Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 16.05.2017 o 20:23, Aleksa. napisał:

Jak wyrównasz fryz to będzie fajnie :D

jestem zakochana w Tami <3 cudna jest :)

Dnia 16.05.2017 o 00:09, Tyś(ka) napisał:

Dzisiaj żadna fryzura mnie nie zdziwi, a Fabian wygląda całkiem całkiem :D

dzieki :D :*

Ola może chcesz ją na trochę do domu ? :P

Posted

Dzisiaj jak ja jestem na dogo to nikogo nie ma :[

dam kilka zdjęć zanim uciekne na przyjaciółki :P

Chwilowo będą same komórkowe zdjęcia bo pożyczyłam aparat siostrze :P

20170518_164902.jpg

20170518_164904.jpg

20170518_164918.jpg

20170518_164920.jpg

20170518_164945.jpg

Posted
22 minuty temu, *Magda* napisał:

Ciepło jest, to teściowa może chodzić boso :D

wedle mnie to nie musi w ogóle chodzić :P

3 minuty temu, Tyś(ka) napisał:

T. <3 Uwielbiam ją. Nie spodziewałam się, że kiedyś mi się spodoba molos ;D

Powiem szczerze że obawiałam się molosa , że bedzie taka "ospała" jak Qwendi ale Tamira jest całkowicie inna , to takie dwa różne , bardzo różne charaktery , w niedziele mam nadzieje spotkamy się z Anią i może Brando się do niej przekona i razem się wyszaleją <3

Posted

A ja wlaśnie uświadomiłam sobie, że nie jestem stworzona do posiadania jakiejkolwiek rasy. Podoba mi się tyle, że nie wiem w sumie, czego chcę. Boże. :D A spotkań Waszych zazdroszczę :<

Posted
10 minut temu, Tyś(ka) napisał:

A ja wlaśnie uświadomiłam sobie, że nie jestem stworzona do posiadania jakiejkolwiek rasy. Podoba mi się tyle, że nie wiem w sumie, czego chcę. Boże. :D A spotkań Waszych zazdroszczę :<

Mi też się wszystkie rasy podobają ;)

Takie spotkania są super , nie zaprzeczę :D byle się psy dogadały :P

Posted

Eeee chyba aż tak nie "zdziczeje" jak Qwendi :P

Quzwa kosiłam dzisiaj trawe , ale się najebał...am , masakra , była długa do pada i mokra , ręce mi odpadają :[

Posted
3 minuty temu, Aleksa. napisał:

Ja wczoraj ok. 2 h kosiłam i strasznie mi nos zapchało xd

Ja 800 metrów kwadratowych tylko i o dziwo się nie smarkam <radocha> ale mam problem z Fabianem , nie chce mi wychodzić na dwór , cały czas płacze że go oczka bolą ;( dostaje levocedo na alergię ale na oczy to nie pomaga ;(

Posted
5 minut temu, Aleksa. napisał:

Bidulek :(

musze się przejść do apteki i spytać czy mają jakieś kropelki dla takich maluszków

ja dzisiaj kosiłam trawe a Sebek mówi do niego że pójdą na dwór a On wyszedl i od razu że nie chce , ze chce iśc do domu bo go oczka bolą ;(

A co mi dzisiaj zajeba...ł

Szlismy do mojej mamy a działkę , i oczywiście musiałam go z samochodu nieść bo go oczy bolą i On nie pójdzie , niose go i :

Ja: a moze pójdziesz na nóżkach ?

Fabian : nie

Ja: tak 

Fabian :nie 

Ja:tak

Fabian : mama nie ćieginaj 

hahhahahahhahahahhaa :D

Posted
2 minuty temu, Aleksa. napisał:

Dobry hahahahha :D

Ma cięty język jak tatuś :P

w niedziele mamy spacerek z Brandem :D ale się cieszę :D szkoda ze aparatu nie mam :P

Posted
5 minut temu, Aleksa. napisał:

A gdzie aparat ? :P 

Może Ania zrobi foty ;p 

Pożyczyłam siostrze bo jutro robi urodzinki Marysi dla dzieciaków i chciała porobić im zdjęcia ;) a nie pojade do niej specjalnie w niedziele po aparat ;)

Mam nadzieję :P

Posted
3 minuty temu, Aleksa. napisał:

Aż tak daleko mieszka?  :P

Nieee :P w miejscowości obok :P ale wiesz , musi zgrac foty itd , nie chce jej popędzać :P

Posted

łamAga, a czemu Ty kosisz trawę, a nie Sebek? Ola to rozumiem, mieszka z siostrą, to nie ma innego wyjścia ;) Ale Ty?? Za cholerę by mnie Bogdan nie zapędził do koszenia trawy, a on by w tym czasie szedł na spacer z dziećmi.

Aga, a załóż mu okulary przeciwsłoneczne. Może jemu drażnią oczy promienie słoneczne. Po co od razu dziecko faszerować lekami :/

Posted
6 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Foty mają być! Nie wiem jak to zrobicie, ale foty mają się pojawić :D

Chciałabym kosić trawę... ale z moją alergią odpada :/

Moge telefonem coś cyknąć ale znając Tamire i Branda to bedzie tylko maziaje widać :P

Ja tez zawsze sie smarkałam a teraz nic <radocha>

5 minut temu, *Magda* napisał:

łamAga, a czemu Ty kosisz trawę, a nie Sebek? Ola to rozumiem, mieszka z siostrą, to nie ma innego wyjścia ;) Ale Ty?? Za cholerę by mnie Bogdan nie zapędził do koszenia trawy, a on by w tym czasie szedł na spacer z dziećmi.

Aga, a załóż mu okulary przeciwsłoneczne. Może jemu drażnią oczy promienie słoneczne. Po co od razu dziecko faszerować lekami :/

Koszę bo lubie , tylko że troche  zapuścilismy trawe i była bardzo długa i mokra do tego więc ciężko szło :/ i ogolnie luzik ale Sebek nie umie tego nawet docenic tylko mówi że On ciezsze rzeczy robi i dobrze wiec mu powiedziałam ze nastepny raz On kosi !