Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dOgLoV']To specjalny uśmiech dla cioci Wiki :eviltong:

Jak zdążymy odebrać championat to przyjedziemy do was :eviltong:[/QUOTE]

Łii, ucałuj go w sznupkę :loveu::loveu:

Przyjedźcie, przyjedźcie! :multi:

Posted

Jakieś dwa tygodnie temu zamówiłam koszulke " zerwijmy łańcuchy " i przyszła dzisiaj heh po czasie ale ważne że doszła :loveu: nawet dodali próbkę karmy Healthy Paws :lol:

a wczoraj kupiłam sobie książkę " Eva Hornung - Chłopies " , czytał ktoś może ??

Posted

[quote name='deer_1987']Ta karma ma jedna wade, cena :diabloti:[/QUOTE]

Hihihihihi nawet nie sprawdzałam w necie ceny tych karm ale Neronowi próbka bardzo smakowała :evil_lol:

teraz sprawdziłam i rzeczywiście cena super :evil_lol:

moje kochane "zwierzątko" królicek :loveu:

[IMG]http://img854.imageshack.us/img854/4853/dsc09688a.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Aleksandra95']piękna dziewczynka z niej rośnie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

:loveu:

[quote name='deer_1987']Jakie smieszne ubranko :D[/QUOTE]

Chciałam jej zrobić sesje zdjęciowa w tym uszastym ubranku ale niestety juz nie to światło może pojutrze jej porobie jak o normalnej godzinie wróce z pracy do domu bo jutro bede dopiero koło 20stej wiec znowu będzie mało światła :roll:

Posted

[quote name='gops']świetny bobas :loveu:
a w tym ubranku ala króliczek w ogóle pięknie :loveu:[/QUOTE]

Dziekuje :lol:

Oglałam dzisiaj UWAGE , relacje z zerwijmy łańcuchy , Michał Piróg jeździł po wsiach i sprawdzał posesje czy psy sa dobrze traktowane itd ......ehhhh biedne psiaki :roll:

rozwaliła mnie odpowiedz jednego starszego pana na pytanie dlaczego psy trzyma na łańcuchach :

- a gdzie mom je trzymać ? :roll:

albo pani która twierdzi że kocha psy ale na pytanie Piróga dlaczego w takim razie trzyma psy na łańcuchach odpowiedziała że kwiatki jej niszczyły:roll:

ehhhhhh szkoda gadać :roll:

Posted

też to widziałam i padłam jak słyszałam te odpowiedzi. A już nie wspomnę, że jedna babka miała kojec, a w nim psa na łańcuchu :( no to przeszła samą siebie.

Posted

cudny króliczek :)

Ja też z doskoku oglądałam.A ludzie i tak byli mili, pewnie dlatego, że "gwiazdy" chodziły.
Kiedyś był program gdzie tak samo kto inny chodził i najczęsciej były inne odpowiedzi, ba nawet byli wyrzucani z posesji.

Posted

[quote name='deer_1987']a wiecie czy mozna to w necie gdzies zobaczyc?[/QUOTE]

[url]http://uwaga.tvn.pl/290960,reportaze,uwolnijmy_nasze_psy,wideo_detal.html[/url]

Posted

[quote name='WATACHA'][url]http://uwaga.tvn.pl/290960,reportaze,uwolnijmy_nasze_psy,wideo_detal.html[/url][/QUOTE]
Dziekuje! Wiem ze tvnplayer nie moge z zagranicy a nie wiedzialam gdzie uwaga jest :)

Posted

[quote name='deer_1987']a mialas okazje zrobic wiecej zdjec rozowego kroliczka?[/QUOTE]

Zdjęć zrobiłam duuużo ale nie wszystkie wyszły fajnie , a różowego króliczka bez uszek to zdjęć mam mnóstwo :loveu:

[quote name='M&S']Poranne dzień dobry:)[/QUOTE]

Witamy słonecznie :lol:

Posted

Widać że przyszła jesień :roll: kłaków Nerona wszędzie pełno , wyczesałam z niego przez dwa dni chyba z worek sierści i jeszcze pare razy trzeba by go wyczesać ....