łamAga Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 7 minut temu, angineuuka napisał: jakie prezenty chcesz dla młodego, ze cie nie stac? albo pieska Teksta albo Quote
angineuuka Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 chciałam kiedys podobnego pieska, koniec koncow skonczylo z zywym xD Quote
łamAga Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: chciałam kiedys podobnego pieska, koniec koncow skonczylo z zywym xD Na żywego Fabian ma jeszcze dużo czasu :P Quote
łamAga Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 A oto list od Marysi :P widzę że chyba inną lalkę chce niż tą którą oglądałyśmy ze siostrą :P Quote
angineuuka Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 takie to urocze ;) ja juz zapomnialam jak to dostawać prezenty haah Quote
Ania :) Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 A my z rodziną co roku robimy sobie prezenty na święta :) tylko całe życie dostawalam jeden prezent na urodziny i święta - pokrzywdzone sa dzieci z grudnia (a przynajmniej te które mają blisko swiat) :P Quote
łamAga Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 3 minuty temu, angineuuka napisał: takie to urocze ;) ja juz zapomnialam jak to dostawać prezenty haah Ja też :D 1 minutę temu, Ania :) napisał: A my z rodziną co roku robimy sobie prezenty na święta :) tylko całe życie dostawalam jeden prezent na urodziny i święta - pokrzywdzone sa dzieci z grudnia (a przynajmniej te które mają blisko swiat) :P My robimy tylko dzieciom i rodzicom ewentualnie sobie nawzajem ja ze Sebkiem ;) No to faktycznie przerąbane :/ ale niedługo bedziemy świętować się wydało :P Quote
łamAga Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 Nasz mały pomocnik <3 dzisiaj dostał nową furę :D i jeszcze jedna fota jak cieszy się z prezentu od cioci :* 1 Quote
*Magda* Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 1 godzinę temu, łamAga napisał: Co tam u Was ? bo u nas pizga , dopiero -2 jest w dzień a ja już myślałam że łapy mi dzisiaj odlecą jak pchałam wózek :P U nas niby +2. Dziecko ubrałam w kombinezon narciarski, owinęłam kocem, a i tak mi zmarzł :/ 1 godzinę temu, Ania :) napisał: Już jest -2 ? no to znowu będę musiała skrobac szyby jak wyjdę z pracy :( To sobie kub odmrażacz do szyb :P Ja nawet nie mam w aucie skrobaczki, używam tylko odmrażacza ;) Quote
łamAga Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 Już własnie Ani pisałam że najlepszy jest z firmy Sonax ;) i troche Nas :P 1 Quote
*Magda* Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Kupuję lidl'owskie, aldi'kowskie albo jakieś inne "no name" i wszystkie były ok ;) Po co płacić więcej za to, że to Sonax?! Quote
łamAga Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Kupuję lidl'owskie, aldi'kowskie albo jakieś inne "no name" i wszystkie były ok ;) Po co płacić więcej za to, że to Sonax?! A to droga firma ? ja się nie znam ale wiem że jest rewelacyjny , poza tym każdy odmrażacz żeby dobrze działał powinien byc trzymany w cieple , nie w aucie .... Quote
Ania :) Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Wiem wiem o tych odmrazaczach , w tamtym roku używałam i byłam bardzo zadowolona :) w tym roku po prostu zima mnie zaskoczyła haha xd ale i tak muszę iść do Tesco po pracy to poszukam , moze nie bede musiala znowu skrobac karta ze stacji :P Quote
*Magda* Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Teraz, łamAga napisał: A to droga firma ? ja się nie znam ale wiem że jest rewelacyjny , poza tym każdy odmrażacz żeby dobrze działał powinien byc trzymany w cieple , nie w aucie .... Jedna z droższych ;) Hahaha, zawsze mam odmrażacz w aucie i nigdy mnie nie zawiódł. Zresztą, co mi po odmrażaczu trzymanym w domu? Skoro np. Bogdan kończy pracę o północy, to butelkę ma w aucie, to sprawa oczywista ;) Quote
*Magda* Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 1 minutę temu, Ania :) napisał: Wiem wiem o tych odmrazaczach , w tamtym roku używałam i byłam bardzo zadowolona :) w tym roku po prostu zima mnie zaskoczyła haha xd ale i tak muszę iść do Tesco po pracy to poszukam , moze nie bede musiala znowu skrobac karta ze stacji :P Co roku zima zaskakuje :P Quote
łamAga Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 2 minuty temu, Ania :) napisał: Wiem wiem o tych odmrazaczach , w tamtym roku używałam i byłam bardzo zadowolona :) w tym roku po prostu zima mnie zaskoczyła haha xd ale i tak muszę iść do Tesco po pracy to poszukam , moze nie bede musiala znowu skrobac karta ze stacji :P Ja w tym roku już skrobałam ebiletem :P 1 minutę temu, *Magda* napisał: Jedna z droższych ;) Hahaha, zawsze mam odmrażacz w aucie i nigdy mnie nie zawiódł. Zresztą, co mi po odmrażaczu trzymanym w domu? Skoro np. Bogdan kończy pracę o północy, to butelkę ma w aucie, to sprawa oczywista ;) A to nawet nie wiedziałam :P Dlatego My z Sebkeim zawsze wszystko mamy oddzielne :P jak ide do pracy to odmrażacz do plecaka jak wracam to znowu do plecaka i do domu :P podobno wtedy jest najskuteczniejszy :P tak mówił mi zaprzyjaźniony "samochodowiec" :P Teraz, *Magda* napisał: Co roku zima zaskakuje :P zwłaszcza drogowców :P Quote
mar....ka Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 ale fajne autko, ale z prezentów cioci Madzi bardziej ucieszony A Marysia nie chce chchi Love czy jak to tam się pisze- to właśnie cziłki w torebce Quote
łamAga Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 1 minutę temu, mar....ka napisał: ale fajne autko, ale z prezentów cioci Madzi bardziej ucieszony A Marysia nie chce chchi Love czy jak to tam się pisze- to właśnie cziłki w torebce Autko kupione na targu używek za 30 zł :D ( brak akumulatorka ) jeszcze nie bardzo umie nim jeździć i tak woli stary za mały :D No ba ! ciocia kupiła jego uwielbione buciki :D już się do nich przekonał i teraz żabkom które są na bucikach mówi co dziennie cześć :D Ej a może , jutro pojade do galerii obczaić , ale to by w H&M takie coś mieli ? Quote
mar....ka Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 zaraz z ciekawości zerknę na stronę hm Quote
łamAga Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 1 minutę temu, mar....ka napisał: zaraz z ciekawości zerknę na stronę hm wysłałam siostrze fotke chichi love czy to ten psiak :D ale jeszcze nie odpisała :D 1 minutę temu, angineuuka napisał: Ej Aga co ???? Quote
angineuuka Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 Teraz, łamAga napisał: wysłałam siostrze fotke chichi love czy to ten psiak :D ale jeszcze nie odpisała :D co ???? jajco :D Quote
łamAga Posted November 12, 2016 Author Posted November 12, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: jajco :D Buahahahha zjadła bym z majonezem:P Quote
mar....ka Posted November 12, 2016 Posted November 12, 2016 http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0424361001.html wiem że na pewno kotki były, to i może pieski Quote
Recommended Posts