Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No......gdyby domek wyrazil choc troche pozytywynych emocji ....a tak , ze tylko z zebami ma skakac i sie nie cofac to rzeczywiscie.......

A moze sie jednak skusisz ? Zima idzie, ubierzesz sie w jakis stary kozuch , kask rowerowy na glowe, rekawice i siup !

Zarobek tez przy okazji by ci sie trafil.......a 200 zl piechota nie chodzi ! :cool3:

Posted

[quote name='zenobiusz flores']
A moze sie jednak skusisz ? Zima idzie, ubierzesz sie w jakis stary kozuch , kask rowerowy na glowe, rekawice i siup !
[/quote]
hahaha,juz nawet myślałam o tym, bo w schronie jest stroj pozoranta (czasem bywaja psy niebezpieczne,a posprzatac im trzeba i do weterynarza zaprowadzic)
Ale jak sobie siebie w tym wyobraziłam :evil_lol: a także to,ze gdy pies okaze sie zaangażowany,hahahahi i sie wypsknie ze smyczy,hahhaahha

Posted

Było jednak zainteresowanie Brunem, nie wszyscy się go obawiają, widać są tacy, którym niestraszny ostry pies. Może wreszcie zadzwoni ktoś z Pomorza............. Trzeba ponawiać ogłoszenia. Przecież to piękny owczarek i musi w końcu znależć swojego człowieka :p

Posted

[quote name='anawa']Było jednak zainteresowanie Brunem, nie wszyscy się go obawiają, widać są tacy, którym niestraszny ostry pies. Może wreszcie zadzwoni ktoś z Pomorza............. Trzeba ponawiać ogłoszenia. Przecież to piękny owczarek i musi w końcu znależć swojego człowieka :p[/quote]

Sa tacy co lubia duze psy i takie co sobie w kasze dmuchac nie daja :lol::lol:.
Moja Maya tez czesciowo do takich nalezy. W kazdym razie wrazenie robi :):):eviltong::eviltong::cool1::cool1:

Posted

[quote name='brazowa1']hahaha,juz nawet myślałam o tym, bo w schronie jest stroj pozoranta (czasem bywaja psy niebezpieczne,a posprzatac im trzeba i do weterynarza zaprowadzic)
Ale jak sobie siebie w tym wyobraziłam :evil_lol: a także to,ze gdy pies okaze sie zaangażowany,hahahahi i sie wypsknie ze smyczy,hahhaahha[/quote]

Od razu tak pesymistycznie.........ze sie wypnie ..........ze smyczy.

Posted

[quote name='pinkmoon']Okaże się tak zaangażowany jak Maliniak to się nie masz czego bać (wredna jestem dla tego bidnego psa :evil_lol:)[/quote]
maliniak to porażka. Żal go strasznie,do tego to skakanie przez murek.Nie wyobrażam sobie domu dla niego.Bruno to odwazny,fajny pies.

Posted

[quote name='pinkmoon']Przedwczoraj Bruno był już o krok od domu, przyjechali dwaj panowie i go oglądali... ale jednak nie :shake:[/quote]

Szkoda, ale napewno znajdzie sie ktos inny :):)
Czy Bruno ma jakies ogloszenia ???

Posted

[quote name='brazowa1']panowie sa juz trzci raz w schronisku i szczerze powiedziawszy,marudzą.Sami nie wiedza czego szukają.Chyba po prostu lubia wybierać.I to im wystarcza.[/quote]

Kto wie do czego im ten pies potrzebny :shake::shake::shake::eviltong::eviltong: