Caragh Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Hopsiaj Miauczerku, domek pilnie poszukiwany ! ! ! Quote
Doda_ Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 caragh czy coś się stało? :-o a dzwonil ktos w sprawie adopcji Miauczerka? Quote
Caragh Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Doda_ napisał(a):caragh czy coś się stało? :-o a dzwonil ktos w sprawie adopcji Miauczerka? Nie, nic się nie stało :) Tylko im szybciej Miauczerek znajdzie swój stały domek, tym przecież lepiej ;) Niestety nikt nie dzwonił :shake: Quote
Doda_ Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 nikt nie zauwaza Miauczerka :-( jak doladuje konto w telefonie, to wyroznie mu alegratke na tyle zeby byl na pierwszej stronie... :roll: moze allegro tez przydaloby sie wyroznione? Quote
milcia17 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Doda, zrób w Wordzie i wyślij mi, to ja jutro wydrukuje ogłoszenia. Po ogłosimy ? Quote
Doda_ Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 milcio okej zrobie :diabloti: niewiem kiedy bedziemy mogly oglaszac. Najlepiej autem, nie zrobimy chyba znowu to co kiedys - piechota po Sosnowcu?:shake: Quote
Doda_ Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 z 2 bazarków wpłynelo dla Miauczerka 55 zł :multi: (takze z bazarku z zabawkami od elinki - dziekujemy:loveu:) Quote
milcia17 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Doda_ napisał(a):milcio okej zrobie :diabloti: niewiem kiedy bedziemy mogly oglaszac. Najlepiej autem, nie zrobimy chyba znowu to co kiedys - piechota po Sosnowcu?:shake: I tak było fajnie! A co! :P pomyslimy gdzie, tylko najwazniejsze jak wydrukowac ogl???trzeba cos wykombinować :-o Quote
fiorsteinbock Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Cioteczki, jestem po dluzszej przerwie - sila wyzsza! Jak nasz Chlopak, domek na horyzoncie? Co potrzebujecie na cito? Quote
Caragh Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Ahhh, tak nagle znikłaś już się martwiłam, ze o nas zapomniałaś ;) Cieszymy się, ze wróciłaś, Cioteczko :) Miauczerek ma się dobrze :) Na Cito, to domek poproszę :cool3: I ogłoszenia gdzie się da, bo odzew zerowy :shake: Quote
fiorsteinbock Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Nie zapomnialam, hehhe - lekarz mnie wyrzucil na urlop do szpitala, ale jest juz dobrze :razz: wypoczelam, schudlam z przejedzenia :diabloti: i jestem juz w domu! Zaraz sie zoorganizuje i wkoncu wysle Miauczerowi paczke. Quote
Caragh Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Ojoj, no to dobrze, ze już pozwolił wrócić ;) I ze wypoczęta jesteś :D To teraz możesz pełna para wrócić do pomagania futrzakom :evil_lol: A ja o tej paczuszce już zapomniałam, ale ciesze się, ze wyślesz :loveu: a Miauczerek dopiero bedzie happy :evil_lol: Quote
Doda_ Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 fiorste ja sie zastanawiałam dlaczego nie ma Cie tak długo... dobrze ze juz wrócilas :loveu: co do ogłoszeń to dzisiaj milcia wraca ze szkoły z internatu i moze wydrukuje... rozwiesimy w Sosnowcu, dabrowie górniczej. Ja wyróznie miauczerkowi alegratke, jak tylko doladuje konto w telefonie :) Quote
elinka Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Witam w nowym tygodniu! :hand: Jak tam przebiegła akcja plakatowa dla Miauczerka?:kociak: Quote
fiorsteinbock Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Caragh, wyslalam male co nieco dla chlopaka, mam nadzieje, ze choc troche pomoglam. Quote
Caragh Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Fiorsteinbock nawet jeśli by to była jedna saszetka - zawsze pomoże :loveu: Dziękuję w imieniu Miauczerka, bo ja raczej kosztować nie będę :eviltong: Quote
fiorsteinbock Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ja tez trzymam sie z dala od kocich i psich przysmakow :cool1: A jak Miauczerek? Rozwieszacie dziewczyny plakaciki? Quote
Doda_ Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Caragh, czy w ogłoszeniach podawać numer tel kom do Ciebie ? Ogłoszenia będą w Sosnowcu, Dabrowie. Quote
Caragh Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Doda_ napisał(a):Caragh, czy w ogłoszeniach podawać numer tel kom do Ciebie ? Ogłoszenia będą w Sosnowcu, Dabrowie. Pewnie, podawaj mój numer :) wydaje mi sie, ze prościej, skoro u mnie jest :lol: :eviltong: Quote
Doda_ Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 caragh, dzięki :) W czwartek milcia17 przyjeżdza na śląsk, wiec może w piątek będziemy jeździć i rozwieszać ogłoszenia. Z caragh ustaliłyśmy, że dla Miauczerka najlepiej bedzie, jak do weterynarza będzie chodził na miejscu w Mysłowicach, 5 minut drogi, mniej stresu dla biednego Miauczera, który na pewno nie chce już mnie widzieć, bo mu przypominam wizytę u pana doktora i masę leków :evil_lol: Teraz Miauczer ma 80 zł (w pierwszym poście wszystko napisane jest) i jak tylko caragh będzie znała koszt szczepienia to zrobie przelew. Tylko nie wiem kto będzie zajmował się finansami ? Jeśli dalej ja, to bede wysyłac tyle ile kosztuje szczepionka, potem za wizyty, leki itd, a jak ty - caragh - to całe 80 zł przeleje, po zakończeniu bazarku (jest jeszcze jeden na miauczera) cioteczki beda przelewać najpierw na moje konto, a potem cała sume bym przelała na twoje konto. napisz jak bedzie najlepiej, mi jest wszystko jedno ;) Quote
Caragh Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Kochana, tak dobrze sie tym zajmujesz, ze możesz spokojnie pozostać moim skarbnikiem ;) A ja sie jutro dowiem, jak ze szczepieniami, ile to wyjdzie i tyle mi przelejesz :) Quote
Caragh Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Fiorsteinbock, Cioteczko Kochana :loveu::loveu::loveu: Przyszła paczuszka, właśnie mi ja sąsiedzi dali :) W zasadzie nie paczuszka tylko paka, ogromna paka :) Bardzo, bardzo dziękujemy :loveu::loveu::loveu: Quote
Doda_ Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Caragh, OK, nie ma sprawy. No to czekam na wieści od ciebie :) Quote
Doda_ Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 fiorste :B-fly::buzi::Rose::iloveyou::laugh2_2: dziekujemy bardzo w imieniu Miauczerka:kociak: Quote
Recommended Posts