angineuuka Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: To choć :) Krapkowice? chyba nie mam pociagu bezposredniego :p Quote
*Magda* Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: Krapkowice? chyba nie mam pociagu bezposredniego :p Może być Gogolin albo Opole ;) Quote
angineuuka Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Może być Gogolin albo Opole ;) Opole juz prędzej :D Quote
mar....ka Posted December 2, 2016 Posted December 2, 2016 Zawsze jak przejeżdżałam pociągiem przez Gogolin, samo do ust się nasuwało " poszła Karolinka" . Jechałam do cioci do Zebrzydowic.... Quote
*Magda* Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 16 godzin temu, mar....ka napisał: Zawsze jak przejeżdżałam pociągiem przez Gogolin, samo do ust się nasuwało " poszła Karolinka" . Jechałam do cioci do Zebrzydowic.... Chyba wszyscy znają Gogolin przez tę piosenką :D Quote
łamAga Posted December 3, 2016 Author Posted December 3, 2016 Kurde chyba dzisiaj zawału dostane , coś mnie boli w klatce piersiowej zwłaszcza jak zaczynam się ruszac i drętwieje mi lewa ręka :/ Quote
Aleksa. Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 coś z sercem? zmierzyłaś sobie ciśnienie ? może jakieś nerwobóle ? Quote
łamAga Posted December 3, 2016 Author Posted December 3, 2016 9 minut temu, Aleksa. napisał: coś z sercem? zmierzyłaś sobie ciśnienie ? może jakieś nerwobóle ? Nie mam ciśnieniomierza ;) może jakiś nerwobol , cholera wie , nasila sie przy mówieniu i poruszaniu , jak siedze i nic nie robie to nie boli .... Quote
Aleksa. Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 3 minuty temu, łamAga napisał: Nie mam ciśnieniomierza ;) może jakiś nerwobol , cholera wie , nasila sie przy mówieniu i poruszaniu , jak siedze i nic nie robie to nie boli .... To musimy kupić, bo w sumie ja też nie mam. Tata zabrał ze sobą :P Quote
łamAga Posted December 3, 2016 Author Posted December 3, 2016 Teraz, Aleksa. napisał: To musimy kupić, bo w sumie ja też nie mam. Tata zabrał ze sobą :P Ja zawsze byłam przyzwyczajona że w domu jest ciśnieniomierz bo moi rodzice mają , a jak tutaj sie przeprowadziłam to jakoś nawet nie pomyślałam żeby kupić :P Quote
łamAga Posted December 3, 2016 Author Posted December 3, 2016 Człowiek by zdążył na prawde zejsc na zawał zanim ktokolwiek by to zauważył na tym forum Dobranoc Quote
Ania :) Posted December 3, 2016 Posted December 3, 2016 Moja mama tak często miała plus dodatkowo często kolatania serca. Zrobiła wszystkie badania serca jakie są możliwe i na szczęście wszystko jest ok. Więc prawdopodobnie nerwobole. Jeśli często tak masz to dobrze jest zbadać serducho :) tak na wszelki wypadek. Quote
Oscar Patric Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 17 godzin temu, łamAga napisał: Człowiek by zdążył na prawde zejsc na zawał zanim ktokolwiek by to zauważył na tym forum Dobranoc Pewno nerwobóle masz,ostatnio dużo stresu miałaś,więc się nie dziw,to nie od razu "wychodzi"a badania zawsze warto zrobić :) Quote
łamAga Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 Ja mam problemy z nerwami więc podejrzewam że to byl nerwoból ale i tak przejde się do lekarza jak jeszcze raz mnie to dopadnie , wczoraj to był pikuś , dzisiaj to była masakra bo doszły mi jeszcze inne dolegliwości ale już mi przeszło , teraz tylko łeb mi pęka , ale to z innego powodu , a może się skumulowało , byłam u cioci , matko boska jak Ona miała w domu nahajcowane , chyba z 50 stopni tam było , a ja mimo iż jestem ciepłolubna to gorączki nie znosze , wole siedziec w polarze czy spać pod kołdrą ale w pokoju mieć chłodniej , i do tego kilka osob tam paliło , wychodzili na korytarz ale to wyglądało w ten sposób że stali na korytarzu w drzwiach do pokoju w którym siedzieliśmy buhahahaha , wszystko mi jebało fajami , i tak mi było niedobrze że nawet sie opisać tego nie da .... Ania jechałam dzisiaj przez kotłów , do tej cioci , i sie zastanawiałam jak to Ty mi tłumaczyłaś o tym Wadlewie i za cholere nie mogłam sobie przypomnieć :/ Quote
*Magda* Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Widzę Aga, że jeszcze żyjesz ;) Czyli nie jest z Tobą jeszcze tak źle :P Quote
łamAga Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 3 minuty temu, *Magda* napisał: Widzę Aga, że jeszcze żyjesz ;) Czyli nie jest z Tobą jeszcze tak źle :P Od wczoraj dopiero teraz zaczynam żyć :P weekend wycięty z życiorysu :P piwa wczoraj nakupiłam i stoi nietknięte :P Quote
*Magda* Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Ja miałam wczoraj zapewniony nocleg i mogłam pić, a wypiłam AŻ lampkę wina :D Więc można powiedzieć, że obie mamy weekend bezalkoholowy :D Quote
łamAga Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Ja miałam wczoraj zapewniony nocleg i mogłam pić, a wypiłam AŻ lampkę wina :D Więc można powiedzieć, że obie mamy weekend bezalkoholowy :D Ty miałas prawie bezalkoholowy :D Quote
Aleksa. Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Siemanko Aga!! Ucałuj tego mojego męża :D Quote
łamAga Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 6 minut temu, Aleksa. napisał: Siemanko Aga!! Ucałuj tego mojego męża :D Hello ;) Ucałowałam :* bo leży właśnie obok mnie :P Quote
Ania :) Posted December 4, 2016 Posted December 4, 2016 Kotłów ? Nie wiem gdzie jest :p to w Miastacie odbijasz :) Quote
łamAga Posted December 4, 2016 Author Posted December 4, 2016 3 minuty temu, Ania :) napisał: Kotłów ? Nie wiem gdzie jest :p to w Miastacie odbijasz :) Aaaaaaa mikstat , to coś pijebałam :D jak zawsze :P przez mikstat nie jechaliśmy , zawsze jedziemy inną drogą ;) Quote
Recommended Posts