Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Smutek- tak nazwaliśmy naszego chlopca, kolejną biedotę wyciągniętą z olkuskiego pseudoschroniska...

Miły, uosobienie łagodności, kilkuletni samczyk który całkowicie zamknął się w sobie :-(...
Smutek patrzy na ludzi z wielka miłością i nadzieją...nadzieją na dobre życie

bardzo prosimy wszystkie " Dobre Dusze" o pomoc w ogłaszaniu i szukaniu domu...

W olkszu o tyle miał szczęście , że nie dostał się na ogólny wybieg dla psów, siedział samotnie w klatce od dłuższego juz czasu i dlatego jeszcze żyje...

Dzięki naszej wyżłomaniace i;) Ati , która sfinansowała mu pobyt w hoteliku w Wieliczce pies juz bezpiecznie czeka na swój dobry nowy dom.

bo Smutek ma deprechę, nie domaga się jak inne psy pieszczot ale obdarzony nimi z wdzięcznościa je odwzajemnia..z pewnością mieszkał w domu tym bardziej olkuskie piekło odcisnęlo na nim swoje piętno...wielkich wymagań nie ma , czysty, spokojny , grzeczny w samochodzie...
urody wielkiej nie posiada..ale miłym towarzyszem będzie z pewnością dla niejednego człowieka...
Smutek bardzo potrzebuje domu...

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu, nie wiem czy dobrze pamietam , ale dzis , albo jutro bedziesz u niego, moze juz troszke lepiej i z psycha i kupcia bedzie.

Zimne nocki juz sa dla takiego krotkowlosa w budzie, moze jednak kup mu jeszcze ten kocyk:)

Posted

Ati napisał(a):
Aniu, nie wiem czy dobrze pamietam , ale dzis , albo jutro bedziesz u niego, moze juz troszke lepiej i z psycha i kupcia bedzie.

Zimne nocki juz sa dla takiego krotkowlosa w budzie, moze jednak kup mu jeszcze ten kocyk:)

kocyk juz jest.. apodarowane przez Ciebie posłanko gwarantuje mu ciepełko od " dupska":cool3:

Smutek odrobaczony i za kilka dni będzie zaszczepiony...
dziś dzwoniłam..kopki z "poślizgiem " lepsze..Tomek mówi , że pies milutki..tylko,że miski broni kiedy widzi inne psy...ale po ol. to norma...:shake:

wieczorkiem zamieszczę sesję zdjęciową:razz:

Ati - na zaprzęgowych zostawiłam Ci priva z prośbą:lol:

Posted

Panca napisał(a):
zaznaczam i ten watek
Panco dzięki i bardzo prosze o pomoc ...psiak jak najszybciej musi znależc się w domu

bo on domowy jest...w kojcu bardzo czysty, czeka żeby go wyprowadzic na kupkę i siusiu..bardzo cichy bez potrzeby nie szczeka, taki dobrotliwy pan który czeka na swoja kanapę:loveu:

cudowny towarzysz w domu i na spacerze...ogłaszajcie go gdzie możecie..plisss

Posted

gibon301 napisał(a):
dalej czekam na zdjęcia w większej rozdzielczości (nic nie doszło) :mad:
a swoją drogą, czemu napisałyście, że on kiepskiej urody jest? :angryy:
przecież śliczny jest!!

bo wystawowo ma inną kategorię..:evil_lol:

za brak zdjęć sorki..ale internet odmówił posłuszeństwa i zwrócił mi wszystko co wysłałam....próbuję nadal:-(

Posted

agamika napisał(a):
ja mam tylko uchwycony jego zacny zad :roll: :evil_lol:

ale zadeczek ma taki korpulentny :evil_lol:

Smutkowi trzeba zmienić imię...KONIECZNIE .... nawet p. Tomek się na mnie zeźlił i powiedział, ze takiego to on uzywać nie będzie :angryy::evil_lol:

Smutek odżył... choć spokojny i cichy to uśmiechać się już potrafi ...a zabawne jest to , że przy szczotkowaniu mruczy jak....kot:wolfie:, robi się coraz bardziej energiczny i zaczyna łapami mnie atakować zapraszając do zabawy...

został już zaszczepiony no i czeka go tylko chyba tylko jedna dość nieprzyjemna sprawa...kastarcja:-(

a...mam kilka nowych zdjęć z wczoraj...jakoś się zamieści ..nie?