Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Naklejka']Nie śmiej się z mojego zadupia bez rynku! :placz:
Jechałam wczoraj pociągiem do Kato. Ruda, Świony... to dopiero zadupie :eviltong:[/QUOTE]

zadupia bez rynku są fajne :siara:

Posted

[quote name='Aleks89']No ok ok macie chociaż ul.Buchenwalczyków czy jak tam to leci:evil_lol:getto dla mniejszości:evil_lol:[/QUOTE]

i Sienkiewicza :eviltong:

Ja tam do Buchen nic nie mam. Romowie są spoko, szczególnie jak idę z Jetsem, bo mi wszyscy z drogi schodzą :eviltong:

Posted

[quote name='Naklejka']A co? Zamknęli Ciebie w takiej? :crazyeye:[/QUOTE]

Nie :P moja stara pracuje w UM w zabrzu i co jakiś czas jeździ do nich w odwiedziny ,żeby posprzątali swój podwórkowy syf:evil_lol:i z co drugiej komórki ujadają psy pilnujące węgla.Więc pewnie kradzione:cool3:

Posted

[quote name='Aleks89']Nie :P moja stara pracuje w UM w zabrzu i co jakiś czas jeździ do nich w odwiedziny ,żeby posprzątali swój podwórkowy syf:evil_lol:i z co drugiej komórki ujadają psy pilnujące węgla.Więc pewnie kradzione:cool3:[/QUOTE]

odważna ta Twoja mama :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']i ona może zostać bohaterem w naszym mieście. Ktoś tam chodzić musi
:diabloti:[/QUOTE]

najwyzej Aleks bedzie ja odwiedzał w komórce z węglem , bedzie go pilnowała zamiast psa :diabloti:

Posted

[quote name='magdabroy']Ja se zaraz walnę browarka ;)[/QUOTE]

u mnie w lodówce już 2 tygodnie stoi i się zabrać nie mogę :splat: taki ze mnie alkoholik od d*** strony :D

Posted

[quote name='Angi']aaa, majówka :diabloti:[/QUOTE]

taaaa , majówka majówka ale zanim nastapi to trza tyrać bez ani jednego dnia wolnego , do tego od niedzieli nocki :angryy:

Posted

[quote name='Aleks89']Z SM tam łazi ,albo z polismanami:cool3:Chociaż w sumie mogłaby tam pójść sama:diabloti:spadek by był:multi:[/QUOTE]
odnosnie polismanów to sniło mi sie dzisiaj że jechałam autkiem i we mnie wjechali, dwa razy hahahah, nie wiem jak to sie stało, ale radiowóz się obrócił jeszcze i drugi raz stuknął :P obudziłam się i takie WTF co to miało być? :P hahahah

Posted

[quote name='dOgLoV']taaaa , majówka majówka ale zanim nastapi to trza tyrać bez ani jednego dnia wolnego , do tego od niedzieli nocki :angryy:[/QUOTE]

jedziesz w koncu na wystawe? :P