Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Talucha']Lepiej wydać tą kasę na coś przyjemniejszego, koncerty na przykład, albo obroże dla psa :evil_lol::diabloti:[/QUOTE]
Właśnie :evil_lol: Tylko ja taka jestem, że jak odkładam na coś kasę i wiem co chcę kupić to później szkoda mi wydać :evil_lol:

[quote name='Angi']żółwik vege, też jestem żyd na kasę :diabloti:[/QUOTE]
żółwik:diabloti:

Drogie panie idę się położyć na moim jakże wygodnym łożu :diabloti:

KOLOROWYCH!

Posted

[quote name='Aleksandra95']Trzeba iść się kąpać i spać :lol:[/QUOTE]
co ty *******isz :D
[quote name='vege*']Właśnie :evil_lol: Tylko ja taka jestem, że jak odkładam na coś kasę i wiem co chcę kupić to później szkoda mi wydać :evil_lol:
właśnie :evil_lol:

żółwik:diabloti:

Drogie panie idę się położyć na jakże moim wygodnym łożu :diabloti:[/QUOTE]

Posted

[quote name='Angi']co ty *******isz :D[/QUOTE]
Ola musi iść rano do szkoły, ja idę tylko za komitet zapłacić bo mi podobno świadectwa złodzieje nie dadzą :diabloti:

Posted

[quote name='vege*']Ola musi iść rano do szkoły, ja idę tylko za komitet zapłacić bo mi podobno świadectwa złodzieje nie dadzą :diabloti:[/QUOTE]

wcale nie musi :evil_lol:
a dużo ? :>

Posted

[quote name='vege*']Ola musi iść rano do szkoły, ja idę tylko za komitet zapłacić bo mi podobno świadectwa złodzieje nie dadzą :diabloti:[/QUOTE]

Jutro mam wolne, tylko korki po południu :evil_lol: widać jak odwiedza Dory galerie :siara: :lol:

o ja tez nie zapłaciłam aż 100 zł na rade rodziców szkoda mi kasy na nich :lol:

Posted

[quote name='Angi']wcale nie musi :evil_lol:
a dużo ? :>[/QUOTE]
ku*wa 100 zł :evil_lol:

[quote name='Aleksandra95']Jutro mam wolne, tylko korki po południu :evil_lol: widać jak odwiedza Dory galerie :siara: :lol:

o ja tez nie zapłaciłam aż 100 zł na rade rodziców szkoda mi kasy na nich :lol:[/QUOTE]
dziś byłam ale nie czytałam :oops::evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Właśnie :evil_lol: Tylko ja taka jestem, że jak odkładam na coś kasę i wiem co chcę kupić to później szkoda mi wydać :evil_lol:

[/QUOTE]

o to to to mam to samo :placz:
najgorsze, że zbieram, zbieram.. a potem stwierdzam, ze w sumie to nie jest mi potrzebne :roflt:no, ale na końcu i tak to COŚ kupię :evil_lol:

100zł?? :mdleje: dobrze, że siedzę bo bym się przewróciła...a pamiętam czasy, gdzie płaciliśmy 20-30zł :roll:

Posted

[quote name='magdabroy']Ale spamujecie jak Agnieszka śpi :evil_lol:

Angi, znalazłaś mój dom w DE?[/QUOTE]
Agusia się nie obrazi, ona nas kocha :loveu:

[quote name='kalyna']o to to to mam to samo :placz:
najgorsze, że zbieram, zbieram.. a potem stwierdzam, ze w sumie to nie jest mi potrzebne :roflt:no, ale na końcu i tak to COŚ kupię :evil_lol:

100zł?? :mdleje: dobrze, że siedzę bo bym się przewróciła...a pamiętam czasy, gdzie płaciliśmy 20-30zł :roll:[/QUOTE]

Też coś kupię, ale nie za taką kwotę jak planowałam i na co zbierałam tylko duuuużo taniej :diabloti:

Też pamiętam te czasy, to chyba była podstawówka 1-3:diabloti:

Posted

Pewnie ze was kocham :loveu: i wam wybaczę :diabloti:

szkoda mi Naklejki ale fajnie sie was czytało :diabloti:

ja tam pije piwko raz na tydzien i mi starcza ale chipsy bym sobie zjadła :diabloti:

i się Aneta nie martw , Angi juz na złą drogę nie dasz rady sprowadzić , sama widzisz jakie zdjecia na google maps wyszukuje , jakieś gołodupce i inne leżące istoty :diabloti:

a w jaki to szczenięcy sposób Cie ten idiota zostawił Aneta ?? zbierzemy sie i mu dowalimy :diabloti:

Posted

Pewnie przez sms:diabloti:To ostatnio popularny sposób załatwiania ważnych spraw.I to nie tylko u młodzieży :cool3:Naklejkozzadupiabezrynku przywyknij :diabloti:

Posted

Fejs :diabloti:
Pisaliśmy sobie normalnie na temat majówki i późniejszego wyjazdu nad jezioro, wszystko porządku, normalnie... Na chwilę przepadł i jak wrócił to walną tekstem, ze to bez sensu. Na drugi dzień dowiedziałam się, że nie chce ze mną być. A powody jakie podał nie trzymają się kupy, sam sobie zaprzeczał. Nie, nie poznał żadnej innej dziewczyny- jestem tego pewna.
Chciał byśmy utrzymywali kontakt, bo mnie bardzo lubi i tyle :diabloti: A i jeszcze rzucił tekstem, który zawsze się pojawia- znajdziesz sobie lepszego.
I ogólnie rozjebał mi plany na majówkę, wyjazd nad jezioro, wakacje i wiele innych. A było tak zajebiście i takie świetne plany mieliśmy...
Po 3msc zauważył, ze mnie TYLKO lubi. A to nie ja się za nim uganiałam :cool3:
Złamas i tyle, już mi złość przeszła, w sumie... nie mam czego żałować :diabloti:

Guest wolfheart
Posted

dobry,
wchodzę do Twojej galerii i brnę przez trzy strony tego spamu:diabloti: ale dobrze się czytało:cool1:

Posted

[quote name='magdabroy']Naklejka, a nie zaproponował Ci zostania przyjaciółmi :cool3: taki tekst mnie rozpierdziela :D[/QUOTE]

E dlaczego ,ja i z jednym moim eksem i drugim mam bardzo dobre relacje.:cool3:

Posted

[quote name='magdabroy']Naklejka, a nie zaproponował Ci zostania przyjaciółmi :cool3: taki tekst mnie rozpierdziela :D[/QUOTE]

Coś w ten deseń :eviltong:

Miałam plan na zemstę, ale nie wypalił.... Nie zdziwiłabym się, gdy żałował tej decyzji i zareagował pod wpływem jakiegoś impulsu...
Jego problem, a niech żałuje, w końcu nie często trafia się taka dziewczyna jak ja :diabloti: hahaha

[quote name='Aleks89']E dlaczego ,ja i z jednym moim eksem i drugim mam bardzo dobre relacje.:cool3:[/QUOTE]

Myślę, że po jakimś czasie byłabym w stanie z nim rozmawiać, ale i tak dziwnie bym się czuła...
No w końcu zajebiście mi się z nim rozmawiało... motywował mnie do nauki, do wiary w siebie, mogłam z nim pogadać o jakiś tam problemach... :roll:

Posted

[quote name='Aleks89']E dlaczego ,ja i z jednym moim eksem i drugim mam bardzo dobre relacje.:cool3:[/QUOTE]

Aleks, dobre relacje to jedno, a zostanie przyjaciółmi to drugie ;) Wiele osób na tym świecie, źle rozumie pojęcie "przyjaciel" ;)

Posted

[quote name='Aleks89']Pewnie przez sms:diabloti:To ostatnio popularny sposób załatwiania ważnych spraw.I to nie tylko u młodzieży :cool3:[B]Naklejkozzadupiabezrynku[/B] przywyknij :diabloti:[/QUOTE]

:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: dobre:diabloti:

[quote name='Angi']ewentualnie fejsa. :diabloti: Już wiek komu w przyszłości nie kibicować. :diabloti:[/QUOTE]

fejs teraz jest na topie :diabloti:

[quote name='Naklejka']Fejs :diabloti:
Pisaliśmy sobie normalnie na temat majówki i późniejszego wyjazdu nad jezioro, wszystko porządku, normalnie... Na chwilę przepadł i jak wrócił to walną tekstem, ze to bez sensu. Na drugi dzień dowiedziałam się, że nie chce ze mną być. A powody jakie podał nie trzymają się kupy, sam sobie zaprzeczał. Nie, nie poznał żadnej innej dziewczyny- jestem tego pewna.
Chciał byśmy utrzymywali kontakt, bo mnie bardzo lubi i tyle :diabloti: A i jeszcze rzucił tekstem, który zawsze się pojawia- znajdziesz sobie lepszego.
I ogólnie rozjebał mi plany na majówkę, wyjazd nad jezioro, wakacje i wiele innych. A było tak zajebiście i takie świetne plany mieliśmy...
Po 3msc zauważył, ze mnie TYLKO lubi. A to nie ja się za nim uganiałam :cool3:
Złamas i tyle, już mi złość przeszła, w sumie... nie mam czego żałować :diabloti:[/QUOTE]

o kurczaczek , na prawde palant z niego :lol: ale w jednym miał rację .... znajdziesz sobie LEPSZEGO !!!!:loveu:

[quote name='unikatowydiament']doberek Aguś:)[/QUOTE]

hejka ;)

[quote name='marta.k9080']dobry,
wchodzę do Twojej galerii i brnę przez trzy strony tego spamu:diabloti: ale dobrze się czytało:cool1:[/QUOTE]

hello ;)

ja miałam wiecej czytania jak tu wlazłam :diabloti:

:ylsuper: