łamAga Posted November 28, 2016 Author Posted November 28, 2016 3 minuty temu, Ania :) napisał: Kiedyś jak wracałam z Kalisza to stałam w korkach na alei też coś około 40min :p później się wycwanilam i jak wracam z Kalisza w "tych" godzinach to nie jadę przez miasto tylko przed ostrówem odbijam jak na poznań :p Poznam Twoja sunie i wtedy zobaczę ten charakterek :D Cwaniara :P Ja teoretycznie mogła bym bez korków wracac obwodnicą ale nie znam za dobrze tej trasy i pewnie bym pobłądziła :P Oj poznasz poznasz :D Teraz, *Magda* napisał: Aga, a po co nowy akumulator odłączać od klamer?? Nowa bateria powinna bez problemu służyć 2-3 lata, bez żadnego odłączania, ładowania itp. A skoro "coś" Ci zżera akumulator i musisz go odłączać, to lepiej jechać do elektryka samochodowego i niech zdiagnozuje problem ;) No własnie dlatego mam odłączać bo nie wiadomo czy mi cos nie zżera prądu , jutro Sebek jedzie do elektryka to sprawdzić a do tego czasu muszę akumulator odłączać żeby w razie co nowy nie poszedł się j....ć ;) Quote
*Magda* Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: No własnie dlatego mam odłączać bo nie wiadomo czy mi cos nie zżera prądu , jutro Sebek jedzie do elektryka to sprawdzić a do tego czasu muszę akumulator odłączać żeby w razie co nowy nie poszedł się j....ć ;) Aaaa, no to ok ;) Myślałam, że Sebek Ci każe go odłączać, zamiast zabrać auto do specjalisty ;) Quote
łamAga Posted November 28, 2016 Author Posted November 28, 2016 6 minut temu, *Magda* napisał: Aaaa, no to ok ;) Myślałam, że Sebek Ci każe go odłączać, zamiast zabrać auto do specjalisty ;) Nie no aż taki to On nie jest , chciał jechac dzisiaj ale obok tego elektryka do którego On jeździ jest remontowana ulica i musiałam w drodze z pracy sprawdzić czy da się pod ten budynek podjechać ;) Quote
angineuuka Posted November 28, 2016 Posted November 28, 2016 siema :D super masz tą teściową :P Brokułka dała???? Quote
Oscar Patric Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 20 godzin temu, łamAga napisał: jak odbierzemy szczyla dość wcześnie godzinowo to wpadniemy do Ciebie z nim ;) i z twoim mężem :P eeee ja się już przekonuje do ich uszu nawet :P Mało tego że im się baterii nie wyciąga to one się same w nocy ładują <krzyk> :P Pamietam pamietam , dlatego chcemy szczylka na wiosne żeby więcej czasu spędzał na świeżym powietrzu :P samca kanara bym nie chciała , wiesz ile to bydle waży i jaką ma siłę ???? nie mam więcej zdjęć bo się tak rozpadało że poszliśmy do domu , w domu była jedna dorosła suka z cieczką ale w domu nie będę ludziom zdjęć robić a się tak miło z nimi rozmawiało , tak swojsko się tam czuliśmy że nawet się nie obejrzeliśmy i 2h minęło i już nie bylo czasu na zabawe z psami bo przed nami było ponad 300 km ;) Ale ja mam walniętą teściową , coram bardziej mnie zadziwia ;( aha,a mi marzy się samiec Kaukaza,ten dopiero waży haha Teściową masz dziwną,nie rozumiem takiego zachowania Quote
łamAga Posted November 29, 2016 Author Posted November 29, 2016 21 godzin temu, angineuuka napisał: siema :D super masz tą teściową :P Brokułka dała???? Sieeeema ;) Wiem :P Nie dala , moze mu da całego ujebanego okurzonego na gwiazdkę hahahaha 3 godziny temu, Oscar Patric napisał: aha,a mi marzy się samiec Kaukaza,ten dopiero waży haha Teściową masz dziwną,nie rozumiem takiego zachowania kaukaz to trudna rasa a już samiec w ogóle brrrrr Bardzooooo dziwną ;) Sebek był mi dzisiaj sprawdzić ten samochód i alternator ładuje elegancko 14,3V , gdzies musi byc zwarcie i i prąd spierdziela :/ ehhhh pobiera mi 6 razy więcej prądu niż powinien :/ Quote
*Magda* Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Aga, nam kiedyś prąd uciekał w bagażniku :/ Kabelek się "przeciął" od wibracji, ale elektryk znalazł szybko miejsce awarii ;) Quote
łamAga Posted November 29, 2016 Author Posted November 29, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Aga, nam kiedyś prąd uciekał w bagażniku :/ Kabelek się "przeciął" od wibracji, ale elektryk znalazł szybko miejsce awarii ;) i ile skasował ? Quote
*Magda* Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 2 minuty temu, łamAga napisał: i ile skasował ? Teraz Ci nie powiem ile, bo to było jeszcze jak mieliśmy opla, więc jakieś 10 lat temu :/ Quote
*Magda* Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 A ten dzisiaj nie potrafił znaleźć usterki? Czy nie chciało mu się szukać? Quote
łamAga Posted November 29, 2016 Author Posted November 29, 2016 A to ceny dawno uległy zmianie ;( Ten dzisiaj sprawdzał tylko dlaczego akumulator siada , czy to była wina starego akumulatora i teraz z nowym bedzie ok czy gdzieś prad ucieka ;) Quote
*Magda* Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 No ale jest elektrykiem, to niech szuka teraz gdzie jest usterka ;) Quote
łamAga Posted November 29, 2016 Author Posted November 29, 2016 Teraz, *Magda* napisał: No ale jest elektrykiem, to niech szuka teraz gdzie jest usterka ;) Nie jest elektrykiem , zle zrozumiałam Sebka . był w sklepie z akumulatorami gdzie sprawdzają obieg prądu Quote
*Magda* Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Aaaaaaa, no to pechozol :P To teraz szukaj po znajomych znajomego elektryka ;) Quote
łamAga Posted November 29, 2016 Author Posted November 29, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Aaaaaaa, no to pechozol :P To teraz szukaj po znajomych znajomego elektryka ;) od 12stej to robie i nic :P wreszcie wyprałam ciuchy , po spotkaniu z kanarkami wyglądały nie powiem jak :D no ale sama jestem sobie winna , wiedziałam że jade do hodowli :P Ania jak nas zobaczyła to powiedziala " a miałam Wam mówić żebyście ubrali się po roboczemu :D " Quote
*Magda* Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 Dawaj poprzedniego avka, bo ten mi się nie podobuje :P Quote
łamAga Posted November 29, 2016 Author Posted November 29, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Dawaj poprzedniego avka, bo ten mi się nie podobuje :P Hahahaha mi się podobie :D Quote
łamAga Posted November 29, 2016 Author Posted November 29, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: Łółte psy są feeeeeee :P wiesz jaki ten płowy kanarek był słodki ? :P zakochała byś się :P Quote
*Magda* Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 5 minut temu, łamAga napisał: wiesz jaki ten płowy kanarek był słodki ? :P zakochała byś się :P Płowy to nie łółty :P Dobranoc :* Quote
łamAga Posted November 29, 2016 Author Posted November 29, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: Płowy to nie łółty :P Dobranoc :* Prawie żółty :P O fuck juz ta godzina ? hahahahahaha ale emotki , pizgam :P Dobranoc :* tez ide nynac Quote
Ania :) Posted November 29, 2016 Posted November 29, 2016 44 minut temu, łamAga napisał: wreszcie wyprałam ciuchy , po spotkaniu z kanarkami wyglądały nie powiem jak :D no ale sama jestem sobie winna , wiedziałam że jade do hodowli :P Ania jak nas zobaczyła to powiedziala " a miałam Wam mówić żebyście ubrali się po roboczemu :D " Pamiętam jak jechałam z ciotka po doga i też mnie uprzedzala - nie ubieraj się za dobrze, bo i tak wyjdziesz uswiniona :P no i wyszłam cała w slinie bo dopadło mnie kilka "pieskow" :p choc wiedziałam o tym, że czysta nie wyjdę, ale jednak człowiek jak jedzie w "gosci" to chce jakoś wyglądać :P Quote
Oscar Patric Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 21 godzin temu, łamAga napisał: Sieeeema ;) Wiem :P Nie dala , moze mu da całego ujebanego okurzonego na gwiazdkę hahahaha kaukaz to trudna rasa a już samiec w ogóle brrrrr Bardzooooo dziwną ;) Wiem,i dlatego już "siedzę"od 3 miesięcy w tej rasie,nie chce popełnić żadnych błędów,czytałam że suczki są łagodniejsze i prędzej się poradzi niż z samcem,dlatego zastanawiam się czy właśnie suki nie wziąść Quote
jolkablaszczyk Posted November 30, 2016 Posted November 30, 2016 a to fakt, zmieniany raz na sto lat avatar moze zmylić :) Quote
Recommended Posts