mysza 1 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Ciągle szukam kogos do sprawdzenia domu. Quote
mysza 1 Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Zapraszam na bazarek na Brutuska http://www.dogomania.pl/forum/f99/roznosci-markowy-portfel-damski-ubrania-ksiazki-na-brutusa-do-8-10-a-147752/#post13067543 Quote
irenaka Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Melduję się na wątku i jutro podzwonię. Iwonko! Ty jesteś wielka KOBITKA:loveu:, pewnie nikt Ci tego jeszcze nie napisał:cool3: Quote
mysza 1 Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 irenaka napisał(a):Melduję się na wątku i jutro podzwonię. Iwonko! Ty jesteś wielka KOBITKA:loveu:, pewnie nikt Ci tego jeszcze nie napisał:cool3: Irenko:loveu:, właśnie się odchudzam coby się zmniejszyć:eviltong: A ogólnie zwyczajna jestem;) Quote
irenaka Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 mysza 1 napisał(a):Irenko:loveu:, właśnie się odchudzam coby się zmniejszyć:eviltong: A ogólnie zwyczajna jestem;) Zwyczajni, nadzwyczajni:loveu: Nie zapomniałam, tylko jeszcze brak odzewu na moje błaganie o pomoc:mad:. Quote
mysza 1 Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 Dziękuję Ci:loveu: Pan dzisiaj dzwonił i podpytywał, nie może się doczekać. Powiedziałam, że sprawa w toku. Quote
epe Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Mysza! Na wątku Krzyczek Asior Ci napisała!;) Cytat: Napisał mysza 1 Dziewczyny z małopolski- help.... Szukam kogoś do przedadopcyjnej w Tarnowie, na mapie dogo jest jedna osoba ale nie mogę się z nią skontaktować. Nie znacie kogoś? Jest z tarnowa Basiagk, ale ostatnio nie bywa na dogo... masz do niej maila: [email protected] i jej profil Dogomania Forum - Zobacz Profil: basiagk uważaj na ludzi z Tarnowa dzwoniących z nr 519-453-2.. mieszkają w Tarnowie na ul. Waryńskiego 9/... w razie coś szczegóły na pw Quote
mysza 1 Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 [quote name='epe']Mysza! Na wątku Krzyczek Asior Ci napisała!;) Cytat: Napisał mysza 1 Dziewczyny z małopolski- help.... Szukam kogoś do przedadopcyjnej w Tarnowie, na mapie dogo jest jedna osoba ale nie mogę się z nią skontaktować. Nie znacie kogoś? Jest z tarnowa Basiagk, ale ostatnio nie bywa na dogo... masz do niej maila: [email protected] i jej profil Dogomania Forum - Zobacz Profil: basiagk uważaj na ludzi z Tarnowa dzwoniących z nr 519-453-2.. mieszkają w Tarnowie na ul. Waryńskiego 9/... w razie coś szczegóły na pw Ale ze mnie pierdoła:evil_lol:, dzięki epe, nie wiem tylko z kim Irenka sie kontaktowała ale nic, napiszę. Quote
mysza 1 Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Zero odzewu na razie. Znowu dzwonił Pan z Tarnowa, nie wiem co począc, miły, emeryt, ale ma dziwne pomysły, np poprosił o zmierzenie Brutusa w kłębie:roll: Dla mnie to dziwne. Kurde, żeby ktoś chciał pomóc z tego Tarnowa. Quote
irenaka Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Iwonko! U mnie nadal zero odzewu:diabloti:. Może ja sama podjadę do tego Tarnowa? Będę mogła ok. poniedziałku. Quote
mysza 1 Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 irenaka napisał(a):Iwonko! U mnie nadal zero odzewu:diabloti:. Może ja sama podjadę do tego Tarnowa? Będę mogła ok. poniedziałku. Kurczę, u mnie też zero, masakra. Nie wiem co robić, Ty masz tam z 80 km albo i dalej, nie mam sumienia nawet prosić:shake: Ten pan wydaje się ok i bardzo mu się Brutus podoba ale tego nigdy nie wiadomo póki się nie sprawdzi. Koszmar. Quote
mysza 1 Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Brutusku, nikt nie zagląda do Ciebie mądry psiaczku. Quote
megii1 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Brutusek wczoraj;) - oczywiście z waleczną Kluską:-o Quote
mysza 1 Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Niedobra Kluska:mad: ale chociaż Brutus ma rozrywkę:evil_lol: Quote
megii1 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Może i mało delikatna ale Brutus bardzo jest zadowolony z jej towarzystwa - nie ucieka, grzecznie się bawi, ciągle uśmiechnięty:roll: Jemu taka kobitka wyraźnie się podoba:loveu: Quote
irenaka Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Iwonko! Dzwoniłaś do tej dziewczyny z Tarnowa? Quote
mysza 1 Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 irenaka napisał(a):Iwonko! Dzwoniłaś do tej dziewczyny z Tarnowa? Oczywiście, dziękuję Ci bardzo za pomoc. Długo wczoraj rozmawiałysmy i sprawa jest bardzo zawiła. Szczerze mówiąc nie wiem co począć.:roll: Quote
irenaka Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Iwonko:loveu: Z Ciebie mądra dziewczyna, jak masz wątpliwości to psa nie wysyłaj. Nie jesteś przecież w stanie kontrolować domu przy tych odległościach. Quote
Basia1968 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 bRUTUSKIEM INTERESUJĄ SIE pASTWO Z CZAŃCA - TAK WYCZYTAŁAM NA WĄTKU "PRZYGARNĘ PSA" - kurde tak mi sie wydaje. http://www.dogomania.pl/forum/f97/psiak-w-typie-owczarka-1-2-letni-pies-suczka-slask-malopolska-147972/ Quote
mysza 1 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='Basia1968']bRUTUSKIEM INTERESUJĄ SIE pASTWO Z CZAŃCA - TAK WYCZYTAŁAM NA WĄTKU "PRZYGARNĘ PSA" - kurde tak mi sie wydaje. http://www.dogomania.pl/forum/f97/psiak-w-typie-owczarka-1-2-letni-pies-suczka-slask-malopolska-147972/ Tak, wiem, dzięki za czujność. Jestem w kontakcie;) Quote
megii1 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Brutusek był dziś na spacerku z panem, który przyjechał go oglądać... Trzymajcie kciuki:multi: Quote
mysza 1 Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 Ruch się u Brutuska zrobił, oby coś z tego wyszło. A nawet nie coś tylko najlepszy dom. Quote
irenaka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 mysza 1 napisał(a):Ruch się u Brutuska zrobił, oby coś z tego wyszło. A nawet nie coś tylko najlepszy dom. Muszę klepać w klawiaturę, ale za to mocno zaciskam palce w nogach:evil_lol:. Quote
Recommended Posts