łamAga Posted December 12, 2016 Author Posted December 12, 2016 Magdy zabrakło na dogo i taki tutaj ruch że idzie komara przyciąć ale przynajmniej pójde wcześniej spac i nie zaśpie może ;P w sumie nie mogę zaspać bo zabieram do pracy kolegę , siara by była jak bym zaspała i biedak by przeze mnie się spóźnił do pracy Quote
Oscar Patric Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 19 godzin temu, łamAga napisał: Magdy zabrakło na dogo i taki tutaj ruch że idzie komara przyciąć ale przynajmniej pójde wcześniej spac i nie zaśpie może ;P w sumie nie mogę zaspać bo zabieram do pracy kolegę , siara by była jak bym zaspała i biedak by przeze mnie się spóźnił do pracy bo Magda "wprowadza"zajebisty klimat :) Quote
łamAga Posted December 13, 2016 Author Posted December 13, 2016 2 godziny temu, Oscar Patric napisał: bo Magda "wprowadza"zajebisty klimat :) osoba zajebista to i klimat zajebisty Quote
mar....ka Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 47 minut temu, łamAga napisał: osoba zajebista to i klimat zajebisty ale urośnie jak to poczyta heheh Quote
łamAga Posted December 13, 2016 Author Posted December 13, 2016 5 minut temu, mar....ka napisał: ale urośnie jak to poczyta heheh Nie dokopie się do tej wypowiedzi :D Quote
mar....ka Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 właśnie uruchomiła sobie polski nr z netem :P Quote
angineuuka Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Jak ja jestem wczesniej, to nikogo nie ma :p Quote
Ania :) Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Już tak nie przechwalajcie Magdy bo obrosnie w piorka :p Quote
Oscar Patric Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 21 godzin temu, łamAga napisał: osoba zajebista to i klimat zajebisty no tak całkowita racja :) Quote
łamAga Posted December 14, 2016 Author Posted December 14, 2016 Qurde ale mnie głowa napierdziela , kiedyś jak mnie głowa bolała raz na pół roku to było dobrze a ostatnio coraz częściej mnie boli No i lekko przegieliśmy ze zwiazkiem bo sie okazało że mielismy zadłużenia w składkach 2 lata chcieliśmy uregulować zadłużenie ale okazało się że nie możemy musimy sie od nowa zarejestrować w ZKwP , w sumie finansowo lepiej , bo taniej nas to wyjdzie , stratni bysmy byli o tyle że wszystko co zdobylismy w czasie tych 2 lat jest nieważne , na szczescie przez te lata jeździlismy na wystawy dla przyjemności , jakieś tam doskonałe były ale nic poza tym ;) Ciekawe jak to jest z hodowlą , czy jest aktualna czy musimy założyć nową :P Quote
angineuuka Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 33 minut temu, łamAga napisał: Qurde ale mnie głowa napierdziela , kiedyś jak mnie głowa bolała raz na pół roku to było dobrze a ostatnio coraz częściej mnie boli No i lekko przegieliśmy ze zwiazkiem bo sie okazało że mielismy zadłużenia w składkach 2 lata chcieliśmy uregulować zadłużenie ale okazało się że nie możemy musimy sie od nowa zarejestrować w ZKwP , w sumie finansowo lepiej , bo taniej nas to wyjdzie , stratni bysmy byli o tyle że wszystko co zdobylismy w czasie tych 2 lat jest nieważne , na szczescie przez te lata jeździlismy na wystawy dla przyjemności , jakieś tam doskonałe były ale nic poza tym ;) Ciekawe jak to jest z hodowlą , czy jest aktualna czy musimy założyć nową :P Co za zjeby siedzą w tych związkach. Kasę to ciągnąć jaj najbardziej chcą.. Bosz. Quote
łamAga Posted December 14, 2016 Author Posted December 14, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: Co za zjeby siedzą w tych związkach. Kasę to ciągnąć jaj najbardziej chcą.. Bosz. Tylko tutaj to są stratni bo jak byśmy zapłacili dług to za dwóch musieli byśmy dac 280 zl a jak się zarejrstrujemy to wyjdzie jakieś 220 :D A nawet nie zastanowilo mnie to dlaczego juz nie dostaje gazet od nich :P Quote
angineuuka Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Gazety to nawet ludziez zzwiązku potrafią nie dostawac haha Quote
Ania :) Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 10 minut temu, angineuuka napisał: Co za zjeby siedzą w tych związkach. Kasę to ciągnąć jaj najbardziej chcą.. Bosz. W Kaliskim związku pracują same zjeby, w szczególności dwie osoby ;) Gazety to ja ani razu nie dostałam :) Quote
łamAga Posted December 14, 2016 Author Posted December 14, 2016 A ja dostawałam i to dwa egzemplarze takie same hehehehehe Ta pani która nas dzisiaj obsługiwała była taka lekko niemiła , a moze mi się wydawało .... Quote
łamAga Posted December 14, 2016 Author Posted December 14, 2016 6 minut temu, Ania :) napisał: Młoda , w okularach, dłuższe włosy ? skąd wiesz ? :P takie chyba kręcone czarne te włosy ale miała spięte Quote
Ania :) Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 Teraz, łamAga napisał: skąd wiesz ? :P takie chyba kręcone czarne te włosy ale miała spięte Bo znam ;) Quote
łamAga Posted December 14, 2016 Author Posted December 14, 2016 3 minuty temu, Ania :) napisał: Bo znam ;) i co , wydawało mi się że była nie miła ? czy raczej dobrze odczułam ? ;) Quote
Ania :) Posted December 14, 2016 Posted December 14, 2016 2 minuty temu, łamAga napisał: i co , wydawało mi się że była nie miła ? czy raczej dobrze odczułam ? ;) Dobrze odczulas :p Quote
łamAga Posted December 14, 2016 Author Posted December 14, 2016 2 minuty temu, Ania :) napisał: Dobrze odczulas :p uffff bo Sebek mi powiedział " no ale co miała zrobić skoro sa takie przepisy ? nic nie mogła zrobić " a mi bardziej chodziłlo że była taka oschła , niesympatyczna , miałam wrazenie że chce nam powiedzieć ze mamy wypier...ać hehehehe Quote
Oscar Patric Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 18 godzin temu, łamAga napisał: uffff bo Sebek mi powiedział " no ale co miała zrobić skoro sa takie przepisy ? nic nie mogła zrobić " a mi bardziej chodziłlo że była taka oschła , niesympatyczna , miałam wrazenie że chce nam powiedzieć ze mamy wypier...ać hehehehe przepisy przepisami ale nie zwalnia jej być uprzejmą Quote
łamAga Posted December 15, 2016 Author Posted December 15, 2016 5 godzin temu, Oscar Patric napisał: przepisy przepisami ale nie zwalnia jej być uprzejmą Ano , są ludzie i ludzie ;) ja nie mogla bym być kurą domową i siedzieć w domu , mam teraz 2 dni opieki i już dostaje na głowe , masakra , a do pracy dopiero w poniedziałek na 14 :/ Quote
Tyśka) Posted December 15, 2016 Posted December 15, 2016 Tym bardziej cieszę się, że nie mam żadnych powiązań z naszym związeczkiem :D Quote
Recommended Posts