kanna Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 ale ja się boję, żeby nie zapeszyć:p Quote
kanna Posted November 13, 2009 Author Posted November 13, 2009 w przyszła sobotę.... okolice wadowic....ogromny ogród , dom i cudowni ludzie........... Quote
bahlsa Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Wadowice, mówisz... a coś bliżej? Często jeżdżę na Wysoką, to jest wieś przed Wadowicami jadąc od strony Skawiny. Może przejeżdżając będę mogła "rzucać okiem" na ogród Bondziowy? :razz: Quote
Ati Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Aniu, wez mu lozeczko<jak sie jeszcze nadaje>, zawsze swoje smrodki na nowym miejscu- bedzie mu razniej. Quote
kanna Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Ati napisał(a):Aniu, wez mu lozeczko<jak sie jeszcze nadaje>, zawsze swoje smrodki na nowym miejscu- bedzie mu razniej. RACJA....co własny smrodek to własny:evil_lol: Quote
kanna Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 bahlsa napisał(a):Wadowice, mówisz... a coś bliżej? Często jeżdżę na Wysoką, to jest wieś przed Wadowicami jadąc od strony Skawiny. Może przejeżdżając będę mogła "rzucać okiem" na ogród Bondziowy? :razz: jak tylko wszystko dobrze się poukłada to "dżipijesa" czyli namiary Ci dam;) i będziesz kontrolować:cool3: ...trzymam za słowo:mad::loveu: a teraz chuchamy....chuchamy;) Quote
bahlsa Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 kanna napisał(a):jak tylko wszystko dobrze się poukłada to "dżipijesa" czyli namiary Ci dam;) i będziesz kontrolować:cool3: ...trzymam za słowo:mad::loveu: a teraz chuchamy....chuchamy;) i kciuki zaciskamy. Specjalnie ze starszym będziemy zawsze wyjeżdżać godzinę wcześniej co by pod ogrodem Bondziowym posiedzieć i sprawdzić z ukrycia czy wszystko ok. ;) Quote
lilk_a Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 zapraszam na bazarek dla psa , który dwa dni spędził uwięziony w mule :shake: Quote
kanna Posted November 18, 2009 Author Posted November 18, 2009 :hmmmm:odliczamy dni do soboty.....? oby tylko maluch i domek się zaakceptowały........:hmmmm: Quote
basia Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Ponieważ kanna ma awarię klawiatury, ja chciałam w jej imieniu poinformować, że Bond jest już w nowym domku!!!!!! Ponoć nie odstępuje swojej nowej Pani na krok i oglada z nią nawet wiadomości ;) Quote
kanna Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Bond już w nowym domu...... mieszka pod wadowicami w pięknym domku z dobrze ogrodzonym ogrodem.... domek naprawdę dobry...... Bondziu....dobrego zycia piesku:loveu: Quote
bahlsa Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 brawo :) i podziękowania dla Was... ściągam ogłoszenia, bądz grzeczny Bondi ;) Quote
kanna Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 [quote name='bahlsa']brawo :) i podziękowania dla Was... ściągam ogłoszenia, bądz grzeczny Bondi ;) ściągaj , ściągaj...właśnie dzwoniłam do nowego domku.....Bond został przechrzszczony ostatecznie ....i został mianowany ARESEM psiak nie spuszcza z oka nowej pani...chodzi za nia krok w krok......żre ogromne ilości.....i śpi pod nogami swojej pani....zapowiada się na długotrwałą przyjażń......polubił bardzo wnuki, i każdego gościa wita radośnie....czyściutki w domu , śpi sobie w korytarzu na swoim posłanku......nic nie niszczy.......dziś to tyle....ach, może to , że zadowolenie z nowego psa jest ogromne:loveu:... Quote
Panca Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 nie bylo mnie w kraju bez dostepu do netu , wracam a tu same zmiany:nowe dogo i dom dla Bonda!!!!!!suuuuper moje gratulacje!!!!! Quote
kanna Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Panca napisał(a):nie bylo mnie w kraju bez dostepu do netu , wracam a tu same zmiany:nowe dogo i dom dla Bonda!!!!!!suuuuper moje gratulacje!!!!! no to do roboty....:mad: masz zaległości:evil_lol: Quote
Panca Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 o matko i to jakie zaleglosci :) a co u Bonda vel Aresa? Quote
kanna Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Panca napisał(a):o matko i to jakie zaleglosci :) a co u Bonda vel Aresa? Ares vel Bond zaaklimatyzował się dobrze w nowym domu......hm....nawet chyba zbyt dobrze....:evil_lol: pamiętacie tego łagodnego , ciapowatego i milącego się do wszystkich psiaka..... no to zapaomnijcie go takiego szybciutko....:evil_lol: Bond nowego domu broni nie tylko szczekaniem ale i kłami...do ogródu nikt obcy nie wchodzi bez pozwolenia swojej pani....do domu również.... sypia w domu, i nie spuszcza oczu ze swoich domowników.....kuchnia i kolana nowej właścicielki to dla niego żywioł:loveu:......przylepa i obrońca..... Quote
Panca Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 moj Fryzio- Gryzio przez pare miesiecy byl psim aniolem ale jak poczul sie pewniej to okazalo sie ze to istny szatan ..kamuflowal sie przez czas jakis i tyle;-) Quote
kanna Posted December 6, 2009 Author Posted December 6, 2009 Ares ( Bond) już po kastracji........ Quote
kanna Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 :oops:dzięki za uwagę......fakt a wszystkich nudzących się brakiem postów na wątku zapraszam na "wycieczkę" do naszej świeżutkiej podopiecznej......Lizuski vel Lizy..... tyle ma z wyżła co Bond :evil_lol:...... http://www.dogomania.pl/threads/144915-LIza-powinna-miec-na-imie-DelikatnoA-AE-mix-charta Quote
Recommended Posts