Ania :) Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Hahaha hahaha :p A Ty Aga czasem nie jechałas na Alejach (czy jak to tam się zwie ta ulica) chwilkę po 16? Bo miałam wrażenie, że chwile za Tobą jechałam i później jak pas zmieniałam to zerknelam i wydawało mi się, że to Ty :P Quote
łamAga Posted January 25, 2017 Author Posted January 25, 2017 3 minuty temu, Ania :) napisał: Hahaha hahaha :p A Ty Aga czasem nie jechałas na Alejach (czy jak to tam się zwie ta ulica) chwilkę po 16? Bo miałam wrażenie, że chwile za Tobą jechałam i później jak pas zmieniałam to zerknelam i wydawało mi się, że to Ty :P Na szczęście to nie byłam ja :P bo jak jechałaś "za mną " to pewnie to coś się wlokło :D dzisiaj po pracy jechałam w stronę urzędu skarbowego a wracałam rondem sibiraków i później koło targu , koło 16 byłam już u mamy :P Quote
Ania :) Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Na szczęście to nie byłam ja :P bo jak jechałaś "za mną " to pewnie to coś się wlokło :D dzisiaj po pracy jechałam w stronę urzędu skarbowego a wracałam rondem sibiraków i później koło targu , koło 16 byłam już u mamy :P No dosyć wolno ta babka jechała dlatego pas zmieniłam :P Quote
łamAga Posted January 25, 2017 Author Posted January 25, 2017 1 minutę temu, Ania :) napisał: No dosyć wolno ta babka jechała dlatego pas zmieniłam :P Hahahahahaha ale ja tez jeżdzę przepisowo , w tym tygodniu jeździ ze mną kolega do pracy ( zabrali mu na 3 miesiące prawko :D ) i czasami widzę że go ponosi , zwłaszcza jak mam ustąp i przepuszczam samochody a On " ja bym zdążył " :D hahahaha Quote
Ania :) Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: Hahahahahaha ale ja tez jeżdzę przepisowo , w tym tygodniu jeździ ze mną kolega do pracy ( zabrali mu na 3 miesiące prawko :D ) i czasami widzę że go ponosi , zwłaszcza jak mam ustąp i przepuszczam samochody a On " ja bym zdążył " :D hahahaha Bezpiecznie :D ja niestety jeżdżę dosyć często jak szalaput :p ale nie zawsze xd Quote
*Magda* Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Przepisowo nie zawsze znaczy bezpiecznie :P Aga, odpal WhatsApp'a ;) Quote
łamAga Posted January 25, 2017 Author Posted January 25, 2017 2 minuty temu, Ania :) napisał: Bezpiecznie :D ja niestety jeżdżę dosyć często jak szalaput :p ale nie zawsze xd Pewnie jak jedziesz z Kamilem to udajesz Kubicę :D Quote
Ania :) Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Pewnie jak jedziesz z Kamilem to udajesz Kubicę :D Jak jadę z Kamilem to on zawsze prowadzi :p Quote
łamAga Posted January 25, 2017 Author Posted January 25, 2017 6 minut temu, *Magda* napisał: Przepisowo nie zawsze znaczy bezpiecznie :P Aga, odpal WhatsApp'a ;) No co prawda to prawda :P Się robi :P 4 minuty temu, Ania :) napisał: Jak jadę z Kamilem to on zawsze prowadzi :p Jak ja jade z Sebkiem to tez On prowadzi hahahaha Quote
łamAga Posted January 25, 2017 Author Posted January 25, 2017 kto mi zrobi taką tablice manipulacyjną ? :D Quote
łamAga Posted January 25, 2017 Author Posted January 25, 2017 1 minutę temu, angineuuka napisał: ukradnij tą :D quwa za tą tablice wołają 300 zł :P Quote
angineuuka Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: quwa za tą tablice wołają 300 zł :P o.o Quote
łamAga Posted January 25, 2017 Author Posted January 25, 2017 2 minuty temu, angineuuka napisał: o.o też mnie powaliła ta kwota ale młody by miał mega zabawe .... Quote
angineuuka Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 albo rzucił w kąt po jakimś czasie. ;) Quote
łamAga Posted January 25, 2017 Author Posted January 25, 2017 4 minuty temu, angineuuka napisał: albo rzucił w kąt po jakimś czasie. ;) eee na pewno nie :P kontakty , zamki , dzwonki to jego żywioł :P 2 minuty temu, Ania :) napisał: Sebek by sam zrobił :p yhymmmm już to widzę :P Quote
Ania :) Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 1 minutę temu, łamAga napisał: yhymmmm już to widzę :P Co za problem wziąć kawałek płyty, jakieś stare gniazdka, kilka zatrzaskow itp rzeczy i przekręcić? :p chcesz to Ci Kamil zrobi xd Quote
łamAga Posted January 25, 2017 Author Posted January 25, 2017 Przed chwilą, Ania :) napisał: Co za problem wziąć kawałek płyty, jakieś stare gniazdka, kilka zatrzaskow itp rzeczy i przekręcić? :p chcesz to Ci Kamil zrobi xd Nie no nie będę mu czasu zabierać :P sama pokombinuję bo Sebek jest za leniwy :P Quote
Ania :) Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Nie no nie będę mu czasu zabierać :P sama pokombinuję bo Sebek jest za leniwy :P Weekendy ma wolne więc to nie problem :p serio mówię, załatwilabys tylko co tam chcesz na tej płycie i by Ci zrobił :) nawet już teraz w niedzielę byś miała zrobione xd Quote
łamAga Posted January 25, 2017 Author Posted January 25, 2017 1 minutę temu, Ania :) napisał: Weekendy ma wolne więc to nie problem :p serio mówię, załatwilabys tylko co tam chcesz na tej płycie i by Ci zrobił :) nawet już teraz w niedzielę byś miała zrobione xd Kurcze tak szybko to ja nie załatwie niczego :D :P ale pomysle pomysle , jak coś skompletuję i będę pewna że to chce to dam znać :D i z góry dzieki :D A teraz ide spac bo miałam iść wcześniej jak co dzień a tu masz , i znowu będę miała z przemęczenia poryte sny i wstawac bedę w 15stoma drzemkami :P więc dobranoc ;) Quote
Aleksa. Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Dlatego rodzice Tadka zrobili mu sami :D Quote
Ania :) Posted January 25, 2017 Posted January 25, 2017 Przed chwilą, łamAga napisał: Kurcze tak szybko to ja nie załatwie niczego :D :P ale pomysle pomysle , jak coś skompletuję i będę pewna że to chce to dam znać :D i z góry dzieki :D A teraz ide spac bo miałam iść wcześniej jak co dzień a tu masz , i znowu będę miała z przemęczenia poryte sny i wstawac bedę w 15stoma drzemkami :P więc dobranoc ;) W razie czego daj znać :) jak nie teraz to w przyszłym tygodniu czy kiedy będziesz chciała :) Dobranoc :) Quote
Recommended Posts