malibo57 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Cicho tu było, bo Dusia, czyli Fasolka miała szansę na domek. Z przyczyn technicznych (sic!) nici z tego w najbliższym czasie. To samo dotyczy Staruszka:mad: Zła jestem! Quote
malibo57 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 O, tutaj się spóźniłam! Już nie jestem zła - czasem warto się uprzeć i nie odpuszczać do końca - Dusia, czyli Fasolka w nowym domku!!!!!:multi: Fasolka, czyli Dusia, czyli Boenchen pojechała do Niemiec w towarzystwie Rudki i Staruszka. Przy pożegnaniu był płacz i pogrzebowy nastrój:-( W drodze Dusia obsiusiała i nadgryzła palec Andrei, która, jak sama przyznaje, była wobec niej zbyt obcesowa;) Dusia pojechała do państwa Haak, którzy wybrali ją już dość dawno temu i cierpliwie na nią czekali:) Dusia była przerażona podróżą, dojechała totalnie zestresowana, ale w nowym domku szybko odtajała i nawet wskoczyła na pierwsze dostępne kolana. Wieczorem już spała na kanapie ze swoim kumplem Antonem. Są doniesienia, jakoby bała się domowego kota, hmm.. Quote
luka1 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 ale nam się statystyki poprawiają :multi::multi::multi::multi: Quote
paros Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 [quote name='auraa']Wspaniała wiadomość:lol:[/QUOTE] to super :lol: Dusiu bądź szczęśliwa :multi::multi::multi::multi: Quote
malibo57 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Dusia v. Fasolka, obecnie CELINE donosi uprzejmie, że od razu odkryła łóżko swoich nowych gospodarzy i zaanektowała pierwszej nocy. Ma się dobrze, uwielbia spacerki i spanie na sofie w towarzystwie Antona.:cool3: Quote
Ziutka Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='malibo57']Dusia v. Fasolka, obecnie CELINE donosi uprzejmie, że od razu odkryła łóżko swoich nowych gospodarzy i zaanektowała pierwszej nocy. [/QUOTE] Ha! Wiadome co dobre :diabloti: Quote
Recommended Posts