angineuuka Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 na moim zadupiu to już nikt nie nosi :D Ew. wygolę sobie dół głowy :P Quote
junoo Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 [quote name='Angi']na moim zadupiu to już nikt nie nosi :D Ew. wygolę sobie dół głowy :P[/QUOTE] ogól całą, zostaw grzywkę xD Quote
angineuuka Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 [quote name='junoo']ogól całą, zostaw grzywkę xD[/QUOTE] znam laskę, co wygoliła sobie całą głowę, zostawiając tylko takie paski włosów po bokach. Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi :lol: Quote
phase Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [quote name='dOgLoV'] Dzisiaj Marysia narozwalała na całej podłodze andruty i szwagie idzie i mówi : ja pierdziele Marysia ale bałagan zrobiłaś a Marysia popatrzyła na niego i mówi : ja pieldziele tatusiu :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Urocze. [url]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01925_zps1704f11c.jpg[/url] :loveu: I fotki i podpisy świetne! :):loveu: Quote
łamAga Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 [quote name='magdabroy']Mam ;) 9 lat młodszą :)[/QUOTE] teraz będe wiedziała :evil_lol: [quote name='agaga21']:evil_lol: dziecku 2 razy powtarzać nie trzeba. od razu łapie to czego nie powinno:diabloti: świetne zdjęcia. szczególnie fajny pomysł z rączką i łapką:loveu:[/QUOTE] dziekuje :loveu: dokladnie , przy dzieciach trzeba uważać co sie mówi :lol: [quote name='Niufciak']też miałam kiedyś warkoczyki :D 50 pare sztuk bo nikomu sie nie chciało wiecej zaplatać :P[/QUOTE] nie dziwie sie , masz mega dlugasne włosy :diabloti: [quote name='junoo']a ja mam 5 dreadów :) z własnych włosków :) żadnych syntetyków nie myślałyście o dreadach?[/QUOTE] ja nigdy nie myslalam :shake: o dredach w sensie :diabloti: [quote name='Angi']nie zastanawiałam się nad tym za bardzo. Może pójdę tylko końcówki ściąć oraz wygolić znowu bok :) Albo wygolę dwa boki..? Albo nie zrobię nic :D[/QUOTE] mi sie tam wygolone boki podobaja ale sobie bym tego nie zrobiła :eviltong: u nas dzisiaj 23 stopnie :multi::multi::multi::multi: tylko wkurza mnie fakt że rano było tylko 3 i jak jechałam do pracy to myslalam ze zamarznę , żałowalam że nie wzięłam rekawiczek a z powrotem było tak ciepło że myślałam że spłonę ;) i teraz bądz mądry i ubierz sie tak żeby było akurat :roll: Quote
łamAga Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 [quote name='Angi']na moim zadupiu to już nikt nie nosi :D Ew. wygolę sobie dół głowy :P[/QUOTE] górę se wygol a dół zostaw :diabloti: [quote name='junoo']ogól całą, zostaw grzywkę xD[/QUOTE] :roflt::roflt::roflt::roflt: [quote name='Angi']znam laskę, co wygoliła sobie całą głowę, zostawiając tylko takie paski włosów po bokach. Nie wiem czy wiecie o co mi chodzi :lol:[/QUOTE] tak mniej więcej :eviltong: [quote name='phase']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Urocze. [URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01925_zps1704f11c.jpg[/URL] :loveu: I fotki i podpisy świetne! :):loveu:[/QUOTE] dziekuję :loveu: [quote name='magdabroy']Doberek :)[/QUOTE] hejka ;) [quote name='Izabela124.']I ja się witam :D[/QUOTE] hej hej ;) Quote
łamAga Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 [quote name='marta.k9080']dobry :)[/QUOTE] hejka ;) u nas dzisiaj 23 stopnie :multi::multi::multi::multi: tylko wkurza mnie fakt że rano było tylko 3 i jak jechałam do pracy to myslalam ze zamarznę , żałowalam że nie wzięłam rekawiczek a z powrotem było tak ciepło że myślałam że spłonę ;) i teraz bądz mądry i ubierz sie tak żeby było akurat :roll: Quote
*Magda* Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 U mnie jest 20, ale w słońcu dziś było 32 :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [quote name='dOgLoV']hejka ;) u nas dzisiaj 23 stopnie :multi::multi::multi::multi: tylko wkurza mnie fakt że rano było tylko 3 i jak jechałam do pracy to myslalam ze zamarznę , żałowalam że nie wzięłam rekawiczek a z powrotem było tak ciepło że myślałam że spłonę ;) i teraz bądz mądry i ubierz sie tak żeby było akurat :roll:[/QUOTE] u nas z rana było 6'C ,ale wczoraj ledwo 2'C o 7.00 [quote name='magdabroy'] ale w słońcu dziś było 32 :eviltong:[/QUOTE] :crazyeye: Quote
*Magda* Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [quote name='marta.k9080'] :crazyeye:[/QUOTE] U mnie lato :eviltong: Quote
łamAga Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 [quote name='magdabroy']U mnie jest 20, ale w słońcu dziś było 32 :eviltong:[/QUOTE] ale bym sie opalała :diabloti: [quote name='marta.k9080']u nas z rana było 6'C ,ale wczoraj ledwo 2'C o 7.00 [/QUOTE] mogło by być cieplej rano :roll: kurcze siedze i spie na siedząco :roll: Quote
*Magda* Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [quote name='dOgLoV']ale bym sie opalała :diabloti: [/QUOTE] Opalanie jest nie zdrowe :mad: i nie modne :eviltong: Quote
Guest wolfheart Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [quote name='dOgLoV']kurcze siedze i spie na siedząco :roll:[/QUOTE] jak zawsze:diabloti: mnie głowa boli Quote
łamAga Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 [quote name='magdabroy']Opalanie jest nie zdrowe :mad: i nie modne :eviltong:[/QUOTE] oj tam oj tam troche trza by sie przypiec :eviltong: Quote
KT Arts Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 witaminka D jest potrzebna, to trzeba łapać jak darmowa :D Quote
Guest wolfheart Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [quote name='dOgLoV']oj tam oj tam troche trza by sie przypiec :eviltong:[/QUOTE] ja jestem biała jak duch,aż siara kawałek ciała odsłonić Quote
łamAga Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 [quote name='marta.k9080']jak zawsze:diabloti: mnie głowa boli[/QUOTE] no baaaa ! dla mnie wstać o 5tej to mega wyczyn później cały dzień ziewam i marze o spanku :lol: to tableteczke weź jakąś może;) [quote name='Niufciak']witaminka D jest potrzebna, to trzeba łapać jak darmowa :D[/QUOTE] dobrze mówi polać jej ! :diabloti: [quote name='marta.k9080']ja jestem biała jak duch,aż siara kawałek ciała odsłonić[/QUOTE] to na solarium :siara: Quote
Guest wolfheart Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [quote name='dOgLoV'] to tableteczke weź jakąś może;) to na solarium :siara:[/QUOTE] mam tylko Panadol w domu,na mnie nieszczególnie działa ,daruję więc sobie solarium błeee...ale może 5min jednak:razz: Quote
łamAga Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 [quote name='marta.k9080']mam tylko Panadol w domu,na mnie nieszczególnie działa ,daruję więc sobie solarium błeee...ale może 5min jednak:razz:[/QUOTE] podesle Ci paracetamol bo mam cale 3 listki a nie moge go brac bo mi nery rozwala :diabloti: noo 3 - 5 min max , wiecej to byś cierpiała na pierwszy raz :lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [quote name='dOgLoV']podesle Ci paracetamol bo mam cale 3 listki a nie moge go brac bo mi nery rozwala :diabloti: noo 3 - 5 min max , wiecej to byś cierpiała na pierwszy raz :lol:[/QUOTE] dzięki:lol:ale na mnie działa lepiej ibuprofen jest u nas w gabinecie kosmetycznym solarium stojące ,wolę takie od leżącego Quote
łamAga Posted April 22, 2013 Author Posted April 22, 2013 [quote name='marta.k9080']dzięki:lol:ale na mnie działa jest u nas w gabinecie kosmetycznym solarium stojące ,wolę takie od leżącego[/QUOTE] Ja na stojącym nigdy nie byłam jeszcze :shake: jakoś zawsze wolałam leżące .... Quote
vege* Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 [quote name='magdabroy']U mnie jest 20, ale w słońcu dziś było 32 :eviltong:[/QUOTE] u mnie słońcu w dzień było 34 st :diabloti: Quote
Recommended Posts