :p

Posted

[quote name='basia']kanna, odezwij się do mnie!!
Nie jesteś uchwytna na skypie, ani na GG, na maile też nieodpowiadasz i nie odbierasz moich telefonów :mad: A ja mam może kogoś dla Bonda, well .. :p[/QUOTE]

no tak:-(...przepraszam...ja tylko pieniążki zarabiałam:oops:...

mail odebrałam i odpisałam...dziękuję

Posted

[quote name='agamika']zdj od edit_f :loveu:

moze sie przydadzą :)

jasne ,że się przydadzą...a właściwie to spadły jak z nieba:loveu:

zdjęcia śłiczności...a jak wszystko pójsdzie dobrze...a pójść musi to ukażą się wraz z artykułem o adopcjach bezdomnych psów...

Posted

no a gdzie ma być jak nie w Psie:evil_lol:
jedziemy w czwartek do programu "kundel" ...proszę trzymajcie kciuki co byśmy Bodziowi domek znaleźli......

Posted

bahlsa napisał(a):
kanna, było jakieś zainteresowanie Bondem po programie?
ostatnie zdjęcia śliczne, Bond pozuje jak prawdziwy model ;).

niestety niewielkie:-( ......

zdjęcia zawdzięczamy agamice i edit_f.....
najlepsze jakie Bond posiada:loveu:

dziękujęęęęęę......

Posted

i nawet wizyta u Bonda nie zmieniła humorku? ;) taki śliczny psiak..
w sobotę robię mu nowe ogłoszenia z nowymi zdjęciami, może nowe osoby zainteresują się przystojniakiem :) (to takie czary...;) )

Posted

[quote name='bahlsa']i nawet wizyta u Bonda nie zmieniła humorku? ;) taki śliczny psiak..
w sobotę robię mu nowe ogłoszenia z nowymi zdjęciami, może nowe osoby zainteresują się przystojniakiem :) (to takie czary...;) )

na takie nowiny się mówi ...:iloveyou:
a można tekścik z nowego allegro? ja na Basi wymusiłam;), żeby był taki łzawy i poruszający....bo mój to się zupełnie nie sprawdził:shake: talentu pisarskiego w sobie nie odkryłam:shake::evil_lol:

bahlso dwa, a co tam ..trzy! machy ogona tylko dla Ciebie..Bondowego ogona:loveu: