Aleksa. Posted May 16, 2017 Posted May 16, 2017 Jak wyrównasz fryz to będzie fajnie :D jestem zakochana w Tami <3 cudna jest :) Quote
łamAga Posted May 18, 2017 Author Posted May 18, 2017 Dnia 16.05.2017 o 20:23, Aleksa. napisał: Jak wyrównasz fryz to będzie fajnie :D jestem zakochana w Tami <3 cudna jest :) Dnia 16.05.2017 o 00:09, Tyś(ka) napisał: Dzisiaj żadna fryzura mnie nie zdziwi, a Fabian wygląda całkiem całkiem :D dzieki :D :* Ola może chcesz ją na trochę do domu ? :P Quote
łamAga Posted May 18, 2017 Author Posted May 18, 2017 Dzisiaj jak ja jestem na dogo to nikogo nie ma :[ dam kilka zdjęć zanim uciekne na przyjaciółki :P Chwilowo będą same komórkowe zdjęcia bo pożyczyłam aparat siostrze :P Quote
łamAga Posted May 18, 2017 Author Posted May 18, 2017 4 minuty temu, Aleksa. napisał: Mogę wziąć hahaha :D wczoraj podobno zeżarła tesciowej laczka :D Quote
Tyśka) Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 T. <3 Uwielbiam ją. Nie spodziewałam się, że kiedyś mi się spodoba molos ;D Quote
łamAga Posted May 18, 2017 Author Posted May 18, 2017 22 minuty temu, *Magda* napisał: Ciepło jest, to teściowa może chodzić boso :D wedle mnie to nie musi w ogóle chodzić :P 3 minuty temu, Tyś(ka) napisał: T. <3 Uwielbiam ją. Nie spodziewałam się, że kiedyś mi się spodoba molos ;D Powiem szczerze że obawiałam się molosa , że bedzie taka "ospała" jak Qwendi ale Tamira jest całkowicie inna , to takie dwa różne , bardzo różne charaktery , w niedziele mam nadzieje spotkamy się z Anią i może Brando się do niej przekona i razem się wyszaleją <3 Quote
Tyśka) Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 A ja wlaśnie uświadomiłam sobie, że nie jestem stworzona do posiadania jakiejkolwiek rasy. Podoba mi się tyle, że nie wiem w sumie, czego chcę. Boże. :D A spotkań Waszych zazdroszczę :< Quote
łamAga Posted May 18, 2017 Author Posted May 18, 2017 10 minut temu, Tyś(ka) napisał: A ja wlaśnie uświadomiłam sobie, że nie jestem stworzona do posiadania jakiejkolwiek rasy. Podoba mi się tyle, że nie wiem w sumie, czego chcę. Boże. :D A spotkań Waszych zazdroszczę :< Mi też się wszystkie rasy podobają ;) Takie spotkania są super , nie zaprzeczę :D byle się psy dogadały :P Quote
*Magda* Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Ty się Aga jeszcze nie ciesz, bo to szczeniak ;) Zobaczymy jaka będzie jak będzie miała te 3-4 lata :P Quote
łamAga Posted May 19, 2017 Author Posted May 19, 2017 Eeee chyba aż tak nie "zdziczeje" jak Qwendi :P Quzwa kosiłam dzisiaj trawe , ale się najebał...am , masakra , była długa do pada i mokra , ręce mi odpadają :[ Quote
Aleksa. Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Ja wczoraj ok. 2 h kosiłam i strasznie mi nos zapchało xd Quote
łamAga Posted May 19, 2017 Author Posted May 19, 2017 3 minuty temu, Aleksa. napisał: Ja wczoraj ok. 2 h kosiłam i strasznie mi nos zapchało xd Ja 800 metrów kwadratowych tylko i o dziwo się nie smarkam <radocha> ale mam problem z Fabianem , nie chce mi wychodzić na dwór , cały czas płacze że go oczka bolą ;( dostaje levocedo na alergię ale na oczy to nie pomaga ;( Quote
łamAga Posted May 19, 2017 Author Posted May 19, 2017 5 minut temu, Aleksa. napisał: Bidulek :( musze się przejść do apteki i spytać czy mają jakieś kropelki dla takich maluszków ja dzisiaj kosiłam trawe a Sebek mówi do niego że pójdą na dwór a On wyszedl i od razu że nie chce , ze chce iśc do domu bo go oczka bolą ;( A co mi dzisiaj zajeba...ł Szlismy do mojej mamy a działkę , i oczywiście musiałam go z samochodu nieść bo go oczy bolą i On nie pójdzie , niose go i : Ja: a moze pójdziesz na nóżkach ? Fabian : nie Ja: tak Fabian :nie Ja:tak Fabian : mama nie ćieginaj hahhahahahhahahahhaa :D Quote
łamAga Posted May 19, 2017 Author Posted May 19, 2017 2 minuty temu, Aleksa. napisał: Dobry hahahahha :D Ma cięty język jak tatuś :P w niedziele mamy spacerek z Brandem :D ale się cieszę :D szkoda ze aparatu nie mam :P Quote
łamAga Posted May 19, 2017 Author Posted May 19, 2017 5 minut temu, Aleksa. napisał: A gdzie aparat ? :P Może Ania zrobi foty ;p Pożyczyłam siostrze bo jutro robi urodzinki Marysi dla dzieciaków i chciała porobić im zdjęcia ;) a nie pojade do niej specjalnie w niedziele po aparat ;) Mam nadzieję :P Quote
łamAga Posted May 19, 2017 Author Posted May 19, 2017 3 minuty temu, Aleksa. napisał: Aż tak daleko mieszka? :P Nieee :P w miejscowości obok :P ale wiesz , musi zgrac foty itd , nie chce jej popędzać :P Quote
Tyśka) Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 Foty mają być! Nie wiem jak to zrobicie, ale foty mają się pojawić :D Chciałabym kosić trawę... ale z moją alergią odpada :/ Quote
*Magda* Posted May 20, 2017 Posted May 20, 2017 łamAga, a czemu Ty kosisz trawę, a nie Sebek? Ola to rozumiem, mieszka z siostrą, to nie ma innego wyjścia ;) Ale Ty?? Za cholerę by mnie Bogdan nie zapędził do koszenia trawy, a on by w tym czasie szedł na spacer z dziećmi. Aga, a załóż mu okulary przeciwsłoneczne. Może jemu drażnią oczy promienie słoneczne. Po co od razu dziecko faszerować lekami :/ Quote
łamAga Posted May 20, 2017 Author Posted May 20, 2017 6 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Foty mają być! Nie wiem jak to zrobicie, ale foty mają się pojawić :D Chciałabym kosić trawę... ale z moją alergią odpada :/ Moge telefonem coś cyknąć ale znając Tamire i Branda to bedzie tylko maziaje widać :P Ja tez zawsze sie smarkałam a teraz nic <radocha> 5 minut temu, *Magda* napisał: łamAga, a czemu Ty kosisz trawę, a nie Sebek? Ola to rozumiem, mieszka z siostrą, to nie ma innego wyjścia ;) Ale Ty?? Za cholerę by mnie Bogdan nie zapędził do koszenia trawy, a on by w tym czasie szedł na spacer z dziećmi. Aga, a załóż mu okulary przeciwsłoneczne. Może jemu drażnią oczy promienie słoneczne. Po co od razu dziecko faszerować lekami :/ Koszę bo lubie , tylko że troche zapuścilismy trawe i była bardzo długa i mokra do tego więc ciężko szło :/ i ogolnie luzik ale Sebek nie umie tego nawet docenic tylko mówi że On ciezsze rzeczy robi i dobrze wiec mu powiedziałam ze nastepny raz On kosi ! Quote
Recommended Posts