Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Naklejka']Taki mam plan, dwa razy w tygodniu jestem już o 6:50 w szkole :roll:
Ale od poniedziałku mam zmianę planu i mam tylko raz na 7, ale w poniedziałek :placz:[/QUOTE]

I już lekcje od tej 7 :crazyeye: Powariowali :mdleje:

Posted

[quote name='magdabroy']Zimo wróć, to Ola weźmie się za naukę :diabloti:[/QUOTE]

zbyt duże uzależnienie od internetu :p

[quote name='vege*']ja o 13 mam zakończenie roku :eviltong:

wos to taki niepotrzebny przedmiot :evil_lol:[/QUOTE]

Ja mam od 5 lat zawsze na 8 :D a jutro skrócone lekcje.. podobno mamy zostać na zakończeniu 3 klas :/ chyba się zwolnię :D

Posted

[quote name='magdabroy']I już lekcje od tej 7 :crazyeye: Powariowali :mdleje:[/QUOTE]

Ehh... bywało, że i 3razy w tygodniu musiałam iść na 7 :roll:

Jutro na WF na 7, a potem na matmę :loveu: uroczo...

Posted

[quote name='Aleksandra95']Angi nie lepiej w dzień na spacer ? :D tylko teraz ? :D[/QUOTE]
ja tam budze czarnego o 01.00 i ide na spacerek :) albo o 24.00 zależy czy śpi mocno, czy tylko bardzo mocno :P

ja wgim. wstawałam na 7 do szkoły na 2 godziny basenu, codziennie poza piatkiem :)

Posted

[quote name='magdabroy']I już lekcje od tej 7 :crazyeye: Powariowali :mdleje:[/QUOTE]
Ja miałam najczęściej na 8, czasami na 9.50 a teraz w piątki to miałam na 11 bo szlachta na chemie nie chodzi :evil_lol:

[quote name='Aleksandra95']zbyt duże uzależnienie od internetu :p

Ja mam od 5 lat zawsze na 8 :D a jutro skrócone lekcje.. podobno mamy zostać na zakończeniu 3 klas :/ chyba się zwolnię :D[/QUOTE]
Po co się zwalniać, idź po prostu do domu :evil_lol:

[quote name='Naklejka']Ehh... bywało, że i 3razy w tygodniu musiałam iść na 7 :roll:

Jutro na WF na 7, a potem na matmę :loveu: uroczo...[/QUOTE]
:mdleje:
[quote name='Niufciak']ja tam budze czarnego o 01.00 i ide na spacerek :) albo o 24.00 zależy czy śpi mocno, czy tylko bardzo mocno :P

ja wgim. wstawałam na 7 do szkoły na 2 godziny basenu, codziennie poza piatkiem :)[/QUOTE]
Nienawidzę chodzić na basen, ostatni raz byłam w wieku 15 lat :evil_lol:

Jak możesz się tak znęcać nad psem i budzić go o 1 w nocy :-( Tak wgl to dziwna jesteś, żeby się obudzić w nocy i iść na spacer :eviltong: Jak jak się przebudzę to patrzę, która godzina i idę dalej chrapać :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleksandra95']W tym miesiącu i tak dużo godzin opuściłam :D na szczęście wszystko usprawiedliwione już, bo u nas strasznie tego pilnują...:mdleje:[/QUOTE]
Ja to miałam beznadzieją wychowawczynie więc rozumiem :evil_lol:

Posted

[quote name='Niufciak']łooo matulu, szybka jesteś, ja to jak sie wypuszcze na spacer to pół godziny murowane :D[/QUOTE]

Byłam tyle :D Nie chcę męczyć Alpiny w taką pogodę. Duszno trochę, nie przeczłapaliśmy z 10 minut a A. zaczęła ziajać... :P

Posted

[quote name='Angi']Byłam tyle :D Nie chcę męczyć Alpiny w taką pogodę. Duszno trochę, nie przeczłapaliśmy z 10 minut a A. zaczęła ziajać... :P[/QUOTE]
miałam wrażenie jakby Cie nie było 10 minut :P hihihihi

Posted

[quote name='Angi']może w niedziele się przejdę gdzieś dalej, zależy od pogody :)[/QUOTE]
ja dzisiaj siedziałam z psami i koleżanką 3,5 godziny na piaskowni :loveu: spiekłam się na słońcu jak nie wiem, wszystko mnie piecze :P jutro jak sie wyrobie to ide sie dopiec jeszcze :P Toro zadowolony bo taplał sie w wodzie i spał na piasku :)

Posted

[quote name='Angi']a mi się dziś zasnęło po południu i nigdzie nie poszłam :evil_lol:[/QUOTE]
Ja też zasnęłam i wstałam o 18.40 i poszłam na spacer :evil_lol:

Posted

[quote name='Niufciak']a ja nie śpie po południu :P chyba że jest zima i bardzo zmarzne :)[/QUOTE]
Moje łóżko tak działa, że wystarczy, że się położę i już śpię :)

Posted

mnie jest zawsze szkoda dnia, wykorzystuje go maksymalnie, ale wkurza mnie to że siedze po nocy i trace poranek przez spanie do późna, i nie moge sie tego oduczyć :P

Posted

Znikłam na trochę, aby seriale pooglądać, a tu dogo tętni życiem :eviltong:

[quote name='Niufciak']mnie jest zawsze szkoda dnia, wykorzystuje go maksymalnie, ale wkurza mnie to że siedze po nocy i trace poranek przez spanie do późna, i nie moge sie tego oduczyć :P[/QUOTE]

oooo moja bratnia dusza :loveu: :loveu:

ja uwielbiam do późna siedzieć, a potem ciężko się wstaje... więc jak mam dzień wolny to potem szaleję z tym wstawaniem :roll:

Z drugiej strony jak tylko na chwilkę się położę to już śpię, jest to mega wkurzające... :angryy:

Posted

[quote name='kalyna']Znikłam na trochę, aby seriale pooglądać, a tu dogo tętni życiem :eviltong:

oooo moja bratnia dusza :loveu: :loveu:

ja uwielbiam do późna siedzieć, a potem ciężko się wstaje... więc jak mam dzień wolny to potem szaleję z tym wstawaniem :roll:

[B]Z drugiej strony jak tylko na chwilkę się położę to już śpię, jest to mega wkurzające..[/B]. :angryy:[/QUOTE]
no dokładnie !! :) mam identycznie.. jak tylko na chwilke zmrużę oczy po obudzeniu to momentalnie zasypiam nawet nie wiem kiedy :P dopiero głodny Toro mnie budzi i patrze że mineły kolejne dwie godziny z np. pięknego słonecznego poranka.. grrr