Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kareno, nie słuchaj Caragh. :shake::evil_lol::evil_lol:
Tych zaczepnych psów aż tak dużo znowu nie ma. Często spotkanie I stopnia kończy się na wzajemnej obserwacji. Po drugie moja Kicia uwielbia wspinanie się na drzewa, nawet jak psa nie ma na horyzoncie to ochoczo wskakuje na pnie. Praktycznie na spacerze to biegam za nią od drzewa do drzewa. Okienka piwniczne to jej druga pasja, a trzecia to skubanie trawy. (jak była, teraz można wyhodować trawkę w doniczce z supermarketu)

Mizianko jutro Kici przekażę, dziękuję.:loveu:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kareno, Elinka dobrze mowi. Ja mowie subiektywnie, tak jak jest to u mnie na osiedlu, nie wszedzie, u mnie takich psow jest mnostwo co gonia koty, co nie znaczy, ze u Ciebie tez bedzie ;) :evil_lol::evil_lol:
A to Twoja kicia juz spi?? :D Miauczerek jeszcze nie :diabloti: domaga sie wlasnie mizianka :-o O tej porze... no oszalal maly, oszalal :evil_lol:

Posted

Moja Kicia mieszka z rodzicami i najprawdopodobniej teraz rozpycha się smacznie na poduszce mamy. :sleep:

Caragh, a do której tak zamierzasz miziać Miauczerka? :hmmmm:

Posted

Wychodzi na to, że Miauczerek dobrze trafił bo ma u Caragh na DT serwis przez 24h. :fadein: :klacz: ( jak to dobrze, że Kicia mieszka u rodziców :rolleyes:)

Idę spać bo rano trzeba wstać. :chaos::mdleje::bye:

Posted

no co wy, dziewczyny, nie śpicie ?? tylko klik klik :evil_lol:

Ale kurcze, jak tylko bym mogla to miauczerka zabralabym na DS... :angryy:

jak jestem z psami na spacerach, to koty maja takie miny

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ps. a gdzie on ma jedno ucho?:roll:

Posted

Dodus! powalilas mnie tą fotka :evil_lol:
Wlasnie, wlasnie! dziewczynki nie spia po nocach, hmm? :diabloti:

TZ kombinuje jak kon pod gore ze Szczesciarzem, wczoraj byl u nas z 5h aby oswajal sie z Cezarem. Jest plus tych wizyt. Cezar tak sie wymeczy, ze spi cala noc - nie mamy juz pobudek. A pan kotka pije dalej :mad: Umawia si ena godz aby TZ jechal do weta i olewa sprawe...Wczoraj bylam sama na zajeciach w szkole rodzenia, bo Krzysiek musial czekac godzine na Jasnie Pana, ale nieszkodzi, wazne, ze kotkowi łapka sie dobrze goi...

W srode porobimy ogloszenia i rozwiesimy po Bielawie.

Miauczerku, mizianie od cioci i reszty bielawskiej zgrai :loveu:

Posted

Za mizianko dziekujemy :loveu: A no Mauczerek nie spi o 3, ja nie spie, no to on stwierdza, ze trzeba korzystac :evil_lol: On sie potrafi dostosowac ze snem :evil_lol: W zasadzie chodzi spac ze mna i wstaje ze mna plus mala drzemka w dzien :diabloti: Na poczatku mnie budzil jeszcze, teraz juz sie nie zdarza :) No chyba, ze robi to w momencie, kiedy ja juz spie jak zabita :evil_lol:

A ta fota zabojcza :D

Posted

Dziękuję za wyczerpujący instruktaż:loveu: Na razie wypuszczam koty od czasu do czasu na klatkę schodową, ale bez obroży (mam szelki, ale jakieś lipne, bo zanim je zapnę, kot już się wyswobodzi :lol: ). Ogólnie stanęło na tym, że szelki są be i nie będziemy w nich chodzić :mad:

Ale już nie zaśmiecam wątku Miauczerka. Miauczerku, gdzie Twój DS?:mad:

Posted

Hej, hej!!! Zbliża się godzina trzecia. :ghost_2: Ciekawe czy Miauczerek już :sleep2: czy też czeka na nocne mizianko? W razie czego Caragh, jesteśmy z Tobą :terazpol:.

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A jak myslicie? :D Wlasnie zszedl ze mnie, wylozyl sie mi na nogach, jak sobie w lozeczku lezalam, pougniatal, powiercil, polozyl i mizianko az sobie drzemal blogo :evil_lol::evil_lol: Teraz miauczy i czeka az wroce do miziania go :evil_lol:

Posted

Foirst, my tu wszyscy już dawno wiemy, że Twój Cezar uwielbia przesypiać nocki w dziecięcym łóżeczku . Ale jak nic za + - cztery tygodnie dołączysz do naszego klubu. :ylsuper: No chyba, że wcześniej Twój TZ przedłuży wizyty Szczęściarzowi z 5h do 24h. A wtedy to mizianko będzie już obowiązkowe. Najlepiej niech Ci sam Miauczer obmiauczy jak to jest na DT. :kociak:

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Miauczerku, ty jestes widze najgrzeczniejszy!!!

Tak, tak to najprawdziwsza prawda!!! :fadein: To dowodzi tylko, że DS powinny ustawiać się po Miauczerka w kolejce. Zupełnie nie wiem na co te domki jeszcze czekają? :niewiem:

Posted

Tyle, ze ja sobie w dzien moge wszystko odespac :eviltong: W zasadzie, to ja zawsze po nocach siedze, to moja ulubiona pora dnia ;) Wiec Miauczerek Wam sie wydaje grzeczny, bo po prostu spimy o tych samych porach i mnie nie budzi o 6 rano, bo sam spi jak padniety :evil_lol:

Elinko, fajnego masz psiaka :loveu: