Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ati napisał(a):
A czy moze ktos oglosic Bondzika w Metrze ?

Aniu, a bedziesz zmieniala w tytule watku Smutka na Bonda ?

Bardzo bym chciała zmienić tytuł...tylko jak to się robi...bo mi się tytuł nie edytuje:shake:

Bond jest na stronie adopcyjnej missieek i ma ogłoszenie w Pies.pl
bardzo by się przydało w Metrze...

Posted

Bardzo bym chciała zmienić tytuł...tylko jak to się robi...bo mi się tytuł nie edytuje:shake:

Wejdź na 'edytuj' a potem 'edytowanie zaawansowane' - tam da się zmienic tytuł ;)

Zrobie allegro ale dajcie mi chwilkę. Wieczorami net mi nie chodzi, więc prawdopodobnie allegro wystartuje jutro z rana (poświęcę się i wstane wcześniej :loveu: ).

Posted

dziewczyny ratunku !!!!! od tygodnia próbuję sklecić jakiś sensowny choć łzawy tekst do ogłoszeń.....i nijak talentu literackiego w sobie nie odkrywam....:shake:

Posted

Zrobiłam mu takie allegro: Wyżłowaty BOND - szuka kogoś do kochania (750017371) - Aukcje internetowe Allegro
Zobaczcie czy wszystko jest OK. Pozwoliłam sobie troszkę pozmieniać tekst z ogłoszenia w psie.
Napisałam o wizycie i umowie oraz o kastracji, bo to dla ewentualnych pseudo (a wierzcie mi, że rasopodobnymi też się interesują) już odsiewa, więc nie będą zawracać głowy. Znudzone dzieciaki też powinny dać sobie spokój. Jeżeli coś zmienić to piszcie!
Przydałoby się więcej zdjęć - ładnych, wyraźnych, pokazujących psa. Niestety ludzie często wybieraja psa oczami.
Jak będą zdjęcia to dołoże je do aukcji.

Posted

basiu, jak moge cie prosic, to w tytule dodaj wyzlowaty wyzel, bo jak szuka sie psa w tym typie to najczesciej wpisuje sie w wyszukiwarke allegro wyzel, wyzly

Posted

po krótkiej nieobecności- melduję się...

Basiu- Allegro i tekst:loveu: DZIĘKI :loveu: zdjęcia przesyłam:lol:

agamiko co do Bonda-Wielbłąda.....jeszcze nam ludzie o tego drugiego pytać będą:diabloti:

Posted

[quote name='basia']Lokalizacja Ustroń to po prostu moja lokalizacja. Jeśli chcesz dopisze w tekście, że to krakus :p[/quote]

może ktoś z krk sie skusi....:-(

Posted

basiu taka wskazówka :oops: jak wystawiasz aukcję można zmienić lokalizację na jaką sie chce, tam jest odpowiednie "okienko" i wtedy w tej aukcji bedzie Kraków, a nie ustroń, natomiast w innych zostanie Ustroń

z dziś :) Majka biegała za Bondem :evil_lol:

Posted

basiu taka wskazówka :oops: jak wystawiasz aukcję można zmienić lokalizację na jaką sie chce, tam jest odpowiednie "okienko" i wtedy w tej aukcji bedzie Kraków, a nie ustroń, natomiast w innych zostanie Ustroń

Nie wiedziałam :oops: Kiedyś próbowałam zmienić lokalizację to mi jakiś dziwny komunikat wyskoczył i teraz już z tym nie majstruję :roll: Obiecuje następnym razem się poprawić :p

Przy okazji zapraszam na bazarek dla Bonda :loveu:
http://www.dogomania.pl/forum/f99/jesienne-ciuchy-na-wyzlowatego-bonda-do-05-10-a-147497/

kanna, rzuć okiem czy wszystko OK. Nie wiedziałam ile bazarek ma trwać, więc data zakończenia jest do poprawy - proszę o info w tej sprawie!

Posted

basiu ja allegro sama do końca nie "rozpracowałam" :evil_lol: .. no ale nikt wszystkiego nie umie od razu :cool3: .. jakbyś chciała to jeszcze mogę podpowiedzieć jak zdjęcia w aukcji wklejać w tekst :) bezpośrednio z wątku

mi to się podba jak Bond lezy w boksie, tak bardzo arystokratycznie, łapa na łapę skrzyzowane, głowa dumnie wysoko uniesiona :loveu: ... no chyba ze wlasnie psa próbuje "zjeść" z drugiej strony siatki .. cały artyzm wtedu fiuuuuu , ulatuje :evil_lol:

Posted

basiu ja allegro sama do końca nie "rozpracowałam" :evil_lol: .. no ale nikt wszystkiego nie umie od razu :cool3: .. jakbyś chciała to jeszcze mogę podpowiedzieć jak zdjęcia w aukcji wklejać w tekst :smile: bezpośrednio z wątku

Człowiek się całe życie uczy a i tak głupim umiera :evil_lol:
Chętnie dowiem się jak wklejac te fotki, dawaj instrukcję ;)

Posted

[quote name='Ati']Bondzik to taki hrabiczek z ta nozka na nozke:)

oj jak konik czasami....tak pięknie....

krótkowłosy Bond szuka ciepłego kąta na zimę....tak się martwię:shake: