Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bondzio mnie użarł- zemocji fajnego biegania......

po smutku zostały tylko wspomnienia..dokazuje jak mały koziołek..fika, lata i napada:p tyle , że umiaru w gryzieniu nie ma....boli!!! roznosi go energia !!

do domku Bondziu bo mnie całkiem zeżresz:p

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kanna, zastanawiałam się nad ogłoszeniami.
Ja zwykle ogłaszam też psy w lokalnym portalu internetowym, na lokalnym forum kilku osciennych miejscowości. Moja mieścina to dziura w porównaniu z Krakowem, więc pewna u Was mnustwo przeróznych portali i for. Poszukaj i może tam go umieść.

Posted

Bondzik jest mniejszy od standardowego wyzla, wiec lzejszy i nie az takiej sily, a ludzie czesto boja sie duzych psow: sila, masa, zywienie, wiec sredniaczek moze ma wiecej szans.
Na pewno dostanie ocieplacz, co by mu dupcinka nie marzla. W koncu hrabia to hrabia- musi wygladac;)

Posted

basia napisał(a):
kanna, zastanawiałam się nad ogłoszeniami.
Ja zwykle ogłaszam też psy w lokalnym portalu internetowym, na lokalnym forum kilku osciennych miejscowości. Moja mieścina to dziura w porównaniu z Krakowem, więc pewna u Was mnustwo przeróznych portali i for. Poszukaj i może tam go umieść.
się staram......:oops:

Posted

Ati napisał(a):
Bondzik jest mniejszy od standardowego wyzla, wiec lzejszy i nie az takiej sily, a ludzie czesto boja sie duzych psow: sila, masa, zywienie, wiec sredniaczek moze ma wiecej szans.
Na pewno dostanie ocieplacz, co by mu dupcinka nie marzla. W koncu hrabia to hrabia- musi wygladac;)
no kurcz w całym hotelu porządnego centymetra nie mieli:angryy: ofiarowywano mi stolarski:diabloti: wezmę krawiecki od mojej babci ,ona jeszcze wie do czego służą igły i nici:diabloti: jeszcze w tym tyg. pomierzę ludzkiego żarłoka....

Posted

neta mi zabrali na 2 dni, paskudniki ... :angryy:

ja nie wierze ze Bond mógłby kobietę ugryźć...pfff :mad:

Basiu , instrukcje jak najszybciej Ci podeślę , teraz muszę trochę zaległości nadrobić.. :oops:

Bond zawsze straaaasznie prosi o wyjście z kojca ....:-( i jest milusinski strasznie. kanna jakby był potrzebny jeszcze cm to daj znać, takowe sprzęty posiadam .

Posted

cioteczka Ati zamówiła Bondowi śliczniutki kombinezon na oko.....ponoć rozmiar na haszczaka....jak nie będzie pasował dorobimy futro:diabloti:

nie ggryzie agamiko?....no jeśli to są całusy...to ja mam po nim malinki:diabloti:

on mi robi tak....biegnie sobie biegnie:painting: i nagle w tył zwrot ..skok z mordą roześmianą...i malinka:huh:

jutro rano jedziemy z Tamb...niech ją całuje...ja sobie zabiorę Mikę na spacerek...toż to jest serduszko kochane.....

Posted

upsasa .pomyliłam watki i były tu zdj innego psa ;)

no a u Bonda chciałam napisac, ze kanna to jakas wydelikacona jest i ja dalej nie wierze ze Bondzik mogł ugryźć ;P

a Bond lepiej zeby nie chorowl, bo juz ja sie z nim policze ...
ostatnio hrabia dostał kawałek mojego hot doga zeby zjadłlekarstwo