milcia17 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 A czemu stres? Chyba to Miauczerek ma ;> Quote
Caragh Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Miauczerek to jeszcze nie wie co sie swieci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Caragh Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Ahh, no wiec wrocilismy :D Na poczatek ogromne podziekowania dla Dody i jej Taty za poswiecony czas :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: W drodze do weta Miauczerek miauczal oj miauczal :evil_lol: Od polowy drogi sie troszke uspokoil dopiero :) Zabieg poszedl szybciutko, albo mnie sie wydawalo :evil_lol: teraz spi sobie oblozony cieplymi butelkami i przykryty kocykiem w transporterku i czekam z niecierpliwoscia az sie wybudzac zacznie, bo okropnie sie patrzy jak taki lezy bez ruchu... :roll: Quote
milcia17 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Będzie dobrze :razz: :razz: :razz: jak dobrze poszło :D Quote
Doda_ Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 Jesteśmy w domu. caragh - to prawda, zabieg poszedl szybko!! A myślalam ze będziemy czekac godzinę.. :D Biedny nie wiedział co sie dzieje wokól niego.. Kastracja 40 ,- :) Będzie dobrze, caragh napisz jak juz sie wybudzi z narkozy.... Quote
Caragh Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 No wet mowil, ze 30 minut to bedzie trwalo... ale ja mam wrazenie, ze wyszlismy po 10 minutach :D Miauczerek wlasnie przed chwilka zaczal podnosic lebek, zrobil sie caly juz duzo cieplejszy, ale jeszcze nie do konca taki jak powinien byc ;) Przewrocil sie na drugi boczek i sobie drzemie. Obtoczony cieplymi butelkami i recznikiem :) Biedulka wymiotywal i nie kontrolowal oddawania moczu, wiec przenioslam go z transporterka (juz wyszorowany, Justynko ;) :D :laugh2_2: ) do klatki, tam ma suchy recznik ;) Quote
Doda_ Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 bo wyszlismy po 10-15 minutach... :diabloti: Quote
Caragh Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A myslalam, ze to tylko moje 'genialne' poczucie czasu :evil_lol: :evil_lol: Miauczerek nie spi, tylko straaaasznie niemrawy jest, co oczywiste :) Rozglada sie sekunde i kladzie lebek i tak co jakis czas :) Quote
milcia17 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 I co u naszego przystojniaka słychać? :loveu: Quote
Caragh Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Miauczerek juz calkiem wrocil do normalnosci :) Jakby zabiegu wcale nie bylo :) Apetyt ma, pije jak smok, wszystko ok :) Doda, wyczysc sobie skrzynke, bo nie idzie do Ciebie PW wyslac :D Quote
Doda_ Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 [quote name='Caragh']Miauczerek juz calkiem wrocil do normalnosci :) Jakby zabiegu wcale nie bylo :) Apetyt ma, pije jak smok, wszystko ok :) Doda, wyczysc sobie skrzynke, bo nie idzie do Ciebie PW wyslac :D sorry! juz wyczyscilam skrzynke ;D Quote
milcia17 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Caragh, jak super :loveu: No tylko teraz domek mu poszukać... :razz: Quote
Caragh Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 milcia17 napisał(a):Caragh, jak super :loveu: No tylko teraz domek mu poszukać... :razz: Aaaa no wlasnie... a telefony milcza :/ Quote
elinka Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='Caragh']Aaaa no wlasnie... a telefony milcza :/ I Cioteczki też milczą. Co tam słychać u Miauczerka? Quote
Caragh Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 A no prawda :D U Miauczerka dobrze :) Nauczyl sie, ze nie kazdy psiak taki dobry jak moj i daje przez siebie przeskakiwac wedlug uznania :laugh2_2: Jest u mnie gosc w postaci rudego psiaka, ktory po prostu dba o kondycje Miauczerka :p by sie nie roztyl po tej kastracji :laugh2_2: Quote
Caragh Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Niestety, od kiedy ja musze wstawac o 7, mizianko jest tylko do ok 1 w nocy i wiecej w dzien :eviltong: Quote
elinka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 "Skoro nikt tu nie zagląda to pogadam sobie z moim przyjacielem z lusterka[URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZSfox000"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_22_19.gif[/IMG][/URL]" - Miauczer Quote
Justa&Zwierzaki Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Przystojniaku hop po domek :):):) Quote
Caragh Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Strasznie sie Cioteczki opuscily w watku Miauczerka ze mna zreszta na czele :roll: Po domek, maly :D Quote
milcia17 Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Nie wiem jak z tym domkiem.... Ogłoszenia w necie porobić ?? Chyba już ma alegratkę? Widocznie ogłoszenia w necie nie działają :roll::roll: Quote
Caragh Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Bylo jedno zapytanie o Miauczerka, ale ten ktos byl jakis dziwny. Nawet nie wiem jakiej plci to bylo... I tylko przez GG chcial(a) rozmawiac, telefon to juz nie... :roll: na pytanie "czy mozna wiedziec czym urzekl Miauczerek" dostalam odpowiedz "nie" a chwile potem "podoba mi sie" :roll: To nie byl domek dla Miauczerka Quote
elinka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Oczywiście, że nie! Domek dla Miauczerka musi być wyjątkowy bo Miauczerek jest wyjątkowy. Quote
Doda_ Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 TO NIE TEN DOMEK! Oczywiscie że nie zapomniałam o Miauczerku. On musi mieć wyróznione allegro, ale kto może mu zrobić? Piękne allegro... dobry tekst.. Może poprosimy Isadorkę? ;) koszt wyróznienia to coś kolo 12,50 zł Quote
Caragh Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 elinka napisał(a):Oczywiście, że nie! Domek dla Miauczerka musi być wyjątkowy bo Miauczerek jest wyjątkowy. Doda_ napisał(a):TO NIE TEN DOMEK! Oczywiscie że nie zapomniałam o Miauczerku. On musi mieć wyróznione allegro, ale kto może mu zrobić? Piękne allegro... dobry tekst.. Może poprosimy Isadorkę? ;) koszt wyróznienia to coś kolo 12,50 zł Jak najbardziej nie ten. Juz nie wspomne, ze to bylo osoba z dolnoslaskiego, wiec nawet nie blisko... Miauczerek dostac musi wyjatkowy domek, nie oddamy do pierwszego lepszego :p Isadorka robie piekne Allegra. Jak tylko sie zgodzi, to bardzo chetnie :) Quote
Recommended Posts