Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miauczerek sie szlaja po mieszkanku gdzies :razz: Jego mozna miziac godzinami, z krotkimi przerwami na przeciagniecie i przespacerowanie mieszkania :evil_lol: Domaga sie uwagi tak od 16-17 do 1-2 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :lol::lol::lol:

Posted

A to ci prezencik Miauczerek nam sprawił!!!:loveu::loveu::loveu:

Coś mi się tu wydaje, że nasz bohater tak miauczy bo chce do Cioci Caragh na kolanka. On bez tej Cioci po prostu nie potrafi już żyć = :iloveyou:

Posted

Przyszła już jedna odpowiedź w sprawie ogłoszeń:

"Witam. Ogloszenie jest nadal aktualne ale ja szukam malego kotka, tj dziecka max. 2-miesiecznego kociaka.
Pozdrawiam Panią."

Czyli dalej czekamy. :look3:

Posted

Bo ja dzis wczesnie wstac musialam :eviltong: Wybieram sie na wystawe kotow w Tychach :eviltong: Gdyby nie zakichany bus :angryy: juz bym tam byla :angryy: Nastepny o 12 dopiero :roll:

Posted

Caragh, koniecznie na wystawę weź ze sobą Miauczerka. Przecież nasz piękny książę pobije tam wszystkie rasowce!!! I złoty pucharek jak się patrzy będziesz miała. :eviltong:

Posted

Hahah :laugh2_2:To nie takawystawa ;) To wystawa adopcyjna Tyskich Mruczkow. Organizatorka ma pare DT, kazde dostalo jedna klatke no i caly dzionek w Realu beda :) W tamtym miesiacu na wystawie wyadoptowano 14 kotow :) Miauczerek mial byc goscinnie, niestety sie nie udalo :roll:

Posted

No i szlak :angryy: Bus nie przyjechal i nie bedzie mnie na wystawie :angryy: A no Miauczerek sie do Tyskich nie zalicza, a tam sa DT, ktore maja po kilkanascie kotow na DT, koty sa na dzialkach i w piwnicach, no to ja z jednym na DT... same wiecie o co chodzi :lol:

Posted

Dzień dobry wieczór! :Poland:

Miauczerek chyba całą niedzielę odsypia nocki z tygodnia bo straszna cisza tu zapanowała. Postukam w komputer, może ktoś się odezwie? :comp26: