Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Duch to kolejna sunia, której imię nie jest przypadkiem. Sunia wiele w swoim życiu przeszła, jest zaniedba, koszmarnie zapchlona (ma lekko wyłysiał i mocno czerwony tyłów= uczulenie na pchły). Czemu Duch...bo zachowuję się, patrzy na człowieka jakby wolała nie istnieć. Jest cieniem psa, chce uciekać, schować się. Nie pozwala nic przy sobie zrobić, nie pozwala się dotykać- jest przerażona, zamyka się w sobie i szczerzy zęby z nadzieją, że wtedy nikt jej nie skrzywdzi. Sunia ma ok. 3lat i ok. 35cm wysokości

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Isadora7']Poszalały w tym Sochaczewie, siedze i rzeźbie na te psy "policyjne" a one mi co chwila coś dokładają.

To niestety jeszcze nie koniec :shake:

Posted

Isadora7 napisał(a):
to ja wyłączam kompa....

Eeee...nie ma mowy...a byłaś u Dzikiej? Też Ci posłałam jej wątek i Cię na nim nie widziałam :mad:

Posted

auraa napisał(a):
śliczna jest. Jak można krzywdzić takie malenstwo:shake:

A może znalazłby się u Ciebie kącik na DT dla Dusi?
Ona teraz siedzi w boksie :placz:

Posted

:diabloti:

Ziutka napisał(a):
Dusia była bardzo bita przez swojego właściciela...:-( kopał ją i bił czym popadło, to cud, że dzisiaj jest z nami :shake:

o matko :angryy:...mój TŻ twierdzi ze pewien rodzaj ludzi (patologia) powinno się eliminować przy porodzie .
Ja i moja Dosieńka ( kiedyś wasza)trzymamy kciuki za tą psinke

Posted

kinga-kinia napisał(a):
:diabloti:

o matko :angryy:...mój TŻ twierdzi ze pewien rodzaj ludzi (patologia) powinno się eliminować przy porodzie .
Ja i moja Dosieńka ( kiedyś wasza)trzymamy kciuki za tą psinke

I ma rację.

Pozdrowienia dla Ciebie i Dosi :)

Posted

Dusia pozwala sie głaskać i brać na ręce:multi: Juz nie szczerzy ząbków i pomaleńku, pomaleńku "wyłazi" ze zbitej skorupki.
Będą z niej ludzie:)
Wystarczyło kilka dni z "ludzkimi" ludźmi.