Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 222
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wadowice, mówisz... a coś bliżej?
Często jeżdżę na Wysoką, to jest wieś przed Wadowicami jadąc od strony Skawiny. Może przejeżdżając będę mogła "rzucać okiem" na ogród Bondziowy? :razz:

Posted

Ati napisał(a):
Aniu, wez mu lozeczko<jak sie jeszcze nadaje>, zawsze swoje smrodki na nowym miejscu- bedzie mu razniej.

RACJA....co własny smrodek to własny:evil_lol:

Posted

bahlsa napisał(a):
Wadowice, mówisz... a coś bliżej?
Często jeżdżę na Wysoką, to jest wieś przed Wadowicami jadąc od strony Skawiny. Może przejeżdżając będę mogła "rzucać okiem" na ogród Bondziowy? :razz:

jak tylko wszystko dobrze się poukłada to "dżipijesa" czyli namiary Ci dam;) i będziesz kontrolować:cool3: ...trzymam za słowo:mad::loveu:

a teraz chuchamy....chuchamy;)

Posted

kanna napisał(a):
jak tylko wszystko dobrze się poukłada to "dżipijesa" czyli namiary Ci dam;) i będziesz kontrolować:cool3: ...trzymam za słowo:mad::loveu:

a teraz chuchamy....chuchamy;)

i kciuki zaciskamy.

Specjalnie ze starszym będziemy zawsze wyjeżdżać godzinę wcześniej co by pod ogrodem Bondziowym posiedzieć i sprawdzić z ukrycia czy wszystko ok. ;)

Posted

Ponieważ kanna ma awarię klawiatury, ja chciałam w jej imieniu poinformować, że Bond jest już w nowym domku!!!!!! Ponoć nie odstępuje swojej nowej Pani na krok i oglada z nią nawet wiadomości ;)

Posted

Bond już w nowym domu......
mieszka pod wadowicami w pięknym domku z dobrze ogrodzonym ogrodem....
domek naprawdę dobry......

Bondziu....dobrego zycia piesku:loveu:

Posted

[quote name='bahlsa']brawo :) i podziękowania dla Was...
ściągam ogłoszenia, bądz grzeczny Bondi ;)

ściągaj , ściągaj...właśnie dzwoniłam do nowego domku.....Bond został przechrzszczony ostatecznie ....i został mianowany ARESEM
psiak nie spuszcza z oka nowej pani...chodzi za nia krok w krok......żre ogromne ilości.....i śpi pod nogami swojej pani....zapowiada się na długotrwałą przyjażń......polubił bardzo wnuki, i każdego gościa wita radośnie....czyściutki w domu , śpi sobie w korytarzu na swoim posłanku......nic nie niszczy.......dziś to tyle....ach, może to , że zadowolenie z nowego psa jest ogromne:loveu:...

Posted

Panca napisał(a):
nie bylo mnie w kraju bez dostepu do netu , wracam a tu same zmiany:nowe dogo i dom dla Bonda!!!!!!suuuuper moje gratulacje!!!!!

no to do roboty....:mad: masz zaległości:evil_lol:

Posted

Panca napisał(a):
o matko i to jakie zaleglosci :) a co u Bonda vel Aresa?

Ares vel Bond zaaklimatyzował się dobrze w nowym domu......hm....nawet chyba zbyt dobrze....:evil_lol:
pamiętacie tego łagodnego , ciapowatego i milącego się do wszystkich psiaka.....

no to zapaomnijcie go takiego szybciutko....:evil_lol: Bond nowego domu broni nie tylko szczekaniem ale i kłami...do ogródu nikt obcy nie wchodzi bez pozwolenia swojej pani....do domu również....
sypia w domu, i nie spuszcza oczu ze swoich domowników.....kuchnia i kolana nowej właścicielki to dla niego żywioł:loveu:......przylepa i obrońca.....

Posted

moj Fryzio- Gryzio przez pare miesiecy byl psim aniolem ale jak poczul sie pewniej to okazalo sie ze to istny szatan ..kamuflowal sie przez czas jakis i tyle;-)