Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dokładnie :lol: moi odwiedzający znajomi odpowiedzieli na każde pytanie :evil_lol:

Kotka będzie już w niedziele u nas :loveu: nie moge sie doczekac :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']Dokładnie :lol: moi odwiedzający znajomi odpowiedzieli na każde pytanie :evil_lol:

Kotka będzie już w niedziele u nas :loveu: nie moge sie doczekac :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

:evil_lol:

Posted

[B]Tym czasem kilka dzisiejszych zdjęć Pepsiaka [/B]:loveu:

[IMG]http://img6.imageshack.us/img6/2965/dsc00202rm.jpg[/IMG]

[IMG]http://img823.imageshack.us/img823/549/dsc00206ge.jpg[/IMG]

[IMG]http://img716.imageshack.us/img716/4416/dsc00207pd.jpg[/IMG]

[IMG]http://img836.imageshack.us/img836/126/dsc00216bv.jpg[/IMG]

[IMG]http://img27.imageshack.us/img27/6012/dsc00217fx.jpg[/IMG]

cdn .....

Posted

[quote name='przeszlus']Ja sobie fotki małej nałogowo podgladam :D
Och nędzne życie tych co nie wiedza jakie cudo przyjedzie :P[/QUOTE]

Ja też to robię :) Codziennie ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']Hodowla wybrana :loveu: ale jak na razie zachowam jej nazwe w tajemnicy :lol: jak ja odbierzemy to napisze :lol: to już za 2 tygodnie :multi: kotka ma 8 miesięcy :loveu:[/QUOTE]

koteczka śliczna :loveu: faktycznie imię orginalne :) troszkę poszperałam i znalazłam ;) gratuluje! Pepsi buraska tez piekna! az zachcialo mi sie jeszcze jednego kota!

jakoś ostatnio się nie wpisuje ale czytam :)

mizianko dla Nerona i Qwendi:loveu:
pozdrawiam!

Posted

A ja chciałam zapytac dOgLovV jaki jest Twój stan posiadania, bo jeszcze wszystkiego nie poczytałam? Masz oneczka i Pepesi? Czy tylko oneczka a na kicie rudaske czekasz?:oops:

Posted

[quote name='magdabroy']To jest super :loveu: Jakie klimatyczne :)[/QUOTE]

dziekuje :loveu:

[quote name='przeszlus']Ja sobie fotki małej nałogowo podgladam :D
Och nędzne życie tych co nie wiedza jakie cudo przyjedzie :P[/QUOTE]

[quote name='magdabroy']Ja też to robię :) Codziennie ;)[/QUOTE]

ja też :loveu:

[quote name='*anusia&ajlu*']koteczka śliczna :loveu: faktycznie imię orginalne :) troszkę poszperałam i znalazłam ;) gratuluje! Pepsi buraska tez piekna! az zachcialo mi sie jeszcze jednego kota!

jakoś ostatnio się nie wpisuje ale czytam :)

mizianko dla Nerona i Qwendi:loveu:
pozdrawiam![/QUOTE]

Dziekujemy za odwiedzinki :lol:

jeden kot to za mało , dwa to tak w sam raz :loveu:

[quote name='savahna']A ja chciałam zapytac dOgLovV jaki jest Twój stan posiadania, bo jeszcze wszystkiego nie poczytałam? Masz oneczka i Pepesi? Czy tylko oneczka a na kicie rudaske czekasz?:oops:[/QUOTE]

Witamy :multi:
Ja mam tylko Oneczka a na kicie czekam , będzie moja ale bedzie mieszkała u mojego Tż-t z Pepsiakiem i Qwendzią ( mastif tybetanski) a ja po slubie do nich dołącze :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']
Ja mam tylko Oneczka a na kicie czekam , będzie moja ale bedzie mieszkała u mojego Tż-t z Pepsiakiem i Qwendzią ( mastif tybetanski) a ja po slubie do nich dołącze :loveu:[/QUOTE]

Ja Cię podziwiam. Ja bym się wprowadziła w tym samym dniu co koteczka, nie czekałabym do ślubu ;) Jak Ty wytrzymasz separację ze swoim rudzielcem do czerwca?? :-o

Posted

[quote name='magdabroy']Ja Cię podziwiam. Ja bym się wprowadziła w tym samym dniu co koteczka, nie czekałabym do ślubu ;) Jak Ty wytrzymasz separację ze swoim rudzielcem do czerwca?? :-o[/QUOTE]

Będzie ciężko ale ja mieszkam w bloku i do tego jest u mnie małe dziecko wiec kociaka w domu mieć nie mogę a moi rodzice tak jak i Mama Sebastiana sa raczej staroświeccy i mieli by fochy że przed ślubem mieszkamy razem :roll: dam rade , daleko do Tż-ta nie mam :lol:

Posted

Eh te polskie poglady...

Takie cos krazylo na facebook :razz:
"Jeśli jesteś samotna, pytają o narzeczonego. Kiedy masz narzeczonego, pytają kiedy ślub. kiedy wychodzisz za mąż, pytają kiedy będą dzieci. kiedy już masz jedno, pytają kiedy braciszek. jeśli się rozwodzisz pytają dlaczego. Jeśli próbujesz zacząć żyć na nowo pytają dlaczego tak szybko. Ludziom nic nigdy nie będzie się podobać."

[B]U nas zadalam pytanie o piasek, pomoz :D[/B]

Posted

[quote name='dOgLoV']Będzie ciężko ale ja mieszkam w bloku i do tego jest u mnie małe dziecko wiec kociaka w domu mieć nie mogę a moi rodzice tak jak i Mama Sebastiana sa raczej staroświeccy i mieli by fochy że przed ślubem mieszkamy razem :roll: dam rade , daleko do Tż-ta nie mam :lol:[/QUOTE]

Skąd ja to znam?! Chyba mamy teściów z tego samego pokolenia :D Mój teść to nawet po naszym cywilnym był niezadowolony. Dopiero po kościelnym uznał, że naprawde jesteśmy małżeństwem.

Posted

[quote name='magdabroy']Skąd ja to znam?! Chyba mamy teściów z tego samego pokolenia :D [/QUOTE]
No....Wasze dzieci moze beda miały lzej.....;)... :p
Czy to dzisiaj ma przyjechać rudzielec?:loveu:

Posted

[quote name='deer_1987']Eh te polskie poglady...

Takie cos krazylo na facebook :razz:
"Jeśli jesteś samotna, pytają o narzeczonego. Kiedy masz narzeczonego, pytają kiedy ślub. kiedy wychodzisz za mąż, pytają kiedy będą dzieci. kiedy już masz jedno, pytają kiedy braciszek. jeśli się rozwodzisz pytają dlaczego. Jeśli próbujesz zacząć żyć na nowo pytają dlaczego tak szybko. Ludziom nic nigdy nie będzie się podobać."

[B]U nas zadalam pytanie o piasek, pomoz :D[/B][/QUOTE]

Dokładnie , ludziom sie nie dogodzi :roll:

odpisałam na temat piasku :lol:

[quote name='Obama'][url]http://img716.imageshack.us/img716/4416/dsc00207pd.jpg[/url]

Co za profanacja :) Kot dumnie pozujący przy puszce z jedzeniem dla...psa??!! :)[/QUOTE]

hihihihi do kociej karmy nie dostalismy puszki :eviltong:

[quote name='magdabroy']Skąd ja to znam?! Chyba mamy teściów z tego samego pokolenia :D Mój teść to nawet po naszym cywilnym był niezadowolony. Dopiero po kościelnym uznał, że naprawde jesteśmy małżeństwem.[/QUOTE]

Dokładnie tak jest u mnie ! mój ojciec powiedzial ze jak cywilny to po co w ogóle brac :roll: w ogole sie dziwie ze moj tata nie jest pastorem :roll:

[quote name='Paula03']Pepsi jest bardzo fotogeniczna :loveu:[/QUOTE]

Dziekuje :loveu:

[quote name='savahna']No....Wasze dzieci moze beda miały lzej.....;)... :p
Czy to dzisiaj ma przyjechać rudzielec?:loveu:[/QUOTE]

Nasze dzieci na pewno beda mialy lzej :loveu:

Rudzielec przyjedzie za tydzien :loveu: a dzisiaj kupilismy Antosiosi dwoje lokatorów :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']Dokładnie tak jest u mnie ! mój ojciec powiedzial ze jak cywilny to po co w ogóle brac :roll: w ogole sie dziwie ze moj tata nie jest pastorem :roll:[/QUOTE]

Mój teść też mógłby nim być :D Ale chyba rozkosze cielesne były lepsze od celibatu :evil_lol:

[quote name='dOgLoV'] Rudzielec przyjedzie za tydzien :loveu: a dzisiaj kupilismy Antosiosi dwoje lokatorów :loveu:[/QUOTE]

To pokaż tych nowych lokatorów ;)