Ty$ka Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Pajączek cudny :loveu: :lol: Haha... też zwróciłam na tło, nie na Nerusia 8) Chciałam coś powiedzieć... ale przebiłyście mnie :lol: Jaki Neron znudzony ojoj :( :loveu: Quote
agaciaaa Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 dOgLoV napisał(a):taaa a pozniej by sie laski drzwiami i oknami pchały na widok takiego sprzętu :diabloti: Pokaż bo nie wierzę :diabloti: Quote
łamAga Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 Ty$ka napisał(a):Pajączek cudny :loveu: :lol: Haha... też zwróciłam na tło, nie na Nerusia 8) Chciałam coś powiedzieć... ale przebiłyście mnie :lol: Jaki Neron znudzony ojoj :( :loveu: musze wiecej takich zdjęć drugoplanowych wstawiać :diabloti: dzisiaj sie wyszaleje zaraz jedziemy na spacer :multi: agaciaaa napisał(a):Pokaż bo nie wierzę :diabloti: nie mogę bo mnie zbanują :eviltong: Quote
agaciaaa Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 dOgLoV napisał(a):nie mogę bo mnie zbanują :eviltong: Myślałam, że się w kadrze nie zmieści :diabloti: Quote
łamAga Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 agaciaaa napisał(a):Myślałam, że się w kadrze nie zmieści :diabloti: a to druga sprawa :diabloti::evil_lol: ( jak Sebek by to czytał to by chyba pozew rozwodowy złożył ) :diabloti: Quote
łamAga Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 buahahahhaa Sebek cos robił na kompie i w pewnym momencie wyszedł do pokoju obok w tym czasie na ekran wyskoczyła mu jakaś reklama kurnika i chodzących kurek , wraca patrzy w monitor i mówi : - co mi zrobiłas ? ja : nic , to coś Ci pokazuje gdzie Twoje miejsce ( że niby w kurniku ) na co Sebek : na jajkach ?? :diabloti: Quote
łamAga Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 No , spacerek zaliczony :multi: zdjęć duzo nie mam bo to zaludniony teren ale coś tam mam ;) pozniej pomniejsze ;) Quote
agaciaaa Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Nie później, tylko już! :lol: Czekam :) Quote
łamAga Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 agaciaaa napisał(a):Nie później, tylko już! :lol: Czekam :) ale na prawde nie ma szału z tymi zdjęciami :eviltong: Quote
agaciaaa Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Oj tam nie marudź tylko dawaj, nudzi mi się w pracy :diabloti: Quote
Ty$ka Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Daj zdjęcia. Dajdajdajdajdajdajdajdajdajdajdaj :diabloti: Quote
Speedymania Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 no dawaj fotki, bo ja muszę się odstresować ! Quote
łamAga Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 agaciaaa napisał(a):Oj tam nie marudź tylko dawaj, nudzi mi się w pracy :diabloti: vege* napisał(a):nie gadaj tylko prosimy o fotki :) Ty$ka napisał(a):Daj zdjęcia. Dajdajdajdajdajdajdajdajdajdajdaj :diabloti: Brunomania napisał(a):no dawaj fotki, bo ja muszę się odstresować ! no dobra skoro tak nalegacie to zaraz wstawiam :eviltong: własnie skonczyłam pomniejszać :lol: Quote
łamAga Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 jednak dodam za jakies 30 min bo tesciowa wlasnie obiad podała :eviltong: Quote
agaciaaa Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 dOgLoV napisał(a):jednak dodam za jakies 30 min bo tesciowa wlasnie obiad podała :eviltong: Komu dobrze :eviltong: Quote
łamAga Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 ja wcale nie narzekam :diabloti: no to lecimy ;) najpierw zahaczyliśmy o stajnie :loveu: sfociłam moją koleżanke z pracy :diabloti: i Łukasza z którym zawsze załatwiamy konia do jazdy :lol: później poszliśmy nad wodę ;) cdn ..... Quote
łamAga Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 później poszliśmy w las :diabloti: cdn ..... Quote
angineuuka Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Seba coś średnio zadowolony :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 1, 2013 Author Posted September 1, 2013 Angi napisał(a):Seba coś średnio zadowolony :evil_lol: zimno mu było :diabloti: od wody strasznie ciągnęło brrrrr Quote
Recommended Posts