Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
10 minut temu, Oscar Patric napisał:

super że spacerek się udał,u mnie nie bo lało :(

no u Nas szalu z pogodą też nie było bo mżyła jak szliśmy na spacerek ale jakoś daliśmy rade ;)

Posted
Przed chwilą, Aleksa. napisał:

Daję radę :D już uciekliśmy, bo nie chcieliśmy jeść kolacji :D

My to samo zrobiliśmy dzisiaj :D jak tylko mama wspomniała o kolacji to spieprzyliśmy :P a teraz bym coś zjadła :P

Posted
6 godzin temu, Ania :) napisał:

Poligon to gdzie to? 

Poligon jest w tym lesie w którym budują obwodnice koło Nas , poligon dokładnie jest na tej prostej przed biedronką , ale My byliśmy w głębi koło strzelnic , ja się tam boje chodzić bo urządzają sobie tam dość często paintball , jeszcze kiedyś z kulki któreś z Nas dostanie i będzie nie fajnie :/ ze śrutu pewnie tez można by oberwać bo na strzelnicach do tarczy też zdarza się że strzelają , ale na szczęście wtedy akurat na nikogo poza panami z dziwnym urządzeniem ( chyba wypompowywali wode z rowu ) nie spotkaliśmy ;)

Posted
8 godzin temu, Ania :) napisał:

A to nie chce tam jechać :p

Hehehehe ja też nie chciałam tam iść ale szlismy na krótki spacer a to blisko no i Sebek sie uparł , zapewniał mnie że nikt nie będzie strzelał heh

8 godzin temu, Aleksa. napisał:

Hej Aga :)

5 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Hej :)

hej laseczki ;)

Qurde chciałam na piatek urlop i dOpa :/ muszę iść do pracy :/ 

a młody znowu choru , qurwa jak nie bostonka to jelitówka teraz gorączka katar i zaczerwienione gardło :[

Posted
23 minuty temu, Ania :) napisał:

Biedny, ostatnio ciągle jakieś chorobska łapie :(

Ja już nie wiem co się dzieję :/ Stachu to samo :/ 

22 minuty temu, Aleksa. napisał:

Ja też dopiero troszkę lepiej się czuję..a katar ropny, gardło zawalone miałam masakrycznie.. rano to ledwo żyłam

teraz jakieś takie zmutowane te wszystkie choroby są :/

Posted
5 godzin temu, mar....ka napisał:

hej, wysłałam Ci życzenia sms-em (nr mam od Madzi), podpisałam nazwiskiem i chyba nie wiesz że to ode mnie (a więc rodzina Sod...) to ja hehehehe

Hmmm do mnie od nieznajomych numerów doszło tylko podpisane " życzy Ewa " i " życzy Monika z rodziną " a że jakis czas temu potraciłam kontakty to sobie dopowiedziałam kto to i nie wiem czy trafiłam , ale od "rodziny Sod .... "nic nie dostalam :/

laski którą torebke wybieracie ? :P

( chyba trzeba byc zalogowanym na yt  zeby obejrzeć bo trzeba potwierdzić pełnoletność )