Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, *Magda* napisał:

O "promocji" z biedry słyszałam w TV ;) Fajny "Pan Pieczarka" :) Ja czasem zbieram punkty w Kaufland, jak mają coś co chciałabym mieć. Ostatnio właśnie wzięłam Theodorowi grę planszową "Wyścig ślimaków". Na necie, najtańszą jaką znalazłam była za 17.95 euro. W Kaufland zapłaciłam 9.99 euro + 20 punktów, które i tak dostaję co tydzień, bo robię tam zakupy.

Kurde, nawet nie wiedziałam, że te golfy miały takie logo, bo ich nie otwierałam, ani moim dzieciakom nie kupiłam. Chyba jutro podjadę i zobaczę czy nie zostały jeszcze jakieś ;)

Ja tez biore punkty ale nie mam tak że musze miec i koniec , laski na necie wystawiają naklejki np kilka naklejek za paczke husteczek nawilżanych , albo za slodkosci dla dzieci albo za paczke pieluszek , jak włączam fb to już mi sie niedobrze robi jak widze ogłoszenie zamienie /oddam naklejki :P jedynie co podoba mi sie teraz akcja oddawania naklejek za sms-y na nienarodzoną jeszcze Michalinkę z wadą serduszka , taki cel rozumiem ;) W tesco zbierałam punkty żeby kupić taniej młodemu piłke i zapomniałam o tym i nie kupiłam hahahahaha

Tylko ten zielony ma nadruk , szary jest gładki ;)

Posted
4 minuty temu, *Magda* napisał:

A co, Ty nie pamiętasz o Fabianku??

O Fabianku pamiętam ale o Twoich "Fabiankach" zawsze zapominam ;( 

3 minuty temu, Ania :) napisał:

Oczywiście ja jestem do tyłu i pierwszy raz słyszę o jakiś swiezakach :P 

Pierdzielisz ???? masakra , ja jak wchodze na fb to mam całą tablice zawaloną "oddam , zamianię , sprzedam naklejki na świeżaki :P

Posted
Teraz, łamAga napisał:

O Fabianku pamiętam ale o Twoich "Fabiankach" zawsze zapominam ;(

Jak nie pamiętasz?! :P A te wypasione prezenty na święta 2 lata temu dla Theodora?! A te na wiosnę dla Nathana i Theodora?!

Posted
Teraz, *Magda* napisał:

Jak nie pamiętasz?! :P A te wypasione prezenty na święta 2 lata temu dla Theodora?! A te na wiosnę dla Nathana i Theodora?!

Adze chyba chodzi o to, ze wysłała je po czasie :D ahah

Posted
18 minut temu, *Magda* napisał:

18 minut temu, angineuuka napisał:

Adze chyba chodzi o to, ze wysłała je po czasie :D ahah

Jakie tam wypasione ;) dokładnie :( ja nigdy nie pamietam dat ;( 

Posted
Teraz, angineuuka napisał:

wódę to ja lubię :D wody jakoś nie umiem pić :/ mdli mnie po niej :P 

Ja kiedys też nie potrafiłam , w ogóle dla mnie woda to była woda , czy kranówa czy ta ze sklepu jedej uj , a teraz nie , teraz pije tylko wodę i to tylko PureLife z Nestle , tylko ona mi smakuje ;) kiedys piłam bez gazu teraz pije gazowaną :P

Posted

5 minut temu, *Magda* napisał:

Ja wózki dawno nie piłam ;) Ostatnio wolę nisko % trunki :D

wózków się nie pije :P 

ja miałam okres niedawno, ze dosc często piłam.. i teraz się nawet piwa nie tykam.