Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 minuty temu, angineuuka napisał:

dla Laika to w sumie Tamira i Brando mogą być tą samą rasą xD

w sumie to tak , szkoda ze w PL nie można kopiować uszu ;( 

Posted
1 minutę temu, angineuuka napisał:

może i można, ale wy wystawki chcecie :P 

Gdybyśmy nie chcieli wystawiać to dawno bym ją ciachła :P nawet bym się nie zastanawiała :P

Posted
Przed chwilą, angineuuka napisał:

eh Aga :D 

jestes przeciw ciachaniu ? :P

Quzwa stwierdziłam ze jest tak gorąco ze posiedze w samym staniuku , sciagam bluzke a tam niespodzianka , nie ma stanika :D :D :D :D dobrze ze okno mam zasłonięte hahahahahaha

Posted
1 minutę temu, łamAga napisał:

jestes przeciw ciachaniu ? :P

Quzwa stwierdziłam ze jest tak gorąco ze posiedze w samym staniuku , sciagam bluzke a tam niespodzianka , nie ma stanika :D :D :D :D dobrze ze okno mam zasłonięte hahahahahaha

jestem bardzo za :) I gdybym chciała brać jakaś rase (tajemnica) to chciałabym kopiowaną :D 

omg Aga xD nie wiesz ze nie masz stanika? :O hahaha

Posted

jestem bardzo za :) I gdybym chciała brać jakaś rase (tajemnica) to chciałabym kopiowaną :D 

omg Aga xD nie wiesz ze nie masz stanika? :O hahaha

wtedy nie mogła byś wystawiać :P

zapomniałam że się już wykąpałam i ściągłam stanik :D 

Posted

A ja lubie na nie jeżdzić , moze w przyszłości jakiś miocik sie puści :P

też nawet lubię, ale wolę już to wydawać na obrożę czy coś niż pchać się w układziki :P chyba, ze wezme jakąś mniej znaną rasę.. :p 

Posted

Jak nie masz z kim rywalizować.. xD 

w sumie .... ja mam w dOpie czy są układziki , lubie wystawy i już a czy coś zdobywamy .... wystarczy mi że zrobimy championa ;)

Posted

w sumie .... ja mam w dOpie czy są układziki , lubie wystawy i już a czy coś zdobywamy .... wystarczy mi że zrobimy championa ;)

no niby tak, ale jak np suka zdobywa boba, gdzie wg wzorca powinna mieć dyskwalifikacje.. to nie jest fajne :p grzywka w przyszłosci na bank nie bede wystawiać :p 

Posted

mam nadzieje, ze bedziesz w przyszłym roku na europejskiej? :D 

Ja się na wds czaję.. ale raczej nie pojade.

Ja już widziałam psa (nie napiszę rasy ) który gołym okiem było widac że ma mega zaognioną chorobę skóry i od razu z ringu wysłała bym go do weta , wygrał wszystko więc....

My będziemy na bank :D

Posted
Przed chwilą, łamAga napisał:

Ja już widziałam psa (nie napiszę rasy ) który gołym okiem było widac że ma mega zaognioną chorobę skóry i od razu z ringu wysłała bym go do weta , wygrał wszystko więc....

My będziemy na bank :D

też grzywacz? :D :D w mt nie widać by było xD

Posted
1 minutę temu, Tyś(ka) napisał:

Buhahha, czytając historię ze stanikiem padłam :D :D :D

Fajne foty, Tamira świetnie pasuje do Brando.
A jak z Qwendi radzicie sobie z upałami?

Ha mam czasami takie akcje ze sklerozą :D

dziekuje :*

Qwendi znosi upały całkiem ok , wbrew pozorom gorzej ma Tamira  dyszy i łazi z kąta w kąt jak by miała zaraz paść , już mnie zaczyna wkurzać ale rozumie że nie jest jej lekko więc zagryzam wargi i nic nie mówie ....

też grzywacz? :D :D w mt nie widać by było xD

Nie nie , w sumie napisze , przeciesz psa nie podaje na tacy :P 

Mastino neapolitano 

Posted

taa, w sumie to logicze xD ale coś gdzieś głośno chyba o tym było?

Nawet nie wiem ale waliło od tego psa na kilometr , ja nie wiem gdzie oczy i nos miała sędzina/sędzia , juz pomijając fakt że ledwo łaził ten pies jak by miał dysplazje no ale .... nie nam to oceniać ;) 

ide spać bo sąsiad robi dach i od 4 w nocy trzaska dechami :/

a jeszcze sobie zarzayczył żeby czwartek , piątek mu podwórko udostępnić i psa zamknąć w domu , chce z naszego podwórka wciągać blachę , więc od 4 Qwendi będzie darła pape w domu bo będzie chciała iść na wór zwłaszcza ze bedzie słyszała hałasy a nie bedzie mogła :/ masakra będzie coś czuje ehhhh

Dobranoc ;)

Posted

Nawet nie wiem ale waliło od tego psa na kilometr , ja nie wiem gdzie oczy i nos miała sędzina/sędzia , juz pomijając fakt że ledwo łaził ten pies jak by miał dysplazje no ale .... nie nam to oceniać ;) 

ide spać bo sąsiad robi dach i od 4 w nocy trzaska dechami :/

a jeszcze sobie zarzayczył żeby czwartek , piątek mu podwórko udostępnić i psa zamknąć w domu , chce z naszego podwórka wciągać blachę , więc od 4 Qwendi będzie darła pape w domu bo będzie chciała iść na wór zwłaszcza ze bedzie słyszała hałasy a nie bedzie mogła :/ masakra będzie coś czuje ehhhh

Dobranoc ;)

to jeszcze cisza nocna ;P