*Magda* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='Naklejka']Taki mam plan, dwa razy w tygodniu jestem już o 6:50 w szkole :roll: Ale od poniedziałku mam zmianę planu i mam tylko raz na 7, ale w poniedziałek :placz:[/QUOTE] I już lekcje od tej 7 :crazyeye: Powariowali :mdleje: Quote
Aleksa. Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='magdabroy']Zimo wróć, to Ola weźmie się za naukę :diabloti:[/QUOTE] zbyt duże uzależnienie od internetu :p [quote name='vege*']ja o 13 mam zakończenie roku :eviltong: wos to taki niepotrzebny przedmiot :evil_lol:[/QUOTE] Ja mam od 5 lat zawsze na 8 :D a jutro skrócone lekcje.. podobno mamy zostać na zakończeniu 3 klas :/ chyba się zwolnię :D Quote
Naklejka Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='magdabroy']I już lekcje od tej 7 :crazyeye: Powariowali :mdleje:[/QUOTE] Ehh... bywało, że i 3razy w tygodniu musiałam iść na 7 :roll: Jutro na WF na 7, a potem na matmę :loveu: uroczo... Quote
KT Arts Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='Aleksandra95']Angi nie lepiej w dzień na spacer ? :D tylko teraz ? :D[/QUOTE] ja tam budze czarnego o 01.00 i ide na spacerek :) albo o 24.00 zależy czy śpi mocno, czy tylko bardzo mocno :P ja wgim. wstawałam na 7 do szkoły na 2 godziny basenu, codziennie poza piatkiem :) Quote
vege* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='magdabroy']I już lekcje od tej 7 :crazyeye: Powariowali :mdleje:[/QUOTE] Ja miałam najczęściej na 8, czasami na 9.50 a teraz w piątki to miałam na 11 bo szlachta na chemie nie chodzi :evil_lol: [quote name='Aleksandra95']zbyt duże uzależnienie od internetu :p Ja mam od 5 lat zawsze na 8 :D a jutro skrócone lekcje.. podobno mamy zostać na zakończeniu 3 klas :/ chyba się zwolnię :D[/QUOTE] Po co się zwalniać, idź po prostu do domu :evil_lol: [quote name='Naklejka']Ehh... bywało, że i 3razy w tygodniu musiałam iść na 7 :roll: Jutro na WF na 7, a potem na matmę :loveu: uroczo...[/QUOTE] :mdleje: [quote name='Niufciak']ja tam budze czarnego o 01.00 i ide na spacerek :) albo o 24.00 zależy czy śpi mocno, czy tylko bardzo mocno :P ja wgim. wstawałam na 7 do szkoły na 2 godziny basenu, codziennie poza piatkiem :)[/QUOTE] Nienawidzę chodzić na basen, ostatni raz byłam w wieku 15 lat :evil_lol: Jak możesz się tak znęcać nad psem i budzić go o 1 w nocy :-( Tak wgl to dziwna jesteś, żeby się obudzić w nocy i iść na spacer :eviltong: Jak jak się przebudzę to patrzę, która godzina i idę dalej chrapać :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 W tym miesiącu i tak dużo godzin opuściłam :D na szczęście wszystko usprawiedliwione już, bo u nas strasznie tego pilnują...:mdleje: Quote
vege* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='Aleksandra95']W tym miesiącu i tak dużo godzin opuściłam :D na szczęście wszystko usprawiedliwione już, bo u nas strasznie tego pilnują...:mdleje:[/QUOTE] Ja to miałam beznadzieją wychowawczynie więc rozumiem :evil_lol: Quote
*Magda* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='Angi']wróciłam :grins:[/QUOTE] To była szybka randka :diabloti: Quote
angineuuka Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 założyłam bluzę na lewo. Mądra ja :diabloti: Quote
vege* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='magdabroy']To była szybka randka :diabloti:[/QUOTE] to taki speed date :diabloti: Quote
KT Arts Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 łooo matulu, szybka jesteś, ja to jak sie wypuszcze na spacer to pół godziny murowane :D Quote
angineuuka Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='Niufciak']łooo matulu, szybka jesteś, ja to jak sie wypuszcze na spacer to pół godziny murowane :D[/QUOTE] Byłam tyle :D Nie chcę męczyć Alpiny w taką pogodę. Duszno trochę, nie przeczłapaliśmy z 10 minut a A. zaczęła ziajać... :P Quote
KT Arts Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='Angi']Byłam tyle :D Nie chcę męczyć Alpiny w taką pogodę. Duszno trochę, nie przeczłapaliśmy z 10 minut a A. zaczęła ziajać... :P[/QUOTE] miałam wrażenie jakby Cie nie było 10 minut :P hihihihi Quote
angineuuka Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 może w niedziele się przejdę gdzieś dalej, zależy od pogody :) Quote
KT Arts Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='Angi']może w niedziele się przejdę gdzieś dalej, zależy od pogody :)[/QUOTE] ja dzisiaj siedziałam z psami i koleżanką 3,5 godziny na piaskowni :loveu: spiekłam się na słońcu jak nie wiem, wszystko mnie piecze :P jutro jak sie wyrobie to ide sie dopiec jeszcze :P Toro zadowolony bo taplał sie w wodzie i spał na piasku :) Quote
angineuuka Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 a mi się dziś zasnęło po południu i nigdzie nie poszłam :evil_lol: Quote
vege* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='Angi']a mi się dziś zasnęło po południu i nigdzie nie poszłam :evil_lol:[/QUOTE] Ja też zasnęłam i wstałam o 18.40 i poszłam na spacer :evil_lol: Quote
angineuuka Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 ja po przebudzeniu się po południu to muszę się porządnie rozbudzić, bo potem nie ogarniam :evil_lol: Zgubiłabym jeszcze psy xD Quote
KT Arts Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 a ja nie śpie po południu :P chyba że jest zima i bardzo zmarzne :) Quote
vege* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='Niufciak']a ja nie śpie po południu :P chyba że jest zima i bardzo zmarzne :)[/QUOTE] Moje łóżko tak działa, że wystarczy, że się położę i już śpię :) Quote
KT Arts Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 mnie jest zawsze szkoda dnia, wykorzystuje go maksymalnie, ale wkurza mnie to że siedze po nocy i trace poranek przez spanie do późna, i nie moge sie tego oduczyć :P Quote
kalyna Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Znikłam na trochę, aby seriale pooglądać, a tu dogo tętni życiem :eviltong: [quote name='Niufciak']mnie jest zawsze szkoda dnia, wykorzystuje go maksymalnie, ale wkurza mnie to że siedze po nocy i trace poranek przez spanie do późna, i nie moge sie tego oduczyć :P[/QUOTE] oooo moja bratnia dusza :loveu: :loveu: ja uwielbiam do późna siedzieć, a potem ciężko się wstaje... więc jak mam dzień wolny to potem szaleję z tym wstawaniem :roll: Z drugiej strony jak tylko na chwilkę się położę to już śpię, jest to mega wkurzające... :angryy: Quote
KT Arts Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='kalyna']Znikłam na trochę, aby seriale pooglądać, a tu dogo tętni życiem :eviltong: oooo moja bratnia dusza :loveu: :loveu: ja uwielbiam do późna siedzieć, a potem ciężko się wstaje... więc jak mam dzień wolny to potem szaleję z tym wstawaniem :roll: [B]Z drugiej strony jak tylko na chwilkę się położę to już śpię, jest to mega wkurzające..[/B]. :angryy:[/QUOTE] no dokładnie !! :) mam identycznie.. jak tylko na chwilke zmrużę oczy po obudzeniu to momentalnie zasypiam nawet nie wiem kiedy :P dopiero głodny Toro mnie budzi i patrze że mineły kolejne dwie godziny z np. pięknego słonecznego poranka.. grrr Quote
Recommended Posts