Tyśka) Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Ależ ciocia Madzia obdarowałą Fabianka :))) Quote
łamAga Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: O "promocji" z biedry słyszałam w TV ;) Fajny "Pan Pieczarka" :) Ja czasem zbieram punkty w Kaufland, jak mają coś co chciałabym mieć. Ostatnio właśnie wzięłam Theodorowi grę planszową "Wyścig ślimaków". Na necie, najtańszą jaką znalazłam była za 17.95 euro. W Kaufland zapłaciłam 9.99 euro + 20 punktów, które i tak dostaję co tydzień, bo robię tam zakupy. Kurde, nawet nie wiedziałam, że te golfy miały takie logo, bo ich nie otwierałam, ani moim dzieciakom nie kupiłam. Chyba jutro podjadę i zobaczę czy nie zostały jeszcze jakieś ;) Ja tez biore punkty ale nie mam tak że musze miec i koniec , laski na necie wystawiają naklejki np kilka naklejek za paczke husteczek nawilżanych , albo za slodkosci dla dzieci albo za paczke pieluszek , jak włączam fb to już mi sie niedobrze robi jak widze ogłoszenie zamienie /oddam naklejki :P jedynie co podoba mi sie teraz akcja oddawania naklejek za sms-y na nienarodzoną jeszcze Michalinkę z wadą serduszka , taki cel rozumiem ;) W tesco zbierałam punkty żeby kupić taniej młodemu piłke i zapomniałam o tym i nie kupiłam hahahahaha Tylko ten zielony ma nadruk , szary jest gładki ;) Quote
łamAga Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 Teraz, Tyś(ka) napisał: Ależ ciocia Madzia obdarowałą Fabianka :))) Ciocia zawsze pamięta o Fabianku :* nie to co ciocia łamAga sklerotyczka :P Quote
*Magda* Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 2 minuty temu, łamAga napisał: Ciocia zawsze pamięta o Fabianku :* nie to co ciocia łamAga sklerotyczka :P A co, Ty nie pamiętasz o Fabianku?? Quote
Ania :) Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Oczywiście ja jestem do tyłu i pierwszy raz słyszę o jakiś swiezakach :P Quote
*Magda* Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 3 minuty temu, Ania :) napisał: Oczywiście ja jestem do tyłu i pierwszy raz słyszę o jakiś swiezakach :P W TV nawet o tym trąbią :D Quote
angineuuka Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: A co, Ty nie pamiętasz o Fabianku?? ahahaha Quote
łamAga Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: A co, Ty nie pamiętasz o Fabianku?? O Fabianku pamiętam ale o Twoich "Fabiankach" zawsze zapominam ;( 3 minuty temu, Ania :) napisał: Oczywiście ja jestem do tyłu i pierwszy raz słyszę o jakiś swiezakach :P Pierdzielisz ???? masakra , ja jak wchodze na fb to mam całą tablice zawaloną "oddam , zamianię , sprzedam naklejki na świeżaki :P Quote
*Magda* Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Teraz, łamAga napisał: O Fabianku pamiętam ale o Twoich "Fabiankach" zawsze zapominam ;( Jak nie pamiętasz?! :P A te wypasione prezenty na święta 2 lata temu dla Theodora?! A te na wiosnę dla Nathana i Theodora?! Quote
angineuuka Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Jak nie pamiętasz?! :P A te wypasione prezenty na święta 2 lata temu dla Theodora?! A te na wiosnę dla Nathana i Theodora?! Adze chyba chodzi o to, ze wysłała je po czasie :D ahah Quote
łamAga Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 18 minut temu, *Magda* napisał: Jak nie pamiętasz?! :P A te wypasione prezenty na święta 2 lata temu dla Theodora?! A te na wiosnę dla Nathana i Theodora?! 18 minut temu, angineuuka napisał: Adze chyba chodzi o to, ze wysłała je po czasie :D ahah Jakie tam wypasione ;) dokładnie :( ja nigdy nie pamietam dat ;( Quote
*Magda* Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Teraz, łamAga napisał: Jakie tam wypasione ;) Ty wiesz swoje, a ja mam rację :P Quote
łamAga Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 1 minutę temu, *Magda* napisał: Ty wiesz swoje, a ja mam rację :P Buahahahahaha :P głupia :P Quote
*Magda* Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 11 minut temu, łamAga napisał: Buahahahahaha :P głupia :P Odezwała się ta mądrzejsza :P Quote
łamAga Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 2 minuty temu, *Magda* napisał: Odezwała się ta mądrzejsza :P Taaaaa :P idze mróz bo w ciagu godziny wypiłam prawie 1,5 l wody :P Quote
*Magda* Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 1 minutę temu, łamAga napisał: Taaaaa :P idze mróz bo w ciagu godziny wypiłam prawie 1,5 l wody :P Dobrze, że nie wódy :D Quote
łamAga Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 Teraz, *Magda* napisał: Dobrze, że nie wódy :D a feeee po przepiciu kilka ładnych lat temu jak nie kilkanaście wódy nie ruszyłam :/ Quote
angineuuka Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 wódę to ja lubię :D wody jakoś nie umiem pić :/ mdli mnie po niej :P 1 Quote
łamAga Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 Teraz, angineuuka napisał: wódę to ja lubię :D wody jakoś nie umiem pić :/ mdli mnie po niej :P Ja kiedys też nie potrafiłam , w ogóle dla mnie woda to była woda , czy kranówa czy ta ze sklepu jedej uj , a teraz nie , teraz pije tylko wodę i to tylko PureLife z Nestle , tylko ona mi smakuje ;) kiedys piłam bez gazu teraz pije gazowaną :P Quote
*Magda* Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Ja wózki dawno nie piłam ;) Ostatnio wolę nisko % trunki :D Quote
łamAga Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 4 minuty temu, *Magda* napisał: Ja wózki dawno nie piłam ;) Ostatnio wolę nisko % trunki :D Ja mam w lodówce piwo od 2 tygodni i przetrwalo :P Quote
angineuuka Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 5 minut temu, *Magda* napisał: Ja wózki dawno nie piłam ;) Ostatnio wolę nisko % trunki :D wózków się nie pije :P ja miałam okres niedawno, ze dosc często piłam.. i teraz się nawet piwa nie tykam. Quote
*Magda* Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 1 minutę temu, angineuuka napisał: wózków się nie pije :P Jestem lepsza niż łamAga ;) 1 Quote
łamAga Posted November 10, 2016 Author Posted November 10, 2016 Hahahahahaha chyba jednak ja jetsem lepsza bo nie zauważyłam błedu :P Quote
Recommended Posts