Talucha Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Lepiej wydać tą kasę na coś przyjemniejszego, koncerty na przykład, albo obroże dla psa :evil_lol::diabloti: Quote
angineuuka Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 żółwik vege, też jestem żyd na kasę :diabloti: Quote
vege* Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='Talucha']Lepiej wydać tą kasę na coś przyjemniejszego, koncerty na przykład, albo obroże dla psa :evil_lol::diabloti:[/QUOTE] Właśnie :evil_lol: Tylko ja taka jestem, że jak odkładam na coś kasę i wiem co chcę kupić to później szkoda mi wydać :evil_lol: [quote name='Angi']żółwik vege, też jestem żyd na kasę :diabloti:[/QUOTE] żółwik:diabloti: Drogie panie idę się położyć na moim jakże wygodnym łożu :diabloti: KOLOROWYCH! Quote
angineuuka Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='Aleksandra95']Trzeba iść się kąpać i spać :lol:[/QUOTE] co ty *******isz :D [quote name='vege*']Właśnie :evil_lol: Tylko ja taka jestem, że jak odkładam na coś kasę i wiem co chcę kupić to później szkoda mi wydać :evil_lol: właśnie :evil_lol: żółwik:diabloti: Drogie panie idę się położyć na jakże moim wygodnym łożu :diabloti:[/QUOTE] Quote
Talucha Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Również idę, dość wrażeń jak na jeden dzień, miłych koszmarków :loveu: Quote
vege* Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='Angi']co ty *******isz :D[/QUOTE] Ola musi iść rano do szkoły, ja idę tylko za komitet zapłacić bo mi podobno świadectwa złodzieje nie dadzą :diabloti: Quote
angineuuka Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='vege*']Ola musi iść rano do szkoły, ja idę tylko za komitet zapłacić bo mi podobno świadectwa złodzieje nie dadzą :diabloti:[/QUOTE] wcale nie musi :evil_lol: a dużo ? :> Quote
Aleksa. Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='vege*']Ola musi iść rano do szkoły, ja idę tylko za komitet zapłacić bo mi podobno świadectwa złodzieje nie dadzą :diabloti:[/QUOTE] Jutro mam wolne, tylko korki po południu :evil_lol: widać jak odwiedza Dory galerie :siara: :lol: o ja tez nie zapłaciłam aż 100 zł na rade rodziców szkoda mi kasy na nich :lol: Quote
vege* Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 [quote name='Angi']wcale nie musi :evil_lol: a dużo ? :>[/QUOTE] ku*wa 100 zł :evil_lol: [quote name='Aleksandra95']Jutro mam wolne, tylko korki po południu :evil_lol: widać jak odwiedza Dory galerie :siara: :lol: o ja tez nie zapłaciłam aż 100 zł na rade rodziców szkoda mi kasy na nich :lol:[/QUOTE] dziś byłam ale nie czytałam :oops::evil_lol: Quote
angineuuka Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 bosze. za 100 idzie kupić wiele fajnych rzeczy! :evil_lol: smutno mi się jakoś zrobiło, idę się z wrażenia wykąpać :lol: Quote
*Magda* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Ale spamujecie jak Agnieszka śpi :evil_lol: Angi, znalazłaś mój dom w DE? Quote
kalyna Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='vege*']Właśnie :evil_lol: Tylko ja taka jestem, że jak odkładam na coś kasę i wiem co chcę kupić to później szkoda mi wydać :evil_lol: [/QUOTE] o to to to mam to samo :placz: najgorsze, że zbieram, zbieram.. a potem stwierdzam, ze w sumie to nie jest mi potrzebne :roflt:no, ale na końcu i tak to COŚ kupię :evil_lol: 100zł?? :mdleje: dobrze, że siedzę bo bym się przewróciła...a pamiętam czasy, gdzie płaciliśmy 20-30zł :roll: Quote
vege* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='magdabroy']Ale spamujecie jak Agnieszka śpi :evil_lol: Angi, znalazłaś mój dom w DE?[/QUOTE] Agusia się nie obrazi, ona nas kocha :loveu: [quote name='kalyna']o to to to mam to samo :placz: najgorsze, że zbieram, zbieram.. a potem stwierdzam, ze w sumie to nie jest mi potrzebne :roflt:no, ale na końcu i tak to COŚ kupię :evil_lol: 100zł?? :mdleje: dobrze, że siedzę bo bym się przewróciła...a pamiętam czasy, gdzie płaciliśmy 20-30zł :roll:[/QUOTE] Też coś kupię, ale nie za taką kwotę jak planowałam i na co zbierałam tylko duuuużo taniej :diabloti: Też pamiętam te czasy, to chyba była podstawówka 1-3:diabloti: Quote
łamAga Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 Pewnie ze was kocham :loveu: i wam wybaczę :diabloti: szkoda mi Naklejki ale fajnie sie was czytało :diabloti: ja tam pije piwko raz na tydzien i mi starcza ale chipsy bym sobie zjadła :diabloti: i się Aneta nie martw , Angi juz na złą drogę nie dasz rady sprowadzić , sama widzisz jakie zdjecia na google maps wyszukuje , jakieś gołodupce i inne leżące istoty :diabloti: a w jaki to szczenięcy sposób Cie ten idiota zostawił Aneta ?? zbierzemy sie i mu dowalimy :diabloti: Quote
Aleks89 Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Pewnie przez sms:diabloti:To ostatnio popularny sposób załatwiania ważnych spraw.I to nie tylko u młodzieży :cool3:Naklejkozzadupiabezrynku przywyknij :diabloti: Quote
angineuuka Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 ewentualnie fejsa. :diabloti: Już wiek komu w przyszłości nie kibicować. :diabloti: Quote
Naklejka Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Fejs :diabloti: Pisaliśmy sobie normalnie na temat majówki i późniejszego wyjazdu nad jezioro, wszystko porządku, normalnie... Na chwilę przepadł i jak wrócił to walną tekstem, ze to bez sensu. Na drugi dzień dowiedziałam się, że nie chce ze mną być. A powody jakie podał nie trzymają się kupy, sam sobie zaprzeczał. Nie, nie poznał żadnej innej dziewczyny- jestem tego pewna. Chciał byśmy utrzymywali kontakt, bo mnie bardzo lubi i tyle :diabloti: A i jeszcze rzucił tekstem, który zawsze się pojawia- znajdziesz sobie lepszego. I ogólnie rozjebał mi plany na majówkę, wyjazd nad jezioro, wakacje i wiele innych. A było tak zajebiście i takie świetne plany mieliśmy... Po 3msc zauważył, ze mnie TYLKO lubi. A to nie ja się za nim uganiałam :cool3: Złamas i tyle, już mi złość przeszła, w sumie... nie mam czego żałować :diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 dobry, wchodzę do Twojej galerii i brnę przez trzy strony tego spamu:diabloti: ale dobrze się czytało:cool1: Quote
*Magda* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Naklejka, a nie zaproponował Ci zostania przyjaciółmi :cool3: taki tekst mnie rozpierdziela :D Quote
Aleks89 Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='magdabroy']Naklejka, a nie zaproponował Ci zostania przyjaciółmi :cool3: taki tekst mnie rozpierdziela :D[/QUOTE] E dlaczego ,ja i z jednym moim eksem i drugim mam bardzo dobre relacje.:cool3: Quote
Naklejka Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='magdabroy']Naklejka, a nie zaproponował Ci zostania przyjaciółmi :cool3: taki tekst mnie rozpierdziela :D[/QUOTE] Coś w ten deseń :eviltong: Miałam plan na zemstę, ale nie wypalił.... Nie zdziwiłabym się, gdy żałował tej decyzji i zareagował pod wpływem jakiegoś impulsu... Jego problem, a niech żałuje, w końcu nie często trafia się taka dziewczyna jak ja :diabloti: hahaha [quote name='Aleks89']E dlaczego ,ja i z jednym moim eksem i drugim mam bardzo dobre relacje.:cool3:[/QUOTE] Myślę, że po jakimś czasie byłabym w stanie z nim rozmawiać, ale i tak dziwnie bym się czuła... No w końcu zajebiście mi się z nim rozmawiało... motywował mnie do nauki, do wiary w siebie, mogłam z nim pogadać o jakiś tam problemach... :roll: Quote
*Magda* Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 [quote name='Aleks89']E dlaczego ,ja i z jednym moim eksem i drugim mam bardzo dobre relacje.:cool3:[/QUOTE] Aleks, dobre relacje to jedno, a zostanie przyjaciółmi to drugie ;) Wiele osób na tym świecie, źle rozumie pojęcie "przyjaciel" ;) Quote
łamAga Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 [quote name='Aleks89']Pewnie przez sms:diabloti:To ostatnio popularny sposób załatwiania ważnych spraw.I to nie tylko u młodzieży :cool3:[B]Naklejkozzadupiabezrynku[/B] przywyknij :diabloti:[/QUOTE] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: dobre:diabloti: [quote name='Angi']ewentualnie fejsa. :diabloti: Już wiek komu w przyszłości nie kibicować. :diabloti:[/QUOTE] fejs teraz jest na topie :diabloti: [quote name='Naklejka']Fejs :diabloti: Pisaliśmy sobie normalnie na temat majówki i późniejszego wyjazdu nad jezioro, wszystko porządku, normalnie... Na chwilę przepadł i jak wrócił to walną tekstem, ze to bez sensu. Na drugi dzień dowiedziałam się, że nie chce ze mną być. A powody jakie podał nie trzymają się kupy, sam sobie zaprzeczał. Nie, nie poznał żadnej innej dziewczyny- jestem tego pewna. Chciał byśmy utrzymywali kontakt, bo mnie bardzo lubi i tyle :diabloti: A i jeszcze rzucił tekstem, który zawsze się pojawia- znajdziesz sobie lepszego. I ogólnie rozjebał mi plany na majówkę, wyjazd nad jezioro, wakacje i wiele innych. A było tak zajebiście i takie świetne plany mieliśmy... Po 3msc zauważył, ze mnie TYLKO lubi. A to nie ja się za nim uganiałam :cool3: Złamas i tyle, już mi złość przeszła, w sumie... nie mam czego żałować :diabloti:[/QUOTE] o kurczaczek , na prawde palant z niego :lol: ale w jednym miał rację .... znajdziesz sobie LEPSZEGO !!!!:loveu: [quote name='unikatowydiament']doberek Aguś:)[/QUOTE] hejka ;) [quote name='marta.k9080']dobry, wchodzę do Twojej galerii i brnę przez trzy strony tego spamu:diabloti: ale dobrze się czytało:cool1:[/QUOTE] hello ;) ja miałam wiecej czytania jak tu wlazłam :diabloti: [quote name='magdabroy']Naklejka, a nie zaproponował Ci zostania przyjaciółmi :cool3: taki tekst mnie rozpierdziela :D[/QUOTE] :ylsuper: Quote
Recommended Posts