Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

Być może, bo nam też tak ławkę sprowadzili ;)

o widzisz , to jest nadzieja :D a jak nie to trudno , kupie na allegro 2 dychy drożej :/

Posted
1 minutę temu, angineuuka napisał:

ławke?

Tak, ławkę ogrodową :P

Kiedyś była w gazetce, a w markecie jej nie mieli. I baba obiecała, że nam ją sprowadzą i będzie w cenie z gazetki. Nawet się na wizytówce podpisała nazwiskiem, z adnotacją, że ma być w takiej i takiej cenie sprzedana. Czekaliśmy ponad 2 tyg. i rzeczywiście zapłaciliśmy tą cenę jaka była wtedy w gazetce, a nie tę aktualną na sklepie ;)

Posted
25 minut temu, łamAga napisał:

o widzisz , to jest nadzieja :D a jak nie to trudno , kupie na allegro 2 dychy drożej :/

a Ciebie coś pierdyknęło z tymi podłogami, najpierw pytasz się o mycie moich, a teraz przeżywasz brak mopa (chyba na siuśki szczeniora się szykujesz :P)

Posted
22 godziny temu, mar....ka napisał:

a Ciebie coś pierdyknęło z tymi podłogami, najpierw pytasz się o mycie moich, a teraz przeżywasz brak mopa (chyba na siuśki szczeniora się szykujesz :P)

hehehehe to nie tak :P nie chce mi się wiecznie bebłać rękoma w wodzie jak myje podłogi a ten mop jest "bezdotykowy" , mogła bym cześciej wtedy myć podłogę bo było by to o wiele przyjemniejsze ale na razie nic z tego , Pani wytłumaczyła mi że gazetka z aplikacji telefonicznej jest gazetka ogólną , ważną zazwyczaj tylo w wielkich miastach a małe miasteczka takie jak nasze mają skąpe gazetki , papierowe , ewentualnie moge wejsc w necie na gazetkę lcler ostrów wlkp , no i nasz sklep akurat nie obowiazuje promocja tego mopa :/ 

8 godzin temu, *Magda* napisał:

Sebek przekona ? Pn tylko przekonuje sie do rzeczy do jakich On chce , poza tym tak mnie dzisiaj wqurwił że nie chce mi się go do niczego namiawiać , nawet nie chce mi się go słuchac czy oglądać , całe szczęście że ma popołudniówkę i nie ma go w domu !

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

Qwendi jeszcze widać, więc nie jest źle :P

do rana zniknie :D

Przed chwilą, Ania :) napisał:

Gdybym Branda zostawiła na podwórku to by pewnie wyglądał tak jak Qwendi :p

raczej nie bo by pewnie biegal a nie leżał :P

Posted
Przed chwilą, łamAga napisał:

do rana zniknie :D

raczej nie bo by pewnie biegal a nie leżał :P

Nie ludz się, że zniknie :p 

Sam po co ma biegać? Xd nawet z Leonem to siedział pod brama i obserwowal xd

Posted
3 minuty temu, Ania :) napisał:

Nie ludz się, że zniknie :p 

Sam po co ma biegać? Xd nawet z Leonem to siedział pod brama i obserwowal xd

a taką miałam nadzieję :P

Rano byś zastała jakąś podejrzana kupe śniegu pod bramą :P

Posted
6 minut temu, angineuuka napisał:

ty mi odpisz Aga na snapie lepiej :P

odpisałam :P

Się nie czepiajcie :P to było stwierdzenie co dalo by rade na lodzie a nie ze chce jechać na łańcuchach :P