Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Naklejka']nie wiem od czego zacząć :placz: Od syfu w pokoju, u świnek, czy od tego że nienawidzę mojej klasy, szkoły, że mi dupę obrabiają i mają ciekawe zdanie na mój temat. Nie chce mi się jutro nawet iść do tej szkoły... A może powinnam zacząć od tego, że mnie facet zostawił w pięknym, dojrzałym stylu? :roll:[/QUOTE]
jak się jebie, to jebie się wszystko.

Posted

[quote name='Aleksandra95']no to widze, że jak coś się wali.. to już wszystko po kolei (ujmując to kulturalniej niż miałam na myśli :D )[/QUOTE]

Trza było mnie słyszeć wczoraj w szkole i moje wiązanki :diabloti: Dzisiaj już byłam spokojna :diabloti:
A w klasie psuło się to jakiś czas temu, myslałam, że jest już spokój, ale dziś znowu się zaczęło...

Ale byłam na próbie musicalu i bardzo mi się podobało, uśmiałam się :D Szczególnie z tego, że wybrano mnie do klasztoru, hahah :lol: Trafiły w odpowiedni czas i osobę :lol:

Posted

[quote name='Naklejka']Trza było mnie słyszeć wczoraj w szkole i moje wiązanki :diabloti: Dzisiaj już byłam spokojna :diabloti:
A w klasie psuło się to jakiś czas temu, myslałam, że jest już spokój, ale dziś znowu się zaczęło...

Ale byłam na próbie musicalu i bardzo mi się podobało, uśmiałam się :D Szczególnie z tego, że wybrano mnie do klasztoru, hahah :lol: Trafiły w odpowiedni czas i osobę :lol:[/QUOTE]
Jak dobrze, że mam fajną klasę oprócz jednej głupiej dziewuchy, do której poleciałam z łapami za rozgadywanie i wymyślanie o mnie plotek, szybko się nauczyła, że się o mnie różnych rzeczy nie wymyśla :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']a ja mam taką po*******oną laskę w klasie, że ja pieprzę :lol:[/QUOTE]
Ja właśnie też. Jest głupia i niemiłosiernie śmierdzi starym potem <rzygi> Nie raz już jej to powiedziałam, ale zrobiła tylko tępy uśmieszek i się odwróciła na pięcie i poszła :diabloti:

Posted

[quote name='Angi']a ja mam taką po*******oną laskę w klasie, że ja pieprzę :lol:[/QUOTE]

Ja też mam taką jedną, co mnie wkurza strasznie :diabloti:

Nie potrafi gadać cicho, tylko jak już coś powie to ją słychać w całej szkole :evil_lol:
Bardziej mnie wkurza tym, że jak rozmawiam z koleżanką, z którą obie mamy super kontakt, to na chama będzie wołała' kaska,kaska,kaska' żebym tylko ja nie mogła dokonczyć... czasem mam ochote już jej wpie.. :diabloti: kończy się na tym ze cały dzień nie mogę z koleżanka pogadać (:loveu:) bo ona robi wszystko żeby na każdej przerwie,lekcji co do minuty była tylko z nią LOL

Posted

[quote name='Aleksandra95']Ja też mam taką jedną, co mnie wkurza strasznie :diabloti:

Nie potrafi gadać cicho, tylko jak już coś powie to ją słychać w całej szkole :evil_lol:
Bardziej mnie wkurza tym, że jak rozmawiam z koleżanką, z którą obie mamy super kontakt, to na chama będzie wołała' kaska,kaska,kaska' żebym tylko ja nie mogła dokonczyć... czasem mam ochote już jej wpie.. :diabloti: kończy się na tym ze cały dzień nie mogę z koleżanka pogadać (:loveu:) bo ona robi wszystko żeby na każdej przerwie,lekcji co do minuty była tylko z nią LOL[/QUOTE]
Wyje* jej :diabloti:

Posted

ja pamiętam, jak ona kiedyś wyjechała na korytarzu z takim tekstem "Uwaga, ja idę" . Myślałam, że jebnę :evil_lol: Najlepsze jest to, że jak się gada z nią sam na sam to jest super.:P

Posted

[quote name='vege*']Wyje* jej :diabloti:[/QUOTE]

Już raz miałam z nią spine w pierwszej klasie, bo nie wytrzymałam...

miałam na informatyce zrobić swoją stronę internetową.. była akurat koleżanka u mnie na kilka dni, która prowadziła nam tzn mi i dorze zajecia z agility, wiec o ttym zrobiła..

a jej chyba nie odpowiada że tak lubie zwierzeta to niech spier :D coś tam się przyczepiła i się zaczęło.. :D pomijając że w szkole jestem grzeczna dosyć ( :D ) i wszyscy stali z otwartą buzia a facet stał gapiąc się i ni nie powiedział zatkało go :d był moim wychowawca w gimnazjum :D

Posted

[quote name='Aleksandra95']Już raz miałam z nią spine w pierwszej klasie, bo nie wytrzymałam...

miałam na informatyce zrobić swoją stronę internetową.. była akurat koleżanka u mnie na kilka dni, która prowadziła nam tzn mi i dorze zajecia z agility, wiec o ttym zrobiła..

a jej chyba nie odpowiada że tak lubie zwierzeta to niech spier :D coś tam się przyczepiła i się zaczęło.. :D pomijając że w szkole jestem grzeczna dosyć ( :D ) i wszyscy stali z otwartą buzia a facet stał gapiąc się i ni nie powiedział zatkało go :d był moim wychowawca w gimnazjum :D[/QUOTE]
Jeszcze ty taka malutka drobniutka jesteś :)

U mnie to było tak, że ją chwyciłam za fraki i je* o ścianę :diabloti:

Posted

Mnie to traktują jak szmatę, alkoholiczkę. Sprowadzam ludzi na złą drogę i jestem nienormalna. Przez co muszą chronić moją koleżankę i zabraniają jej kontaktu ze mną :roll:
hahaha! dobre sobie! na szczęscie koleżanka ma swój rozum :diabloti:

To że jestem chamska i wredna, to wiem. Przez co się hamują z tekstami do mnie. No sorry, ale nie pozwolę sobie by jakiś pseudofacet zwracał się do mnie na suko, szmato, czy ku*wo :roll:

Posted

[quote name='Naklejka'][B]Mnie to traktują jak szmatę, alkoholiczkę. Sprowadzam ludzi na złą drogę i jestem nienormalna. [/B]Przez co muszą chronić moją koleżankę i zabraniają jej kontaktu ze mną :roll:

To że jestem chamska i wredna, to wiem. Przez co się hamują z tekstami do mnie. No sorry, ale nie pozwolę sobie by jakiś pseudofacet zwracał się do mnie na suko, szmato, czy ku*wo :roll:[/QUOTE]

dobrze wiedzieć :evil_lol:

Też jestem chamska i wredna! :D

Posted

[quote name='vege*']Jeszcze ty taka malutka drobniutka jesteś :)

U mnie to było tak, że ją chwyciłam za fraki i je* o ścianę :diabloti:[/QUOTE]

Wyleciałabym ze szkoły :D
[quote name='Naklejka']Mnie to traktują jak szmatę, alkoholiczkę. Sprowadzam ludzi na złą drogę i jestem nienormalna. Przez co muszą chronić moją koleżankę i zabraniają jej kontaktu ze mną :roll:

To że jestem chamska i wredna, to wiem. Przez co się hamują z tekstami do mnie. No sorry, ale nie pozwolę sobie by jakiś pseudofacet zwracał się [B]do mnie na suko, szmato, czy ku*wo :roll:[/QUOTE][/B]

O sorry, ale to już przesada.. :o

Posted

Angi, strzeż się! Ze mną to pewnie w jakimś burdelu wylądujesz :diabloti: A na pewno popadniesz w alkoholizm :diabloti:

Ja sobie nie pozwolę na takie teksty, ale inne dziewczyny już tak...

Posted

[quote name='Naklejka'][B]Mnie to traktują jak szmatę, alkoholiczkę. Sprowadzam ludzi na złą drogę i jestem nienormalna. Przez co muszą chronić moją koleżankę i zabraniają jej kontaktu ze mną :roll:
[/B]hahaha! dobre sobie! na szczęscie koleżanka ma swój rozum :diabloti:

To że jestem chamska i wredna, to wiem. Przez co się hamują z tekstami do mnie. No sorry, ale nie pozwolę sobie by jakiś pseudofacet zwracał się do mnie na suko, szmato, czy ku*wo :roll:[/QUOTE]
:-o
[quote name='Aleksandra95']Wyleciałabym ze szkoły :D
[/B]

O sorry, ale to już przesada.. :o[/QUOTE]
E tam, ważne że plot nie roznosi:evil_lol:

Posted

[quote name='Naklejka']Angi, strzeż się! Ze mną to pewnie w jakimś burdelu wylądujesz :diabloti: A na pewno popadniesz w alkoholizm :diabloti:

Ja sobie nie pozwolę na takie teksty, ale inne dziewczyny już tak...[/QUOTE]

Wszędzie super widzę..

pocieszajce jest to, że nie tylko mi się wszystko wali ;) szczególnie ostatnio kontakt z osobami,które zna się bardzo długo. :/ a nawet jest się w klasie.

Posted

[quote name='Naklejka']Angi, strzeż się! Ze mną to pewnie w jakimś burdelu wylądujesz :diabloti: A na pewno popadniesz w alkoholizm :diabloti:

Ja sobie nie pozwolę na takie teksty, ale inne dziewczyny już tak...[/QUOTE]
o jesu, to co to będzie w Krakowie? :diabloti:

Posted

same alko :evil_lol: O ile pojadę, bo mam mieć wycieczke w czerwcu ;)

paczajcie na to : [url]http://www.streetviewblog.pl/14-streetview/206-wyzwolony-harleyowiec[/url] :evil_lol: