brazowa1 Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Szarotko,ale nie zabieraja.I kto ich zmusi? Quote
Szarotka Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 I co tam u Bruno ?? Taki fajny piesek :):) Quote
wiewiora1 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Ale ladny ten owczar:)W oczach pelen owczarzy obled ,,oki oki co mam pilnowac,,dajcie mi jakas fuche a wszystko doszlifuje jak trza:)Cale owczary pilnujace,Oby mu sie poszczescilo Quote
Szarotka Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Trzeba mu poszukac domku do pilnowania :):) Quote
zenobiusz flores Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 A ile kosztuje wynajecie takiego pozoranta ? :shake::stop: I gdzie sie go wynajmuje ? Quote
brazowa1 Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 Zenobiuszu,mysle,ze 200 zl trzeba liczyc ,bo i dojazd.Bez przesady,nie bedziemy tego robic. Quote
zenobiusz flores Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 No......gdyby domek wyrazil choc troche pozytywynych emocji ....a tak , ze tylko z zebami ma skakac i sie nie cofac to rzeczywiscie....... A moze sie jednak skusisz ? Zima idzie, ubierzesz sie w jakis stary kozuch , kask rowerowy na glowe, rekawice i siup ! Zarobek tez przy okazji by ci sie trafil.......a 200 zl piechota nie chodzi ! :cool3: Quote
Szarotka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 A nie moze go ktos wziac jako psa do pilnowania domu lub firmy. Na forum podhalana mamy ludzi, ktorzy w tym celu wzieli podhalany, zeby wygladaly groznie. Quote
brazowa1 Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [quote name='zenobiusz flores'] A moze sie jednak skusisz ? Zima idzie, ubierzesz sie w jakis stary kozuch , kask rowerowy na glowe, rekawice i siup ! [/quote] hahaha,juz nawet myślałam o tym, bo w schronie jest stroj pozoranta (czasem bywaja psy niebezpieczne,a posprzatac im trzeba i do weterynarza zaprowadzic) Ale jak sobie siebie w tym wyobraziłam :evil_lol: a także to,ze gdy pies okaze sie zaangażowany,hahahahi i sie wypsknie ze smyczy,hahhaahha Quote
anawa Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Było jednak zainteresowanie Brunem, nie wszyscy się go obawiają, widać są tacy, którym niestraszny ostry pies. Może wreszcie zadzwoni ktoś z Pomorza............. Trzeba ponawiać ogłoszenia. Przecież to piękny owczarek i musi w końcu znależć swojego człowieka :p Quote
pinkmoon Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Okaże się tak zaangażowany jak Maliniak to się nie masz czego bać (wredna jestem dla tego bidnego psa :evil_lol:) Quote
Szarotka Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='anawa']Było jednak zainteresowanie Brunem, nie wszyscy się go obawiają, widać są tacy, którym niestraszny ostry pies. Może wreszcie zadzwoni ktoś z Pomorza............. Trzeba ponawiać ogłoszenia. Przecież to piękny owczarek i musi w końcu znależć swojego człowieka :p[/quote] Sa tacy co lubia duze psy i takie co sobie w kasze dmuchac nie daja :lol::lol:. Moja Maya tez czesciowo do takich nalezy. W kazdym razie wrazenie robi :):):eviltong::eviltong::cool1::cool1: Quote
zenobiusz flores Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='brazowa1']hahaha,juz nawet myślałam o tym, bo w schronie jest stroj pozoranta (czasem bywaja psy niebezpieczne,a posprzatac im trzeba i do weterynarza zaprowadzic) Ale jak sobie siebie w tym wyobraziłam :evil_lol: a także to,ze gdy pies okaze sie zaangażowany,hahahahi i sie wypsknie ze smyczy,hahhaahha[/quote] Od razu tak pesymistycznie.........ze sie wypnie ..........ze smyczy. Quote
pinkmoon Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Przedwczoraj Bruno był już o krok od domu, przyjechali dwaj panowie i go oglądali... ale jednak nie :shake: Quote
brazowa1 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='pinkmoon']Okaże się tak zaangażowany jak Maliniak to się nie masz czego bać (wredna jestem dla tego bidnego psa :evil_lol:)[/quote] maliniak to porażka. Żal go strasznie,do tego to skakanie przez murek.Nie wyobrażam sobie domu dla niego.Bruno to odwazny,fajny pies. Quote
Szarotka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='pinkmoon']Przedwczoraj Bruno był już o krok od domu, przyjechali dwaj panowie i go oglądali... ale jednak nie :shake:[/quote] Szkoda, ale napewno znajdzie sie ktos inny :):) Czy Bruno ma jakies ogloszenia ??? Quote
Litterka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Odnowiłam Brunonowi Alledrogo. Mam nadzieję, że przyniesie mu to szczęście ;) Quote
zenobiusz flores Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Nie wiedza co stracili.......ci dwaj panowie. :roll: Quote
Fiks Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='Litterka']Odnowiłam Brunonowi Alledrogo :crazyeye::megagrin: Ja też mu zrobiłam allegro (będzie miał dwa, a co tam) i trójmiejskie. Quote
Fiks Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='zenobiusz flores']Nie wiedza co stracili.......ci dwaj panowie. :roll:[/quote] A mi się ci panowie nie podobali. Quote
brazowa1 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 panowie sa juz trzci raz w schronisku i szczerze powiedziawszy,marudzą.Sami nie wiedza czego szukają.Chyba po prostu lubia wybierać.I to im wystarcza. Quote
Litterka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Wybierać i marudzić to sobie można przy gruszkach w warzywniaku :angryy: Eh, ludzie, ludzie... :shake: Quote
brazowa1 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Oj,Litterko :evil_lol: zebym Ci nie przypomniala,jak jedna Pani szukala małego pieska dla siebie :eviltong: (tylko mnie nie zabij,ja z sympatia o tym mówie:) Quote
Litterka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Tak, ale ja robiłam szybką wizytę, widziałam, że pieska nie ma i nie marudziłam, tak? :eviltong::cool3: Quote
Szarotka Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='brazowa1']panowie sa juz trzci raz w schronisku i szczerze powiedziawszy,marudzą.Sami nie wiedza czego szukają.Chyba po prostu lubia wybierać.I to im wystarcza.[/quote] Kto wie do czego im ten pies potrzebny :shake::shake::shake::eviltong::eviltong: Quote
Recommended Posts