Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pinki :evil_lol:
ja do moich psów mówię czasem pinki & pinki - jest taka bajka o dwóch myszach: pinki & the brain (jedna jest głupkowata, a druga ma wielki mózg), no a moje psy czasem zachowują się kropka w kropkę jak 'pinki'...
może:
-Bazyl
-Nobel
-Szopen...

jeszcze co pomyślę. na wcześniejszych zdjęciach wyglądał jakby był brązowy, a teraz wychodzi na to, że się przefarbował :evil_lol:

Posted

Do Niego pasuje imię jakiegoś amanta :evil_lol:
dziś mnie po Lednickich górkach przetargał jak szalony bo coś mu w trawie pachniało :roll: , sie nie udusił o mało co :mad:...amorów się zachciewa królewiczowi

a moze Bond :evil_lol:

cos tam pstrykałam na spacerze, ale jeszcze niepatrzyłam czy choc na jednym jest ostrosc zachowana, ;)

Posted

:evil_lol: najpierw rozmazy zamazy

taaaaakie góry zdobywamy :evil_lol:

sie chowamy :roll: ..moze to coś z końca smyczy da mi spokój

i to co trza mu uciąc, zdjecie pamiątkowe :diabloti:

Posted

gibon301 napisał(a):
czy znajdzie sie ktoś kto napisze o naszym koledze jakiś ładny i przemawiający do serca tekst do ogłoszeń (chciałabym go użyć do plakatu)?

no chyba ja to zrobię:oops: i wyślę razem ze zdjęciami...oki?

Posted

wczoraj poproszono mnie o podanie imienia przy wystawianiu rachunku za szczepienie...zupełnie nie mogłam sobie przypomnieć propozycji imion...pustka:oops:

po dłuzszym namyśle przypomniałam sobie jedno BOND....

dziewczyny ....

może zostać?

Posted

no cóż...widzę, ze będę mówić sama do siebie..:-(
przykro mi Bondzie :-(

a z dobrych wiadomości jest to , że psiak się ozywia...dziś na spacerku po raz pierwszy sam przybiegał z prośbą o pieszczoty:loveu:

futerko zaczyna lśnić....animusz wraca...tylko ciągle za mało informacji o śierściuchu:shake:

Bezdomny Bond chciałby mieć domek...

Posted

:diabloti: ja się zawsze pocieszam w takich wypadkach , ze przynajmniej nikt sie nie bedzie sprzeczał ze mną i z kimś na moim poziomie w końcu pogadam :evil_lol:

wczoraj popołudniu Bond w niebieskich lux szelkach zrobił Amidze pokaz "jak to jest jak pies ciągnie i robi sikuuu głęboko w krzakach " :evil_lol: ...a chciała spokojnego psa na spacer ..

zdj niestety nie mam :shake: bo kroczyłam spokojnie i dumnie z Kaykiem :cool1: , który tez zdjęć nie ma bo zeby go nie upaprał zostawoiłam go na stole hotelowym

Posted

agamika napisał(a):
:diabloti: ja się zawsze pocieszam w takich wypadkach , ze przynajmniej nikt sie nie bedzie sprzeczał ze mną i z kimś na moim poziomie w końcu pogadam :evil_lol:

wczoraj popołudniu Bond w niebieskich lux szelkach zrobił Amidze pokaz "jak to jest jak pies ciągnie i robi sikuuu głęboko w krzakach " :evil_lol: ...a chciała spokojnego psa na spacer ..

zdj niestety nie mam :shake: bo kroczyłam spokojnie i dumnie z Kaykiem :cool1: , który tez zdjęć nie ma bo zeby go nie upaprał zostawoiłam go na stole hotelowym

:diabloti: