Szarotka Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Bruno napewno nowi wlasiciele beda z Ciebie super zadowoleni. Bruno szukaj domu :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Szarotka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='pinkmoon']Bruno ma dom! :multi::multi::multi: Och to swietnie, a wiesz cos wiecej ?????????????????:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
pinkmoon Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Zaadoptował go sympatyczny facet, wahał się między nim a Jumperem, w końcu padło na Bruna. Pan ma sznaucerkę - przyjechał z nią, byli razem na spacerze, psy się dogadały bez problemów :) Szukał trochę "twardszego" psa, bo sznaucerka jest ciapcia :loveu: Tyle powiedziała mi Brązowa przez tel, pewnie sama nam jeszcze coś napisze :) Quote
Szarotka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ogromnie sie ciesze, ze Bruno znalazl dom :):) i , ze sie polubili ze Sznaucerka i ze facet byl sympatyczny:):):multi::multi::multi:ogolnie cool:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Litterka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Yeeeeaaaaaah!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Wczoraj odnawiałam Brunowi allegro. Na kogo je przerobić? Quote
anawa Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Suuuuuuuuuuper!!!! Taki pies musiał się w końcu doczekać fajnego domku :Cool!: Na kogo przerobić teraz gratkę? Quote
pinkmoon Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Litterka']Yeeeeaaaaaah!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi: Wczoraj odnawiałam Brunowi allegro. Na kogo je przerobić? Na Ojka! :loveu::loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f1165/milosc-nie-od-pierwszego-wejrzenia-za-jaka-wielka-ojek-z-dabrowki-148518/#post13127039 tylko jeśli możesz chwilę poczekać to jeszcze nie teraz. czekamy na ładniejsze zdjęcia od Wiolki, i poprosiłam też Majqę o przerobienie tekstu żeby do ogłoszeń był trochę skrócony. btw, ja zapłacę za wyróżnienie tego allegro. 12 zł, tak? Quote
Litterka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Dobrze, zrobię Ojkowi! Widzę, że znalazłaś nową miłość swojego życia? :cool3: Quote
Szarotka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Caly czas sledzilam watek Bruno i mialam nadzieje, ze go ktos wezmie :):) i stalo sie :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
zenobiusz flores Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Ale kto ? gdzie ? jak sie miewa ? oto pytanie :shake: Quote
brazowa1 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 oo,ja też.Wczoraj mialam zadzwonic,ale...zapomnialam :oops: wtym tygodniu na pewno poprosze pania kierowniczke o telefon do pieska. Quote
zenobiusz flores Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Jak tam nasz Bruno ? :nerwy::sadCyber::nerwy: Quote
Szarotka Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 brazowa1 napisał(a):oo,ja też.Wczoraj mialam zadzwonic,ale...zapomnialam :oops: wtym tygodniu na pewno poprosze pania kierowniczke o telefon do pieska. Brazowa dzwon :razz::razz::razz: Quote
brazowa1 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Szarotko,dostep do kart i umów adopcyjnych ma pani kierowniczka,musze ja o to poprosic,gdy bede w przytulisku. Quote
Recommended Posts