Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję laseczki :loveu:

Tak w Qwendi klasie były tylko dwie pannice ;) i już tam jadąc wiedzieliśmy które miejsce zajmiemy ;) ale było super :multi: akurat te wystawy były tylko dodatkiem do wyprawy , najważniejsze było morze :loveu: szkoda że tak mało czasu mieliśmy wczoraj bo dostaliśmy zaproszenie od Pani Kuś ( właścicielki suki która zwyciężyła z Qwendi ) żeby wpaść i obejrzeć psy , w końcu zobaczyła bym na żywo białego tybetana :loveu::loveu::loveu::loveu: no ale , może jeszcze będzie okazja ;)

zdjęć mam tyle że nie wiem kiedy je obrobie żeby dodać :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']Dziękuję laseczki :loveu:

Tak w Qwendi klasie były tylko dwie pannice ;) i już tam jadąc wiedzieliśmy które miejsce zajmiemy ;) ale było super :multi: akurat te wystawy były tylko dodatkiem do wyprawy , najważniejsze było morze :loveu: szkoda że tak mało czasu mieliśmy wczoraj bo dostaliśmy zaproszenie od Pani Kuś ( właścicielki suki która zwyciężyła z Qwendi ) żeby wpaść i obejrzeć psy , w końcu zobaczyła bym na żywo białego tybetana :loveu::loveu::loveu::loveu: no ale , może jeszcze będzie okazja ;)

zdjęć mam tyle że nie wiem kiedy je obrobie żeby dodać :roll:[/QUOTE]
A to w Polsce jest biały tybetan?:-o

Posted

[quote name='vege*']A to w Polsce jest biały tybetan?:-o[/QUOTE]

moze nie całkiem biały ale taki płowy bardzo jasny , ja to nazywam biały :loveu: ale z tego co wiem to w rodowodzie ma płowy ;)

Posted

[quote name='vege*']To też bym chętnie chciała zobaczyć jak taki płowy wygląda :)[/QUOTE]

zdjęcie wzięte ze strony właścicielki , mam nadzieje ze mnie za to nie zabiję , ale pies piękny :loveu:

[IMG]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/422116_604791849545138_1605955557_n.jpg[/IMG]

Posted

Pies jest bardzo ładny :) Ale nie mówię tu o umaszczeniu, chociaż też jest poprawne, ale chyba wolę normalne złotka, nie płowe ;)
Białe umaszczenie jest niedopuszczalne.

Posted

[quote name='vege*']No fakt ten tybetan jest ładny, ładny ma pysk i głowę, no i jest wyczesany :evil_lol:[/QUOTE]

dokładnie :loveu:

[quote name='Naklejka']Pies jest bardzo ładny :) Ale nie mówię tu o umaszczeniu, chociaż też jest poprawne, ale chyba wolę normalne złotka, nie płowe ;)
Białe umaszczenie jest niedopuszczalne.[/QUOTE]

Białe jest niedopuszczalne ale ten kolor jest płowy , ja go tak nazywam " biały" ;)

Posted

Chciałabym zobaczyć tego psa na żywo, bo zdjęcia pewnie nie oddają tak tego koloru, a płowe tybki (do tego tak czyste!) są rzadkością raczej.
W ogóle ciężko o złotego psa bez nalotu, a ja lubię tylko czysto złote, np. takie jak jego matka :)

Posted

[quote name='Izabela124.']Podoba mi się ten jasny tybetan :)[/QUOTE]

mi też :loveu:

[quote name='Naklejka']Chciałabym zobaczyć tego psa na żywo, bo zdjęcia pewnie nie oddają tak tego koloru, a płowe tybki (do tego tak czyste!) są rzadkością raczej.
W ogóle ciężko o złotego psa bez nalotu, a ja lubię tylko czysto złote, np. takie jak jego matka :)[/QUOTE]

Ja właśnie też ale nie mieliśmy czasu do nich jechać :roll: i tak w domu byliśmy po 24 :roll: ale niedługo znowu tam będziemy :diabloti: i moze wtedy się uda , chcemy też na żywo zobaczyć Hsin-a bo też piękny :loveu:

Posted

[quote name='Naklejka']Hsina i Tashi widziałam i mnie jakoś wybitnie nie ruszyły ;) Ale mi się mało który tybetan podoba :eviltong:[/QUOTE]

Tashi całkiem ładna , a jaka Nala śliczna :loveu: no ale wiadomo że to dopiero szczeniak , ciekawe jak wyrośnie :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']Tashi całkiem ładna , a jaka Nala śliczna :loveu: no ale wiadomo że to dopiero szczeniak , ciekawe jak wyrośnie :lol:[/QUOTE]

Kojarzę Nalę, ale nie do końca pamiętam skąd ona jest :P
Kurczę, jestem strasznie do tyłu w tybetanach i coraz mniej ogarniam to co się dzieje w tym światku.

Posted

[quote name='dOgLoV']Tashi całkiem ładna , a jaka Nala śliczna :loveu: no ale wiadomo że to dopiero szczeniak , ciekawe jak wyrośnie :lol:[/QUOTE]
Pokaż zdjęcia tych dwóch co mówisz:)

Ale ten tybek płowy na prawdę mi się podoba, ile on ma lat/mies? :) Taką poczciwą mordkę ma, na międzynarodówce na Starej Miłosnej były takie brzydkie te tybki, jeden tylko złoty był ładny, to chyba była sunia, ale nie wiem jak się nazywa. Jeden biegał taki niewyczesany z takimi wiszącymi filcami na ogonie:shake:

Posted

[quote name='vege*']Pokaż zdjęcia tych dwóch co mówisz:)

Ale ten tybek płowy na prawdę mi się podoba, ile on ma lat/mies? :) Taką poczciwą mordkę ma, na międzynarodówce na Starej Miłosnej były takie brzydkie te tybki, jeden tylko złoty był ładny, to chyba była sunia, ale nie wiem jak się nazywa. Jeden biegał taki niewyczesany z takimi wiszącymi filcami na ogonie:shake:[/QUOTE]
[url]http://www.goldsenge.eu/kw_index.php?h_linki=1&login=[/url]