luka1 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Duch to kolejna sunia, której imię nie jest przypadkiem. Sunia wiele w swoim życiu przeszła, jest zaniedba, koszmarnie zapchlona (ma lekko wyłysiał i mocno czerwony tyłów= uczulenie na pchły). Czemu Duch...bo zachowuję się, patrzy na człowieka jakby wolała nie istnieć. Jest cieniem psa, chce uciekać, schować się. Nie pozwala nic przy sobie zrobić, nie pozwala się dotykać- jest przerażona, zamyka się w sobie i szczerzy zęby z nadzieją, że wtedy nikt jej nie skrzywdzi. Sunia ma ok. 3lat i ok. 35cm wysokości Quote
Ziutka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Dusia była bardzo bita przez swojego właściciela...:-( kopał ją i bił czym popadło, to cud, że dzisiaj jest z nami :shake: Quote
Isadora7 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Poszalały w tym Sochaczewie, siedze i rzeźbie na te psy "policyjne" a one mi co chwila coś dokładają. Mateńko jakie biedniusie maleństwo.:-( Quote
Ziutka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Isadora7']Poszalały w tym Sochaczewie, siedze i rzeźbie na te psy "policyjne" a one mi co chwila coś dokładają. To niestety jeszcze nie koniec :shake: Quote
Litterka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Mój Boże... Jak to możliwe? :placz: Wstydzę się, że jestem człowiekiem :oops: Quote
Isadora7 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ziutka napisał(a):To niestety jeszcze nie koniec :shake: to ja wyłączam kompa.... Quote
Ziutka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Isadora7 napisał(a):to ja wyłączam kompa.... Eeee...nie ma mowy...a byłaś u Dzikiej? Też Ci posłałam jej wątek i Cię na nim nie widziałam :mad: Quote
Isadora7 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ziutka napisał(a):Eeee...nie ma mowy...a byłaś u Dzikiej? Też Ci posłałam jej wątek i Cię na nim nie widziałam :mad: Jak to? Wcieło czy jak? dawaj sznurka. Quote
Ziutka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 [quote name='Isadora7']Jak to? Wcieło czy jak? dawaj sznurka. Już daje : http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-dzika-ma-jeszcze-szanse-pomozcie-145800/ Quote
auraa Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 śliczna jest. Jak można krzywdzić takie malenstwo:shake: Quote
Ziutka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 auraa napisał(a):śliczna jest. Jak można krzywdzić takie malenstwo:shake: A może znalazłby się u Ciebie kącik na DT dla Dusi? Ona teraz siedzi w boksie :placz: Quote
auraa Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Dzień dobry maleńka! Zapadłaś mi w serce. Quote
Ziutka Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Jest bardzo biedna...jedna wielka kupka nieszczęścia :shake: Quote
kinga-kinia Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 :diabloti:Ziutka napisał(a):Dusia była bardzo bita przez swojego właściciela...:-( kopał ją i bił czym popadło, to cud, że dzisiaj jest z nami :shake: o matko :angryy:...mój TŻ twierdzi ze pewien rodzaj ludzi (patologia) powinno się eliminować przy porodzie . Ja i moja Dosieńka ( kiedyś wasza)trzymamy kciuki za tą psinke Quote
elmira Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 kinga-kinia napisał(a)::diabloti: o matko :angryy:...mój TŻ twierdzi ze pewien rodzaj ludzi (patologia) powinno się eliminować przy porodzie . Ja i moja Dosieńka ( kiedyś wasza)trzymamy kciuki za tą psinke I ma rację. Pozdrowienia dla Ciebie i Dosi :) Quote
elmira Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 I kolejny dzien poszukiwania domu czas zacząć. Quote
malibo57 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Dusia pozwala sie głaskać i brać na ręce:multi: Juz nie szczerzy ząbków i pomaleńku, pomaleńku "wyłazi" ze zbitej skorupki. Będą z niej ludzie:) Wystarczyło kilka dni z "ludzkimi" ludźmi. Quote
Recommended Posts