kanna Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Bondzio mnie użarł- zemocji fajnego biegania...... po smutku zostały tylko wspomnienia..dokazuje jak mały koziołek..fika, lata i napada:p tyle , że umiaru w gryzieniu nie ma....boli!!! roznosi go energia !! do domku Bondziu bo mnie całkiem zeżresz:p Quote
basia Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 kanna, zastanawiałam się nad ogłoszeniami. Ja zwykle ogłaszam też psy w lokalnym portalu internetowym, na lokalnym forum kilku osciennych miejscowości. Moja mieścina to dziura w porównaniu z Krakowem, więc pewna u Was mnustwo przeróznych portali i for. Poszukaj i może tam go umieść. Quote
Ati Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Bondzik jest mniejszy od standardowego wyzla, wiec lzejszy i nie az takiej sily, a ludzie czesto boja sie duzych psow: sila, masa, zywienie, wiec sredniaczek moze ma wiecej szans. Na pewno dostanie ocieplacz, co by mu dupcinka nie marzla. W koncu hrabia to hrabia- musi wygladac;) Quote
kanna Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 basia napisał(a):kanna, zastanawiałam się nad ogłoszeniami. Ja zwykle ogłaszam też psy w lokalnym portalu internetowym, na lokalnym forum kilku osciennych miejscowości. Moja mieścina to dziura w porównaniu z Krakowem, więc pewna u Was mnustwo przeróznych portali i for. Poszukaj i może tam go umieść. się staram......:oops: Quote
kanna Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Ati napisał(a):Bondzik jest mniejszy od standardowego wyzla, wiec lzejszy i nie az takiej sily, a ludzie czesto boja sie duzych psow: sila, masa, zywienie, wiec sredniaczek moze ma wiecej szans. Na pewno dostanie ocieplacz, co by mu dupcinka nie marzla. W koncu hrabia to hrabia- musi wygladac;) no kurcz w całym hotelu porządnego centymetra nie mieli:angryy: ofiarowywano mi stolarski:diabloti: wezmę krawiecki od mojej babci ,ona jeszcze wie do czego służą igły i nici:diabloti: jeszcze w tym tyg. pomierzę ludzkiego żarłoka.... Quote
basia Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Znalazłam takie strony z ogłoszeniami o adopcjach psów: http://www.e-zwierzak.pl/post/5,1,64,0,0,0,0,0,0,1/ http://aukcjezwierzat.pl/aukcje_sprzedazy_ptaki_k27_strona1.html http://www.podajlape.pl/katalog-link/1005,8,0,0,1,1/SOS-Adopcje-seterow-i-wyzlow-wegierskich.php http://www.morusek.pl/ogloszenia/slaskie/psy-oddam-psa-wyzly/0/ http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji%20/psy/Wyzel,1525 Quote
basia Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 I jeszcze krakowskie zwierzaki Krakowskie zwierzaki Quote
Ati Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 ocieplaczek juz zamowiony, wiec dojedzie w przyszlym tyg do ciebie Aniu:) Quote
kanna Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 DAGA1505 napisał(a):Jej jaki On piękny;) Hop do góry! bo to Bond co się z każdej opresji wywinie;) Quote
kanna Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Ati napisał(a):ocieplaczek juz zamowiony, wiec dojedzie w przyszlym tyg do ciebie Aniu:) tak bez przymiarki?:shiny: Quote
DAGA1505 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 mniejmy nadzieje że tym razem też wszystko dobrze się zkończy i tak jego los już dzięki wam jest ciut lepszy w olkuszu nie miał by szans... Domku,domku?! Gdzie jesteś? Quote
kanna Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 [quote name='basia'] Przy okazji zapraszam na bazarek dla Bonda :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f99/jesienne-ciuchy-na-wyzlowatego-bonda-do-05-10-a-147497/ sie przypomnę...Bond:diabloti: Quote
DAGA1505 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Ale fajne ciuszki naprawde:cool3:szkoda że spłukana jestem Ten brązowy za 15 zł przypadł mi do gustu a cena za niego po prostu banalna Quote
kanna Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 jutro koniec allegro:-( 120 wejść i ani jednego telefonu:-( Quote
basia Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 jutro koniec allegro:-( 120 wejść i ani jednego telefonu:-( Będziemy próbować dalej :p Quote
kanna Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 nie spoczniemy nim znajdziemy:diabloti: Quote
agamika Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 neta mi zabrali na 2 dni, paskudniki ... :angryy: ja nie wierze ze Bond mógłby kobietę ugryźć...pfff :mad: Basiu , instrukcje jak najszybciej Ci podeślę , teraz muszę trochę zaległości nadrobić.. :oops: Bond zawsze straaaasznie prosi o wyjście z kojca ....:-( i jest milusinski strasznie. kanna jakby był potrzebny jeszcze cm to daj znać, takowe sprzęty posiadam . Quote
kanna Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 cioteczka Ati zamówiła Bondowi śliczniutki kombinezon na oko.....ponoć rozmiar na haszczaka....jak nie będzie pasował dorobimy futro:diabloti: nie ggryzie agamiko?....no jeśli to są całusy...to ja mam po nim malinki:diabloti: on mi robi tak....biegnie sobie biegnie:painting: i nagle w tył zwrot ..skok z mordą roześmianą...i malinka:huh: jutro rano jedziemy z Tamb...niech ją całuje...ja sobie zabiorę Mikę na spacerek...toż to jest serduszko kochane..... Quote
Ati Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Aniu, bedzie pasowal , patrzylam na zdjecia , ktore wstawilas na stake. Quote
kanna Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Bond chory....dostaje antybiotyki... kaszle , kicha , wirus...... Quote
basia Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 No i jeszcze to:mad: Czy mamy jakieś ukryte fundusze, by pokryć koszty leczenia? :roll: Quote
kanna Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 z bazarku miały być na kastrację...ale teraz kicha:shake:... Quote
Nadziejka Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 :multi::multi::multi:[FONT=Arial Black]ja sie u cioteczek Bondzikowych przywitm:Dog_run::bye::thumbs:za zdrowenko mocno trzymam! [/FONT] Quote
agamika Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 upsasa .pomyliłam watki i były tu zdj innego psa ;) no a u Bonda chciałam napisac, ze kanna to jakas wydelikacona jest i ja dalej nie wierze ze Bondzik mogł ugryźć ;P a Bond lepiej zeby nie chorowl, bo juz ja sie z nim policze ... ostatnio hrabia dostał kawałek mojego hot doga zeby zjadłlekarstwo Quote
Recommended Posts