elinka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Doda_ napisał(a):fiorste :B-fly::buzi::Rose::iloveyou::laugh2_2: dziekujemy bardzo w imieniu Miauczerka:kociak: Dodo, bardzo pięknie to wyraziłaś :loveu:. ( Doda znowu lepsza ode mnie:mad:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ciesze sie, ze doszla tak szybko, bo z Pocztowcami to róznie :cool3: Mam nadzieje, ze chlopakowi bedzie smakowalo i chociaz troszke odciążyłam kieszen Caragh. Quote
Doda_ Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 elinka, eee od razu lepsza :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: też chciałam podziekować fiorste :loveu::loveu::loveu: caragh jak tam Miauczerek? kiedy ma wizytę u weterynarza? Quote
Caragh Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 :D Koszt szczepień to 55zl. Do weta to mogę iść praktycznie zawsze, tam nie trzeba sie na wizyty zapisywać :eviltong: wiec jak tylko kaska dojdzie, mogę śmigać. Niestety nie mam jak wyłożyć, zawsze tak mam pod koniec miesiąca, wszystko wyliczone ;) Także tym bardziej Fiorsteinbock czas na paczkę wyczułaś idealny :loveu::buzi: Kieszeń na pewno odciąży i to bardzo Quote
Doda_ Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 caragh to ja zaraz zrobie przelew :loveu: mysle ze jeszcze dziś lub jutro kasa powinna dojść. Quote
Doda_ Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Miauczerek teraz ma 20,00 zł Caragh, zapytaj wetki kiedy on mógłby zostac wykastrowany ;) Quote
Caragh Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Zapytam, zapytam :D Jak tylko przelew dojdzie, napisze :) Dziękuję :) Quote
Caragh Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Ojj Cioteczko Fiorsteinbock, co ja tu przez Ciebie mam :D Miauczerek dostał jedna z kiełbasek i teraz wariat nie daje mi żyć :evil_lol: Miauczy, kreci sie, szuka jeszcze :evil_lol: Tak samo za dropsami :evil_lol: Miauczer zdecydowanie stwierdził, ze winston rules :ylsuper: i on chce więcej, więcej, więcej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tutaj Miauczerek obok jednego ze swoich prezentów: [IMG]http://images47.fotosik.pl/220/2361eeeb8c437b0emed.jpg[/IMG] [IMG]http://images41.fotosik.pl/216/33df3b075eda2417med.jpg[/IMG] [IMG]http://images47.fotosik.pl/220/861de4c4fa48fbd6med.jpg[/IMG] Quote
Doda_ Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 caragh zazdroszczę, że mozesz codziennie glaskac miziac dawac buziaczki Miauczerkowi!!! a ja tylko gapic sie w monitor !!! On taki przekochany.. :loveu::loveu::loveu: i jak mam uwierzyc, ze nikt nie dzwoni w jego sprawie??? :angryy: Milcio, nie zapomnij w piatek przyniesc ogloszenia :loveu: Quote
fiorsteinbock Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Caragh :loveu: Moj Cezar tez jest uzalezniony od tych kielbasek, nie wiem czym są nafaszerowana ale kot ma swira :razz: Generalnie jest wybredny, ale kielbaski je zawsze i o kazdej porze...w nocy musze czasem extra chlopakowi dawac bo miauczy, ociera sie o moja twarz...dopiero usypiacz w postaci kielbaski - działa :evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Miauczer jest cudowny, nie moge sie napatrzec! Quote
elinka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Dziewczyny, chyba znalazłam dla wszystkich [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=Blue]super rozwiązanie [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Blue][SIZE=3]!!! [/SIZE][/COLOR][/FONT]Myślę, że najlepiej będzie jak Miauczer jeden tydzień spędzi u Dody, drugi u Fiorsteinbock, a w trzecim tygodniu będzie zajadał się kiełbaskami u Cargah. I kiełbasek przy okazji na dłużej starczy. Chyba nie zaprzeczycie, że mam wspaniałe pomysły, prawda? :B-fly: PS. O jakich kiełbaskach piszecie, bo moja Kicia nie miała jeszcze okazji tego spróbować? Pewnie jest zła o to na mnie, tylko nigdy nic mi nie mówiła.:obrazic: Quote
Caragh Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='fiorsteinbock']Caragh :loveu: Moj Cezar tez jest uzalezniony od tych kielbasek, nie wiem czym są nafaszerowana ale kot ma swira :razz: Generalnie jest wybredny, ale kielbaski je zawsze i o kazdej porze...w nocy musze czasem extra chlopakowi dawac bo miauczy, ociera sie o moja twarz...dopiero usypiacz w postaci kielbaski - działa :evil_lol:[/QUOTE] Ooooo no właśnie, dostał jedna i prawie papierek z niej zjadł :evil_lol: Chyba właśnie Miauczerka tez od nich uzależniłam :evil_lol: [quote name='"elinka"']PS. O jakich kiełbaskach piszecie, bo moja Kicia nie miała jeszcze okazji tego spróbować? Pewnie jest zła o to na mnie, tylko nigdy nic mi nie mówiła.[/QUOTE] O tych jak sa np. [URL="http://www.dooyoo.de/tierfutter-zubehoer/winston-feine-wuerstchen-mit-hase-und-pute/"]tutaj[/URL], tylko ze Miauczerka są z drobiem i wątróbką :evil_lol: Edit: właśnie czytam na opakowaniu "Ihre Qualitätsmarke von Rossman" Czyli Cioteczki dostępne tylko w Rossmanie :D W naszym polskim tez jest, bo te od Cioteczki Fiorsteinbock z tylu maja po polsku napisane :D A juz sie martwilam, ze to z jakiegos sklepu w Niemczech :evil_lol: I tutaj tego nie znajde Quote
fiorsteinbock Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Kielbaski kupuje w Rossmanie, ale dawkuje tylko jedna dziennie, hehhehe, zeby sie Cezarowi w glowie nie przewrocilo :lol: Podobne sa w Tesco, ale juz Cezarowi nie smakuja jak te rossmanowe Elinko, a pomysl odnosnie opieki nad Miauczerem jest doskonaly! Musimy z dziewczynami obgadac co i jak i rozpoczac tygodniowe opieki na Chlopakiem :evil_lol: Quote
Doda_ Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='elinka']Dziewczyny, chyba znalazłam dla wszystkich [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=blue]super rozwiązanie [/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][COLOR=blue][SIZE=3]!!! [/SIZE][/COLOR][/FONT]Myślę, że najlepiej będzie jak Miauczer jeden tydzień spędzi u Dody, drugi u Fiorsteinbock, a w trzecim tygodniu będzie zajadał się kiełbaskami u Cargah. I kiełbasek przy okazji na dłużej starczy. [/QUOTE] Pomysł super, tylko ze jak Miauczer u mnie spedzi tydzien, to po tygodniu całe mieszkanie nada sie tylko do remontu :evil_lol: 24h na dobe z pokoju do pokoju biegaliby szybko jak rakietka w pierwszej kolejnosci Miauczer, za nim wilczur, potem sunia a na koncu ja. a ty nie chcesz Miauczerka?????:obrazic: chodź :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ps. fiorste :PROXY5: rossman to sklep z perfumami i kosmetykami... chyba nie kupilas tam kielbasy ? :hmmmm: Quote
fiorsteinbock Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Doda, w Rossmanie sa kosmetyki ale i herbaty, jedzonko dla dzieci, zwierzatek, szmatki do mycia okien...full wypas - wchodzisz i masz wszystko, no prawie :lol: Quote
elinka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Doda_'] a ty nie chcesz Miauczerka?????:obrazic: chodź :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Nie mogę, bo pod koniec miesiąca u mnie cienko z kasą [SIZE=1](w środku zresztą też :placz:)[/SIZE] Z tego co wiem to u nas w Rossmanie jest wybór karm i puszek dla zwierzaków, ale Wy tu piszecie jeszcze o jakiś kiełbaskach! :shocked!: Miauczerek byłby u mnie zawiedziony. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
fiorsteinbock Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Elinko! kielbaski bedziemy mu pakowac do walizki, jak bedzie jechał do Cioci Elinki, nic sie nie martw! Poradzimy sobie, taki klopot to nie klopot :eviltong: Quote
elinka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='fiorsteinbock']Elinko! kielbaski bedziemy mu pakowac do walizki, jak bedzie jechał do Cioci Elinki, nic sie nie martw! Poradzimy sobie, taki klopot to nie klopot :eviltong:[/QUOTE] Hi, hi, hi! I tak się nie dam nabrać. :kiss_2: Quote
Doda_ Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 kurczę, ale gapa ze mnie! Pomylilam rossman z innym sklepem, w ktorym sa same kosmetyki i perfumy drogie... zdziwilam sie ze cioteczka fiorste tam kupuje jedzonko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale juz wiem o jaki sklep chodzi! ale ze mnie :stupid: Quote
fiorsteinbock Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Pewnie myslalas o Sephorze? Oj tam to za wysokie progie na me krótkie nogi :diabloti: Quote
Doda_ Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 [quote name='fiorsteinbock']Pewnie myslalas o Sephorze? Oj tam to za wysokie progie na me krótkie nogi :diabloti:[/QUOTE] ale madra cioteczka! ja to nawet nie pamietalam jak sie nazywal sklep :oops::oops::oops: sprawdzilam w necie, tak to ten sklep :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
elinka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 No to ja trochę z innej beczki. Mam dwie wiadomości. Zacznę od złej: Byłam dzisiaj u weta w sprawie sterylki wieśniaków. No i niestety, refundowanych przez UM sterylek w najbliższym okresie w Inowrocławiu nie będzie. Przetarg na sterylki odwołano, papiery wycofano do Urzędu Miasta. :sad: A teraz dobra: Jako, że moja córka chorowała dwa tygodnie dopiero od wczoraj chodzi do przedszkola. A tam jaka miła niespodzianka nas spotkała!!! :-) Otóż Pani z czwartej grupy zorganizowała wspólnie z naszym schroniskiem zbiórkę wszystkiego, co się może przydać bezdomnym pieskom i kotom w schronisku zimą. Pod pięknym plakacikiem stał kosz wypchany aż po same czubki karmami, puszkami, miskami, kocami, poduszkami i różnymi różnościami przyniesionymi dla potrzebujących zwierzaków przez dzieci (czyt. rodziców) do przedszkola. Dzisiaj rano Ewelinka też zaniosła dwa kocyki. Czyli wychodzi na to, że to nasze schronisko nie jest jeszcze takie złe. :p Quote
Doda_ Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 [quote name='elinka']No to ja trochę z innej beczki. Mam dwie wiadomości. Zacznę od złej: Byłam dzisiaj u weta w sprawie sterylki wieśniaków. No i niestety, refundowanych przez UM sterylek w najbliższym okresie w Inowrocławiu nie będzie. Przetarg na sterylki odwołano, papiery wycofano do Urzędu Miasta. :sad: A teraz dobra: Jako, że moja córka chorowała dwa tygodnie dopiero od wczoraj chodzi do przedszkola. A tam jaka miła niespodzianka nas spotkała!!! :-) Otóż Pani z czwartej grupy zorganizowała wspólnie z naszym schroniskiem zbiórkę wszystkiego, co się może przydać bezdomnym pieskom i kotom w schronisku zimą. Pod pięknym plakacikiem stał kosz wypchany aż po same czubki karmami, puszkami, miskami, kocami, poduszkami i różnymi różnościami przyniesionymi dla potrzebujących zwierzaków przez dzieci (czyt. rodziców) do przedszkola. Dzisiaj rano Ewelinka też zaniosła dwa kocyki. Czyli wychodzi na to, że to nasze schronisko nie jest jeszcze takie złe. :p[/QUOTE] jaka szkoda ze z sterylkami sie nie udalo !!! :shake::placz: a w innym mieście nie ma takiej możliwości? Ja spróbuje sie dowiedzieć.. mieszkasz w Inowrocławiu? a te koty gdzie śa (chodzi o nazwe wies). a co do przedszkola, to wspaniale !!!!!!!!! male dzieci naucza sie, ze trzeba pomagac zwierzetom... :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts