Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Naklejka']Kojarzę Nalę, ale nie do końca pamiętam skąd ona jest :P
Kurczę, jestem strasznie do tyłu w tybetanach i coraz mniej ogarniam to co się dzieje w tym światku.

Nala jest z Chemporew-y , ale ona ma pochodzenie chińsko- tajwańskie więc nie będzie Ci się podobała :eviltong:

[quote name='vege*']Pokaż zdjęcia tych dwóch co mówisz:)

Ale ten tybek płowy na prawdę mi się podoba, ile on ma lat/mies? :) Taką poczciwą mordkę ma, na międzynarodówce na Starej Miłosnej były takie brzydkie te tybki, jeden tylko złoty był ładny, to chyba była sunia, ale nie wiem jak się nazywa. Jeden biegał taki niewyczesany z takimi wiszącymi filcami na ogonie:shake:

Tashi to ta rudaska co z nami wygrała więc zdjęcie jest wyżej gdzieś a Nala to ten piękny szczeniaczek :loveu:

a teraz uciekam po Nerona i do weta a pozniej coś wam spróbuję coś dodać ;)

Posted

[quote name='Naklejka']http://www.goldsenge.eu/kw_index.php?h_linki=1&login=
Dzieki, ładne ma podpalenia :)
[quote name='Angi']jak ten tybetan jest biały, to w mojej galerii jest dużo zdjęć xD
ktoś tu nie czyta dokładnie:evil_lol:
[quote name='dOgLoV']
Tashi to ta rudaska co z nami wygrała więc zdjęcie jest wyżej gdzieś a Nala to ten piękny szczeniaczek :loveu:

No ta ruda ładna jest ;) A jak już wyzej napisałam, szczeniak ma ładne podpalenia :)

Posted

[quote name='Angi']jabłko - mięta. Bardzo dobry :grins:[/QUOTE]

Kurcze, nikt nie jedzie teraz do PL, żeby mi przywieźć :(:(:( Muszę looknąć do polskiego sklepu czy już mają ;)

Posted

[quote name='Angi']Mogę ci kupić i wysłać :evil_lol:
ma aż 2,5 % :evil_lol: Ale serio, takie zimne jest dobre :loveu:[/QUOTE]

Za wysyłkę będzie drożej niż piwo kosztowało :evil_lol:
Lubię tymbarka jabłko-mięta, więc redd'sik też powinien mi smakować ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Za wysyłkę będzie drożej niż piwo kosztowało :evil_lol:
Lubię tymbarka jabłko-mięta, więc redd'sik też powinien mi smakować ;)[/QUOTE]
to wyślę ci cztery, hhahahahaha :evil_lol:

Posted

[quote name='Angi']Mogę ci kupić i wysłać :evil_lol:
ma aż 2,5 % :evil_lol: Ale serio, takie zimne jest dobre :loveu:
Dla Agi to za dużo:diabloti:

Posted

Teraz mi przypomniałyście, że muszę mojego nowego Reds'a włożyć do lodówki :evil_lol:

Ale piękny jest ten płowy Tybetan :loveu:
to kiedy jedziecie go zobaczyć?

Posted

[quote name='Angi']Ja wiem, że on dla Agi jest biały :P i to było do Agi :P
Aga, piłaś nowego redd'sa?

Jak powiesz biały to każdy wie o co chodzi a jak powiesz płowy to sto pytań :eviltong:

nie piłam , nawet nie wiedziałam że jest :eviltong:

[quote name='Angi']jabłko - mięta. Bardzo dobry :grins:

a fuj , nie lubie mięty w piciach , jedynie w gumie do żucia i cukierkach to lubię :lol:

[quote name='vege*']Dla Agi to za dużo:diabloti:

dokładnie :diabloti:

[quote name='marta.k9080']hej :)

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/422116_604791849545138_1605955557_n.jpg

ojeju jakie cudeńko:p

hejka ;)

noo ładny :loveu:

[quote name='kalyna']Teraz mi przypomniałyście, że muszę mojego nowego Reds'a włożyć do lodówki :evil_lol:

Ale piękny jest ten płowy Tybetan :loveu:
to kiedy jedziecie go zobaczyć?

Hmmm , jak wszystko będzie dobrze to jedziemy na 4 dni do Gąsek we wrzesniu , więc wtedy może wstąpimy go obejrzeć jeżeli właścicielce będzie pasowało ;)

wiem że mnie nie zabijecie ale jeszcze zdjęć nie przerobiłam :oops:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='dOgLoV']

a fuj , nie lubie mięty w piciach , jedynie w gumie do żucia i cukierkach to lubię :lol:

wiem że mnie nie zabijecie ale jeszcze zdjęć nie przerobiłam :oops:[/QUOTE]

A ja nie przepadam za gumą miętową,bo żułam ją jak miałam chorobę lokomocyjną(byłam dzieckiem) i kojarzę ten smak z wymiocinami:evil_lol:

Masz wpie*dol:mad:

Posted

[quote name='marta.k9080']A ja nie przepadam za gumą miętową,bo żułam ją jak miałam chorobę lokomocyjną(byłam dzieckiem) i kojarzę ten smak z wymiocinami:evil_lol:

Masz wpie*dol:mad:[/QUOTE]
Ja gumę miętową żuję na kilogramy, kocham ją:loveu:

Nie klnij tak:mad:

Posted

[quote name='dOgLoV']Hmmm , jak wszystko będzie dobrze to jedziemy na 4 dni do Gąsek we wrzesniu , więc wtedy może wstąpimy go obejrzeć jeżeli właścicielce będzie pasowało ;)[/QUOTE]

oo no proszę ;)
no to trochę wypoczniecie, a z psami planujecie??

właśnie wypiłam to piwo i dobre jest, polecam :loveu:

Guest wolfheart
Posted

[quote name='vege*']Ja gumę miętową żuję na kilogramy, kocham ją:loveu:

Nie klnij tak:mad:[/QUOTE]

a ja wolę owocową :)
ja jeszcze nie zaczęłam kląć:diabloti:

Posted

[quote name='Angi']nie czuć tak tej mięty. Kup sobie na próbę ;) Jest jeszcze podobno z mocniejszym smakiem jabłka :D[/QUOTE]

spróbuję ale to przy okazji , na dzisiaj sobie kupiłam radlerka ale mi sie odechciało :roll:

[quote name='marta.k9080']A ja nie przepadam za gumą miętową,bo żułam ją jak miałam chorobę lokomocyjną(byłam dzieckiem) i kojarzę ten smak z wymiocinami:evil_lol:

Masz wpie*dol:mad:[/QUOTE]

Ja jak jadę gdzieś to biorę aviomarin , niedobrze mi nie było np wczoraj ale głowe miałam tak przymuloną po tej tabletce że masakra a jak przestała działać to był koniec , niedobrze mi było na maxa :roll:

na prawde nie miałam czasu :oops:

[quote name='vege*']Ja gumę miętową żuję na kilogramy, kocham ją:loveu:

Nie klnij tak:mad:[/QUOTE]

Ja żuje z umiarem :cool1:

[quote name='kalyna']oo no proszę ;)
no to trochę wypoczniecie, a z psami planujecie??

właśnie wypiłam to piwo i dobre jest, polecam :loveu:[/QUOTE]

nie nie , tym razem sami , z psami nie idzie wypocząć , nawet nie ma jak iść się najeść bo z psami nie wpuszczą :shake:

[quote name='marta.k9080']a ja wolę owocową :)
ja jeszcze nie zaczęłam kląć:diabloti:[/QUOTE]

ja lubię też te różowe dla dzieci :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']nie czuć tak tej mięty. Kup sobie na próbę ;) Jest jeszcze podobno z mocniejszym smakiem jabłka :D[/QUOTE]

ja tam mięty prawie nie czułam, o wiele bardziej jabłko.... nie jest tak słodkie :) pychotka :loveu:

Dokładnie, z psami to ciężkie są wakacje

Posted

[quote name='kalyna']ja tam mięty prawie nie czułam, o wiele bardziej jabłko.... nie jest tak słodkie :) pychotka :loveu:

Dokładnie, z psami to ciężkie są wakacje[/QUOTE]

skoro tak namawiacie to pewnie się skuszę :diabloti:

co do hotelu to mieliśmy szczęście , w zasadzie to sie tylko hotelem nazywalo ale nim nie było , to był dom jednorodzinny i w nim po prostu były wynajmowane pokoje , pani jak uslyszała że chcemy przyjechać z duzym psem od razu zaproponowała ze w takim razie ona nam rezerwuje pokój z balkonem , jak przyjechalismy to przybiegła do nas wygłaskała wytuliła Qwendi i od razu gadka że ona miała też psa , owczarka niemieckiego itd , musze powiedziec że babka super , przyszła później do nas jak byliśmy w kuchni i się zachwycała Qwendą :loveu: śmiać mi się chciało jak Sebastian powiedział że My w zasadzie zaraz wychodzimy i wrócimy późno a o 9 rano wyjeźdzamy a ona spojrzała na nas z przerażeniem i powiedziała " ale pieska nie zostawiacie ??" :diabloti:

Posted

[quote name='marta.k9080']a ja wolę owocową :)
ja jeszcze nie zaczęłam kląć:diabloti:[/QUOTE]
Kiedys były takie pyszne arbuzowe, wiśniowe i grejpfrutowe :loveu:
aha:evil_lol:
[quote name='dOgLoV']spróbuję ale to przy okazji , na dzisiaj sobie kupiłam radlerka ale mi sie odechciało :roll:

Ja jak jadę gdzieś to biorę aviomarin , niedobrze mi nie było np wczoraj ale głowe miałam tak przymuloną po tej tabletce że masakra a jak przestała działać to był koniec , niedobrze mi było na maxa :roll:

na prawde nie miałam czasu :oops:

Ja żuje z umiarem :cool1:

nie nie , tym razem sami , z psami nie idzie wypocząć , nawet nie ma jak iść się najeść bo z psami nie wpuszczą :shake:

ja lubię też te różowe dla dzieci :diabloti:[/QUOTE]
A ja nigdy nie rzygałam w podróży, moja siostra za mnie nadrabiała:diabloti:, ale po latach jej przeszło:evil_lol:

Hubba Bubba jest super pyszna:loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']co do hotelu to mieliśmy szczęście , w zasadzie to sie tylko hotelem nazywalo ale nim nie było , to był dom jednorodzinny i w nim po prostu były wynajmowane pokoje , pani jak uslyszała że chcemy przyjechać z duzym psem od razu zaproponowała ze w takim razie ona nam rezerwuje pokój z balkonem , jak przyjechalismy to przybiegła do nas wygłaskała wytuliła Qwendi i od razu gadka że ona miała też psa , owczarka niemieckiego itd , musze powiedziec że babka super , przyszła później do nas jak byliśmy w kuchni i się zachwycała Qwendą :loveu: śmiać mi się chciało jak Sebastian powiedział że My w zasadzie zaraz wychodzimy i wrócimy późno a o 9 rano wyjeźdzamy a ona spojrzała na nas z przerażeniem i powiedziała " ale pieska nie zostawiacie ??" :diabloti:[/QUOTE]

a tak to miałaby darmową ochronę.. no, ale skoro nie chciała to nie :evil_lol:
może nie spodziewała się aż tak dużego psa :lol: