epe Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Może się mylę,ale jak jest niemowlaczek,to czy będzie czas dla psa? Albo czy się nie okaże,że nagle niemowlaczek ma uczulenie na sierść? Quote
mysza 1 Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 epe napisał(a):Może się mylę,ale jak jest niemowlaczek,to czy będzie czas dla psa? Albo czy się nie okaże,że nagle niemowlaczek ma uczulenie na sierść? no właśnie, nie widzę tego. Quote
megii1 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 ;)A ja się z wami nie zgodzę. Mój Kacper urodził się w styczniu 2007 roku a w kwietniu tego samego roku zamarzyłam sobie większego psiaka (miałam już pudelkę Gabi), zeby sie z nim wychowywał i pojechaliśmy razem z Kacprem do Dąbrowy Górniczej z Warszawy po naszą Megi. I naprawde był czas i dla niego i dla niej. Można to jakoś zorganizować. Dodam ze teraz Kacper ma 2,5 roku i mamy 4 psy, w tym dwa w domu:lol: i myślę że wszyscy są zadowoleni. A tu chodzi o tylko jednego, małego Brutuska;) Quote
mysza 1 Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 To jest kwestia odpowiedzialności, poza tym ci ludzie mają mieszkanie w bloku, nie dom a reakcji Brutusa na tak małe dzieci nie znamy. Zawsze staram się wybrać solidnie dom i w przypadku wątpliwości nie daję. A poza tym mieli wczoraj przyjechać a nie zrobili tego. Quote
epe Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 Megii! Jeśli masz dom,to nie wiesz jak wygląda posiadanie psa w bloku!;) Zazwyczaj,gdy są małe dzieci,to pan pracuje,pani nie. I teraz wyobraź sobie wychodzenie na spacer. Wózek+pies duży! To trudno wykonalne! Zwłaszcza,gdy pies musi być na smyczy,a np.ciągnie:cool3: M.innymi z tych powodów została zwrócona sunia na jednym z wątków! Pani się przeliczyła,nie dała rady+następna ciąża! Quote
mysza 1 Posted September 12, 2009 Author Posted September 12, 2009 Dzisiaj ogląda Brutuska inna rodzinka. Mam nadzieję, ze im się spodoba. Quote
Jo37 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Mam nadzieję ,że ktoś zakocha się w tak pięknym psiaku. Quote
mysza 1 Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Jaki on cudny. Państwo się zakochali, chciałam dzisiaj ich odwiedzić ale nie mogli. Umówimy się w tygodniu a jeśli wszystko wypadnie ok to przed weekendem go wezmą. Quote
mysza 1 Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Niestety Państwo niezbyt poważni, nie mogę umówić się z nimi na wizytę, w tygodniu nie mogą, w weekend problemy... Chyba z tego domu nic już nie będzie. Szukamy dalej...:shake: Quote
megii1 Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Chciałam poinformować że Brutusek nie ucieka juz od nas:multi: Po pierwsze chyba nas trochę polubił:evil_lol: a po drugie to jest w kojcu z 1.5 roczną wysterylizowaną, energiczna brunetką i tak jest nią zachwycony że ucieczki juz mu nie w głowie:loveu: A jaki przytulaśny się zrobił:loveu::loveu::loveu: Dodam że mają dwie budy ale sypiają już w jednej:crazyeye: Mysza - po dwóch dniach, w jednej budzie:cool3: Szybki jest;) Quote
epe Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Może i szybki,a może też szybko dostał zezwolenie?:evil_lol: Jednak nawet wśród zwierzaków kobieta łagodzi obyczaje;) Quote
mysza 1 Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Super wieści, pilnujcie go jednak, bo moje to ucieczkowe psiaki:eviltong: Są jakieś zapytania o niego ale mało. Jestem zaskoczona, taki fajny psiak. Quote
megii1 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Brutusek wczoraj:) Na pierwszych zdjęciach - zmęczony w przerwie zabaw ze swoją przyjaciółką Kluską:loveu: Quote
megii1 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 A tu już Brutusek z Kluską:loveu: Generalnie przez cały czas są razem - ciężko zrobić im oddzielnie zdjęcie:shake: I dalej okładanie się:mad: Niestety Brutus zawsze przegrywa:lol: Quote
epe Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 On nie przegrywa -on jest gentelmanem,wie,że z kobietą trzeba łagodnie!:evil_lol: Quote
mysza 1 Posted September 27, 2009 Author Posted September 27, 2009 Trzeba domu szukać dla Brutusa w pakiecie z Kluską:evil_lol: Quote
megii1 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 A tak Brutusek asystował mojej Wetce - wie już, że ona w tej walizce ma nie tylko lekarstwa:evil_lol: Quote
mysza 1 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 A jak Brutusek do dzieci? Miał kontakt z Twoim synkiem? Wiesz coś o kotach? Reaguje na nie jakoś? Mądry piesiek :p Quote
orpha Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 przeprasza, za offa http://www.dogomania.pl/forum/f28/brak-deklaracji-paluch-ratunku-wola-tramp-146899/ Quote
mysza 1 Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='orpha']przeprasza, za offa http://www.dogomania.pl/forum/f28/brak-deklaracji-paluch-ratunku-wola-tramp-146899/ A już myślałam, ze ktoś zawitał do Brutuska. Ja jak nie mam deklaracji to z pensji własnej płacę. Brutus już by był w schornisku i to dużo gorszym od Palucha:shake: Quote
megii1 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='mysza 1']A jak Brutusek do dzieci? Miał kontakt z Twoim synkiem? Wiesz coś o kotach? Reaguje na nie jakoś? Mądry piesiek :p[/quote] Na mojego Kacpra reaguje powąchaniem i całkowitą ignorancją także ok;) a kotów nie mam - jakoś nie chca mnie odwiedzać ale on taki przytulak jest; oaza spokoju. Raczej kot by go nie zainteresował:mad: Quote
KWL Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Wysłałem zdjęcia Brutusa (ale nie tylko jego) do domku w Piastowie który pare tygodni temu sprawdzałem dla innego psa który w końcu tam nie trafił - domek całkiem OK, poprzedni ONkowaty trafił tam w wieku 3lat, przeżył następne 11, mimo sporych problemów zdrowotnych. Quote
mysza 1 Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 KWL napisał(a):Wysłałem zdjęcia Brutusa (ale nie tylko jego) do domku w Piastowie który pare tygodni temu sprawdzałem dla innego psa który w końcu tam nie trafił - domek całkiem OK, poprzedni ONkowaty trafił tam w wieku 3lat, przeżył następne 11, mimo sporych problemów zdrowotnych. Dziękuję Ci, ja miałam telefon od fajnego Pana z Tarnowa i teraz szukam kogoś do wizyty przedadopcyjnej w Tarnowie:razz: Znacie moze kogoś? Quote
Recommended Posts