Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='junoo']

w ogóle uwielbiam małe dzieci z dużymi psami, to jest taki rozkoszny obrazek :)[/QUOTE]
A ja ogólnie kocham zdjęcia dzieci z psami :loveu:

Posted

[quote name='vege*']Nie, nie jestem chuda :diabloti:

a ile wygodniej w krótkich :diabloti:[/QUOTE]

każda tak mówi :eviltong:

no wygodniej wygodniej ale długie zwiążesz w kucyk i tez jest wygodnie :lol:

[quote name='junoo'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01925_zps1704f11c.jpg[/URL]
urocze :loveu:
[URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01934_zps934658fe.jpg[/URL]
jakie spojrzenie! meeega

w ogóle uwielbiam małe dzieci z dużymi psami, to jest taki rozkoszny obrazek :)[/QUOTE]

obrazek rozkoszny ale ja jakos nie lubie jak Marysia podchodzi do Nerona i Qwendi bo ona ma różne dziwne pomysły :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']każda tak mówi :eviltong:

no wygodniej wygodniej ale długie zwiążesz w kucyk i tez jest wygodnie :lol:

obrazek rozkoszny ale ja jakos nie lubie jak Marysia podchodzi do Nerona i Qwendi bo ona ma różne dziwne pomysły :roll:[/QUOTE]
Ale akurat ja mówię prawdę :eviltong:
Kucyk mi się znudził, w lipcu sobie zrobię warkoczyki syntetyczne :)

Nuce jak się coś nie podoba to sobie po prostu odchodzi i idzie spać :evil_lol:

Posted

[quote name='vege*']Ale akurat ja mówię prawdę :eviltong:
Kucyk mi się znudził, w lipcu sobie zrobię warkoczyki syntetyczne :)

Nuce jak się coś nie podoba to sobie po prostu odchodzi i idzie spać :evil_lol:[/QUOTE]

podobaja mi sie warkoczyki syntetyczne ale chyba bym sie nie skusiła na swojej glowie zrobić :lol:

[quote name='Aleksandra95'][URL]http://i1061.photobucket.com/albums/t463/Thedoglov/spacer/dogo/DSC01930_zpsc8b6ead9.jpg[/URL]
jaka słodka panienka :loveu:[/QUOTE]

dziekuje :loveu:

[quote name='magdabroy']To kiedy zdjęcie nowego kolorku?

Za półtora tygodnia przyjeżdża moja siostra, to mi podetnie grzywkę :D[/QUOTE]

pewnie najpredzej w weekend :lol:

hmmmmm Ty masz siostrę ?? hmmmm myślałam że samyvh braci , juz chyba wszystko pokręciłam :oops:

Posted

[quote name='dOgLoV']podobaja mi sie warkoczyki syntetyczne ale chyba bym sie nie skusiła na swojej glowie zrobić :lol:
[/QUOTE]
Miałam już takie, 2 lata temu, mega wygodne :loveu::loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']

Dzisiaj Marysia narozwalała na całej podłodze andruty i szwagie idzie i mówi : ja pierdziele Marysia ale bałagan zrobiłaś a Marysia popatrzyła na niego i mówi : ja pieldziele tatusiu :diabloti:[/QUOTE]:evil_lol:
dziecku 2 razy powtarzać nie trzeba. od razu łapie to czego nie powinno:diabloti:
świetne zdjęcia. szczególnie fajny pomysł z rączką i łapką:loveu:

Posted

[quote name='Angi']a mi takie warkoczyki raczej nie będą pasować :(
I mam za krótkie włosy i zniszczone :([/QUOTE]
Jeśli masz włosy o długości min 7 cm to możesz mieć warkoczyki :) One tak na prawdę prawie każdemu pasują :)
I wbrew pozorom nie niszczą włosów, a nawet miałam ładniejsze bo nie używałam suszarki czy czasami prostownicy/lokówki ;)

Posted

no ja mam trochę dłuższe włosy :evil_lol:
Miałam kilka dreadów, syntetyki i swoje. I zrobiłabym sobie znowu :lol: Ale kurde nie wiem, bo chciałabym ściąć włosy, bo mam zniszczone ;/

Posted

[quote name='Niufciak']też miałam kiedyś warkoczyki :D 50 pare sztuk bo nikomu sie nie chciało wiecej zaplatać :P[/QUOTE]
Ja miałam ponad 100 szt. Ale robiła mi siostra pierwszy raz, teraz pójdę razem z nią do dziewczyny, która w tym siedzi ponad 8 lat bo nam się nie chce w to bawić :evil_lol:

[quote name='junoo']a ja mam 5 dreadów :) z własnych włosków :)
żadnych syntetyków
nie myślałyście o dreadach?[/QUOTE]
Myślałam o dreadach, ale ja lubię robić eksperymenty z włosami ;)

[quote name='Angi']no ja mam trochę dłuższe włosy :evil_lol:
Miałam kilka dreadów, syntetyki i swoje. I zrobiłabym sobie znowu :lol: Ale kurde nie wiem, bo chciałabym ściąć włosy, bo mam zniszczone ;/[/QUOTE]
To ścinaj! :diabloti:

Posted

Angi, zetnij ale poproś żeby Ci włosy spakowali do woreczka xD
może z tych ściętych jakiś dobry dredziarz mógłby Ci zrobić dredki, a potem jak Ci włosy odrosną to sobie możesz je "doszyć"

Posted

[quote name='vege*']Nie, boków nie ruszaj, gdzie nie spojrzę tam prawie każdy ma wygolony bok albo dwa, za duzo tego już :evil_lol:[/QUOTE]

prawda, to już się przejadło :)

Posted

[quote name='Angi']ja już nie widuję. Pierwszy raz ścięłam boki w 2010 w grudniu. A ostatni raz w 2012 w piździerniku :D[/QUOTE]
A ja nadal ciągle je widzę :lol: