Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ahh, no wiec wrocilismy :D

Na poczatek ogromne podziekowania dla Dody i jej Taty za poswiecony czas :Rose: :Rose: :Rose: :Rose: :Rose:

W drodze do weta Miauczerek miauczal oj miauczal :evil_lol: Od polowy drogi sie troszke uspokoil dopiero :) Zabieg poszedl szybciutko, albo mnie sie wydawalo :evil_lol: teraz spi sobie oblozony cieplymi butelkami i przykryty kocykiem w transporterku i czekam z niecierpliwoscia az sie wybudzac zacznie, bo okropnie sie patrzy jak taki lezy bez ruchu... :roll:

Posted

Jesteśmy w domu.
caragh - to prawda, zabieg poszedl szybko!!
A myślalam ze będziemy czekac godzinę.. :D
Biedny nie wiedział co sie dzieje wokól niego..
Kastracja 40 ,- :)

Będzie dobrze, caragh napisz jak juz sie wybudzi z narkozy....

Posted

No wet mowil, ze 30 minut to bedzie trwalo... ale ja mam wrazenie, ze wyszlismy po 10 minutach :D Miauczerek wlasnie przed chwilka zaczal podnosic lebek, zrobil sie caly juz duzo cieplejszy, ale jeszcze nie do konca taki jak powinien byc ;) Przewrocil sie na drugi boczek i sobie drzemie. Obtoczony cieplymi butelkami i recznikiem :) Biedulka wymiotywal i nie kontrolowal oddawania moczu, wiec przenioslam go z transporterka (juz wyszorowany, Justynko ;) :D :laugh2_2: ) do klatki, tam ma suchy recznik ;)

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A myslalam, ze to tylko moje 'genialne' poczucie czasu :evil_lol: :evil_lol:
Miauczerek nie spi, tylko straaaasznie niemrawy jest, co oczywiste :) Rozglada sie sekunde i kladzie lebek i tak co jakis czas :)

Posted

Miauczerek juz calkiem wrocil do normalnosci :) Jakby zabiegu wcale nie bylo :) Apetyt ma, pije jak smok, wszystko ok :)

Doda, wyczysc sobie skrzynke, bo nie idzie do Ciebie PW wyslac :D

Posted

[quote name='Caragh']Miauczerek juz calkiem wrocil do normalnosci :) Jakby zabiegu wcale nie bylo :) Apetyt ma, pije jak smok, wszystko ok :)

Doda, wyczysc sobie skrzynke, bo nie idzie do Ciebie PW wyslac :D

sorry! juz wyczyscilam skrzynke ;D

Posted

A no prawda :D U Miauczerka dobrze :) Nauczyl sie, ze nie kazdy psiak taki dobry jak moj i daje przez siebie przeskakiwac wedlug uznania :laugh2_2: Jest u mnie gosc w postaci rudego psiaka, ktory po prostu dba o kondycje Miauczerka :p by sie nie roztyl po tej kastracji :laugh2_2:

Posted

"Skoro nikt tu nie zagląda to pogadam sobie z moim przyjacielem z lusterka[URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZSfox000"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_22_19.gif[/IMG][/URL]" - Miauczer

Posted

Bylo jedno zapytanie o Miauczerka, ale ten ktos byl jakis dziwny. Nawet nie wiem jakiej plci to bylo... I tylko przez GG chcial(a) rozmawiac, telefon to juz nie... :roll: na pytanie "czy mozna wiedziec czym urzekl Miauczerek" dostalam odpowiedz "nie" a chwile potem "podoba mi sie" :roll: To nie byl domek dla Miauczerka

Posted

TO NIE TEN DOMEK!

Oczywiscie że nie zapomniałam o Miauczerku.
On musi mieć wyróznione allegro, ale kto może mu zrobić?
Piękne allegro... dobry tekst.. Może poprosimy Isadorkę? ;)
koszt wyróznienia to coś kolo 12,50 zł

Posted

elinka napisał(a):
Oczywiście, że nie! Domek dla Miauczerka musi być wyjątkowy bo Miauczerek jest wyjątkowy.

Doda_ napisał(a):
TO NIE TEN DOMEK!

Oczywiscie że nie zapomniałam o Miauczerku.
On musi mieć wyróznione allegro, ale kto może mu zrobić?
Piękne allegro... dobry tekst.. Może poprosimy Isadorkę? ;)
koszt wyróznienia to coś kolo 12,50 zł

Jak najbardziej nie ten. Juz nie wspomne, ze to bylo osoba z dolnoslaskiego, wiec nawet nie blisko... Miauczerek dostac musi wyjatkowy domek, nie oddamy do pierwszego lepszego :p

Isadorka robie piekne Allegra. Jak tylko sie zgodzi, to bardzo chetnie :)