Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

łamAga, nie żebym chciała się "pozbyć" Nerona, ale chyba pora na nowy banerek?! ;)

Oooo matko boska nie mam na to czasu :D :P może zanim Tamira skonczy rok uda mi się go zmienić :D :P

Posted
21 godzin temu, *Magda* napisał:

Albo 10 lat :P

aż tak źle to chyba nie będzie :P

Dzisiaj byliśmy z młodym u alergologa , dostał recepty na syropek antyhistaminowy i maści do ciała , no i oczywiście skierowanie na testy z krwi , ma na pewno alergię ale nie wiadomo na co , będzie miał robiony pakiet pediatryczny czyli standardowe alergeny robione u tak małych dzieci . Mało tego dowaliła się o to że Fabian jest za lekki i za niski na swój wiek , kazała nam karmić go mlekiem bebilon pepti MCT , mam nadzieje ze bedzie chcial je pic , powiedziala ze jesli nie bedzie chcial to mamy mu robic na tym mleku kaszke , mamy mu je podawac przez 3 miesiace i w tym czasie calkowicie wyeliminować kazde inne zrodlo mleka , ciekawe jak mamy to zrobić jak mleko jest nawet w parówkach , chlebie , masle , ma jesc caly czas tylko kaszki ? masakra jakaś :/

Posted

Pewnie jej chodziło o produkty typu jogurt, maślanka, kefir itp. ;)

Pamiętam, że jak za małolata byłam w sanatorium, to dzieci, które miały przybrać na wadze, dostawały codziennie kanapki z dżemem na drugie śniadanie ;)

Posted
Przed chwilą, *Magda* napisał:

Pewnie jej chodziło o produkty typu jogurt, maślanka, kefir itp. ;)

Pamiętam, że jak za małolata byłam w sanatorium, to dzieci, które miały przybrać na wadze, dostawały codziennie kanapki z dżemem na drugie śniadanie ;)

Ale jak jej spytałam czy moze czekolade powiedziała że nie i że mamy być czujni bo nawet w parówkach jest mleko ....

Fabian ma długie zęby na chleb :/

Posted
4 minuty temu, *Magda* napisał:

A sucharki albo rogale? Przecież chleb można zastąpić wieloma rzeczami :P

czasami zje bułke albo rogala ale slodkiego , On ogolnie za pieczywem nie przepada ciagle by tylko jadl kaszke :/ i ogonko :D

A u lekarza dzisiaj pod koniec wizyty mówi " a nagroda?" buahahahaha nie wiem skąd mu się to wzięło hahahaha Pani mu dała jakieś naklejki i książeczki do kolorowania hehehehe

Idziemy coś zbroić ? :D

20170328_135525.jpg

Posted
5 minut temu, *Magda* napisał:

Ta bramka przed drzwiami wejściowymi do domu wygląda, jakbyście się własnego psa bali, że Was zje :D

Bo się boimy :P

chcesz zobaczyc to zdjęcie bez kadrowania ? wtedy zobaczysz po co ta bramka jest :P

Posted
Przed chwilą, *Magda* napisał:

Pamiętam, że drzwi pożarła :P

Nooo , a calosc zdjecia wygląda tak , gdyby nie ta bramka nie sciana była by w tym stanie tylko drzwi :P

20170328_135525.jpg

Posted

Ktoś Was zmuszał do kupna tybetana? :P Nie! Więc to Wasza wina :D

O wypraszam sobie Tybetan to był pomysł Sebka i tylko Sebka ! :P

Posted

Obojętnie co będzie, to wtedy będzie Twoja wina :P

Fakt :D :P

Dzisiaj ją zamknęłam w kojcu , Sebek sie pyta gdzie jest Tamira , ja mówie zamknęłam ja na trochę w kojcu a On " tak? otwarł drzwi i wpuścil ją do domu " hahahahaha