kanna Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Smutek- tak nazwaliśmy naszego chlopca, kolejną biedotę wyciągniętą z olkuskiego pseudoschroniska... Miły, uosobienie łagodności, kilkuletni samczyk który całkowicie zamknął się w sobie :-(... Smutek patrzy na ludzi z wielka miłością i nadzieją...nadzieją na dobre życie bardzo prosimy wszystkie " Dobre Dusze" o pomoc w ogłaszaniu i szukaniu domu... W olkszu o tyle miał szczęście , że nie dostał się na ogólny wybieg dla psów, siedział samotnie w klatce od dłuższego juz czasu i dlatego jeszcze żyje... Dzięki naszej wyżłomaniace i;) Ati , która sfinansowała mu pobyt w hoteliku w Wieliczce pies juz bezpiecznie czeka na swój dobry nowy dom. bo Smutek ma deprechę, nie domaga się jak inne psy pieszczot ale obdarzony nimi z wdzięcznościa je odwzajemnia..z pewnością mieszkał w domu tym bardziej olkuskie piekło odcisnęlo na nim swoje piętno...wielkich wymagań nie ma , czysty, spokojny , grzeczny w samochodzie... urody wielkiej nie posiada..ale miłym towarzyszem będzie z pewnością dla niejednego człowieka... Smutek bardzo potrzebuje domu... Quote
kanna Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 zdjęcia zamieścimy wieczorkiem.. Quote
Ati Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Aniu, nie wiem czy dobrze pamietam , ale dzis , albo jutro bedziesz u niego, moze juz troszke lepiej i z psycha i kupcia bedzie. Zimne nocki juz sa dla takiego krotkowlosa w budzie, moze jednak kup mu jeszcze ten kocyk:) Quote
kanna Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Ati napisał(a):Aniu, nie wiem czy dobrze pamietam , ale dzis , albo jutro bedziesz u niego, moze juz troszke lepiej i z psycha i kupcia bedzie. Zimne nocki juz sa dla takiego krotkowlosa w budzie, moze jednak kup mu jeszcze ten kocyk:) kocyk juz jest.. apodarowane przez Ciebie posłanko gwarantuje mu ciepełko od " dupska":cool3: Smutek odrobaczony i za kilka dni będzie zaszczepiony... dziś dzwoniłam..kopki z "poślizgiem " lepsze..Tomek mówi , że pies milutki..tylko,że miski broni kiedy widzi inne psy...ale po ol. to norma...:shake: wieczorkiem zamieszczę sesję zdjęciową:razz: Ati - na zaprzęgowych zostawiłam Ci priva z prośbą:lol: Quote
kanna Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Panca napisał(a):zaznaczam i ten watek Panco dzięki i bardzo prosze o pomoc ...psiak jak najszybciej musi znależc się w domu bo on domowy jest...w kojcu bardzo czysty, czeka żeby go wyprowadzic na kupkę i siusiu..bardzo cichy bez potrzeby nie szczeka, taki dobrotliwy pan który czeka na swoja kanapę:loveu: cudowny towarzysz w domu i na spacerze...ogłaszajcie go gdzie możecie..plisss Quote
kanna Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 basia jak tylko znajdzie chwilke czasu wkleji zdjęcia z dzisiejszego spacerku.. Quote
tamb Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 W czwartek będę w hotelu to go zobaczę.:loveu: Quote
kanna Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 tamb napisał(a):W czwartek będę w hotelu to go zobaczę.:loveu: drugi boks po prawej:loveu: Quote
gibon301 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 będą jakieś zdjęcia? może plakat mu zrobić? Quote
kanna Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 będą..tylko ja mam kłopot z wklejaniem:shake: i zdjęć i linków...napisałam do admina..czekam...każda pomoc mile widziana:loveu: Quote
gibon301 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 ok to jeśli tylko potrzebny by był plakat i będą zdjęcia to chętnie pomogę! Quote
kanna Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 to poprosze o maila na pv- już wysyłam:multi: Quote
basia Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 basia jak tylko znajdzie chwilke czasu wkleji zdjęcia z dzisiejszego spacerku.. Sie robi :p Quote
gibon301 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 dalej czekam na zdjęcia w większej rozdzielczości (nic nie doszło) :mad: a swoją drogą, czemu napisałyście, że on kiepskiej urody jest? :angryy: przecież śliczny jest!! Quote
gibon301 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 uszka mu obciążymy ;) i będzie rasowy wyżeł :cool3: Quote
kanna Posted September 10, 2009 Author Posted September 10, 2009 gibon301 napisał(a):dalej czekam na zdjęcia w większej rozdzielczości (nic nie doszło) :mad: a swoją drogą, czemu napisałyście, że on kiepskiej urody jest? :angryy: przecież śliczny jest!! bo wystawowo ma inną kategorię..:evil_lol: za brak zdjęć sorki..ale internet odmówił posłuszeństwa i zwrócił mi wszystko co wysłałam....próbuję nadal:-( Quote
gibon301 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 a tam wystawowo...takie niewystawowe są lepsze! czekam dalej cierpliwie ;) Quote
Ati Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 moze zdjecia beda z jakiegos spacerku:)? Quote
agamika Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 moze zdjecia beda z jakiegos spacerku:smile:? ja mam tylko uchwycony jego zacny zad :roll: :evil_lol: Quote
kanna Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 agamika napisał(a):ja mam tylko uchwycony jego zacny zad :roll: :evil_lol: ale zadeczek ma taki korpulentny :evil_lol: Smutkowi trzeba zmienić imię...KONIECZNIE .... nawet p. Tomek się na mnie zeźlił i powiedział, ze takiego to on uzywać nie będzie :angryy::evil_lol: Smutek odżył... choć spokojny i cichy to uśmiechać się już potrafi ...a zabawne jest to , że przy szczotkowaniu mruczy jak....kot:wolfie:, robi się coraz bardziej energiczny i zaczyna łapami mnie atakować zapraszając do zabawy... został już zaszczepiony no i czeka go tylko chyba tylko jedna dość nieprzyjemna sprawa...kastarcja:-( a...mam kilka nowych zdjęć z wczoraj...jakoś się zamieści ..nie? Quote
kanna Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 Ati napisał(a):i mowilam , ze bedzie zmiana imenia:) czekam w takim razie...:hmmmm: Quote
Recommended Posts