Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 minuty temu, Angi napisał:

No leje, a ja jutro na wystawe :/

Gdzie sie wybierasz na wystawe ? Sebek chciał zgłosić Qwende do Opola ale mi się nie chciało jechać i odpuścił hehehehe chyba starosc wchodzi na mnie coraz bardziej :P

Posted

Cac w Zabrzu ;) dojazd takie chujowy, tak samo jak pogoda.. zobaczymy czy pojedziemy. Zalezy od pogody. Ja Nie moge byc chora, bo zaraz wyjazd na wesele. No i nie chce by Misia mi sie pochorowala ;) chociaz znajomi kusza :D

Posted
6 minut temu, Angi napisał:

Cac w Zabrzu ;) dojazd takie chujowy, tak samo jak pogoda.. zobaczymy czy pojedziemy. Zalezy od pogody. Ja Nie moge byc chora, bo zaraz wyjazd na wesele. No i nie chce by Misia mi sie pochorowala ;) chociaz znajomi kusza :D

Wystawa w deszczu to i tak lipa :/ a o chorobe też teraz latwo , ale jak w Zabrzu to masz blisko :P

Posted
2 minuty temu, Aleksa. napisał:

U mnie 10 st było, ale wiało..

U nas w dzien było około 8 st ale padało cały czas , jak jutro będzie taka pogoda to dostane do bani z młodym w domu 

Posted
41 minut temu, dOgLoV napisał:

Gdzie sie wybierasz na wystawe ? Sebek chciał zgłosić Qwende do Opola ale mi się nie chciało jechać i odpuścił hehehehe chyba starosc wchodzi na mnie coraz bardziej :P

Szkoda, że wystawa nie jest w tym samym czasie co ja :( Tak bym Cię namówiła na przyjazd :D

20 minut temu, Aleksa. napisał:

U mnie 10 st było, ale wiało..

A u mnie dziś 22'C :)

Posted
3 minuty temu, *Magda* napisał:

Szkoda, że wystawa nie jest w tym samym czasie co ja :( Tak bym Cię namówiła na przyjazd :D

A u mnie dziś 22'C :)

gdybyscie byli w PL to co innego :P

ale do Nas o jutra pewnie taka temperatura nie dotrze :/

Posted
Teraz, Ania :) napisał:

a do Opola zgłosiłam głupka xd

Jestem ciekawa ile z Was, będzie w Opolu wtedy kiedy ja będę? :P Agi nie liczę, bo wiem, że będzie na 100% jakby co ;)

Posted
Godzinę temu, *Magda* napisał:

Jestem ciekawa ile z Was, będzie w Opolu wtedy kiedy ja będę? :P Agi nie liczę, bo wiem, że będzie na 100% jakby co ;)

Kiedy, co i jak? Jeśli to przed czerwcem, tooo może bym jakoś przyjechała, ale daleko..no ale nie jest to niemożliwe! Jak do Niemiec dojadę, to w polsce mi będzie gorzej dotrzeć?! :D

Posted

zostawiam ślad - nawet nie udaję, że nadrabiam was wstecz ;)

Aga widziałaś w tv, ja nie ogarniam ale Grem mówi, że z nami niespokrewnione ;)
dzisiaj gadam z kolesiem u weta i sie pyta czy Prodziu groźny i czy może pogłaskać
więc mu mówię - jak nie oglądał pan tv to śmiało ;)

Posted
10 godzin temu, Aleksa. napisał:

Kiedy, co i jak? Jeśli to przed czerwcem, tooo może bym jakoś przyjechała, ale daleko..no ale nie jest to niemożliwe! Jak do Niemiec dojadę, to w polsce mi będzie gorzej dotrzeć?! :D

W tym roku nigdzie, bo ja będę w PL 2 tyg. po wystawie w Opolu ;) Ale może w przyszłym roku uda mi się być w PL jak będzie wystawa, to wtedy Aga z Sebkiem przyjadą, bo Sebek lubi Opole :)

Posted
2 minuty temu, *Magda* napisał:

W tym roku nigdzie, bo ja będę w PL 2 tyg. po wystawie w Opolu ;) Ale może w przyszłym roku uda mi się być w PL jak będzie wystawa, to wtedy Aga z Sebkiem przyjadą, bo Sebek lubi Opole :)

A ok :)

Posted

Taaaaak , oczywiście że jak Magda będzie to będziemy w Opolu :D <3 

3x oglądałam ten program bo jak widziałam "reklame" wiadomosci to wydawało mi się że widziałam tam tybka i niestety sie nie pomyliłam ;( malo tego były tam aż 3 tybki ;( 

A czy z Wami niespokrewnione to na 99% nie ale istnieje 1% że tak  :P bo .... już tłumaczę , Dewi Saraswati kupiło sukę od Pani "M" a właściciel tych tybków ktore pogryzły dziewczynkę kupił z kolei jednego szczeniaka z hodowli Dewi Saraswati i teraz trzeb było by sprawdzić jakiego szczeniaka stamtąd kupił i czy szczeniak był jednym z potomków suki którą nabyli u Pani "M" ;) wszystko jest do sprawdzenia ;)

Buahahaha jak nie ogladał Pan tv to można hahaha a to dobre :D

A u nas dzisiaj pogoda znowu do dupy :/ niby nie pada niby pada i ogólnie zimno jest :/ po obiedzie wsadze mlodego w wózek i chociaż do mamy na kawe pojade bo oszaleje w domu z takim małym tornadem hehehehe

Posted
7 minut temu, Aleksa. napisał:

U nas dzisiaj trochę rano padało. Aż odechciało mi się spaceru ;p 

Ja też nawet myslalam o jakims krótkim spacerku z psami ale w taką pogode odpada :/ ale z młodym musze sie przejść , gorączki nie ma a energia go tak rozpiera że uż sam nie wie co ze sobą zrobić ;)