Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No więc , siedziałam u siebie w pokoju ( za czasów jak mieszkałam u rodziców ) przed kompem i tak jakoś spojrzałam na gór szafy , patrze a tam przesyłka dla mnie , , wstaje zaglądam a tam ...................... szczeniak , wyglądał jak rottweiler ale ja wiedzialam ze to owczarek niemiecki długowłosy , z rodowodem , nawet tam gdzieś cena był 4800 hahahaha i dołaczona była karteczka że to prezent od takiego chłopaka ( nie znacie wiec nie będe wnikała w szczegóły ) :P wyciągnęłam go i się dre do mamy że to szczeniak , i kiedy ta przesyka przyszła do mnie a Ona że 4 dni temu , ja zaczęłam lamentowac że jak 4 dni , pies nie jadł nie pił tyle czasu a moja mama mnie zjeb....a że mam nie przesadzac że nic mu sie nie stało :D No i biegał sobie ten psiak po domu a ja w glowie myśli " qurwa co ja mam Sebkowi powiedziec , jak ja mam mu sms-a napisać że dostałam psa w prezencie , i to Onka , przeciez My już mamy prawie zamówionego kanara , On mnie zabije , a z drugiej strony przeciez nie mogę psa oddać bo jak ja wyjdę przed tym chłopakiem hahahahahaha i więcej nie pamiętam :P jaki poryty sen , masakra :P

Posted

Mam poryty beret , ale to i tak był w miarę normalny sen jak na moje senne możliwości :P

ide się wykąpac i spać bo pić mi się chce a jak już wstane po wodę to z rozpędu zahaczę o łazienkę :P

więc dobranoc ;)

Posted

Kurcze a ja ciagle jestem pod wrażeniem Sebka babci , ma jakieś 84 lata ale jest niezła hahahaha (kiedyś Wam opowiadałam jej sytuacje z bieżnią i oblodzeniem :D ) a wczoraj mówiła że chodzi do domu seniora i mega jej się tam podoba bo tam są tańce , śpiewanie , wyszywanie i takie tam i mówi" i jestem na tym waszym no wiecie , tym no , jak to się nazywało , febuku czy jakoś tak " hahahahahahahahaha bo ten dom seniora ma swoją strone i robią im zdjęcia i wstawiają na swojej stronie hahahaha niezła kobita :D szkoda że teściowa się w nią nie wdała ;(

Posted
22 godziny temu, *Magda* napisał:

To Fabian będzie miał wtedy dziadka :)

A co do karmienia, to powodzenia w przyszłości :P

Nooo pra dziadka :P

ze mną je ładnie :P

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

Ola oleje studia i przyjedzie robić za niańkę dla mojego trzeciego dziecka :D

ZAcytujmy !!! nie wyprze się chęci trzeciego dziecka :D a z psami mnie weźmiesz? :D wiesz że ja gotować nie umiem ? :D