Oscar Patric Posted January 10, 2016 Posted January 10, 2016 43 minut temu, magdabroy napisał: Ale to chyba bardziej chodzi o supermarkety, a nie o fabryki, gdzie jest zupełnie inny system pracy ;) możliwe,wiem że rząd chce całkowity zakaz pracy zrobić w niedzielę Quote
łamAga Posted January 10, 2016 Author Posted January 10, 2016 2 godziny temu, Oscar Patric napisał: możliwe,wiem że rząd chce całkowity zakaz pracy zrobić w niedzielę Ale to w systemie czterobrygadowy i tak nie przejdzie ;) Hejka ;) u nas bezśnieżnie i w miare ciepło :D Wlasnie zamówiłam legowisko dla Nerona :D Quote
łamAga Posted January 10, 2016 Author Posted January 10, 2016 Takie ;) Mam nadzieje ze pisza prawde i nie bedzie łapać kłaków ;) Quote
mar....ka Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 A ma ściągany pokrowiec??? Z Kłakami nie wierz, wszystkie łapią. Niestety program do ściągania sierści (mam Beko), też nie wiele więcej daje od standardowego prania (pierze się z 2,5 godziny, ciągle podgrzewa i chłodzi wodę- nie powiem ile prądu to pewnie zżera, a włosy jak były, tak są- przynajmniej te igły Shadowa) Quote
*Magda* Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 majoka, dawaj na płukanie, potem normalne pranie ;) A po wypraniu płukanie pustej pralki. Ja tak robię i to najlepsze rozwiązanie jakie znalazłam ;) Quote
mar....ka Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 spróbuję....właśnie mam koc do wyprania.... Quote
Tyśka) Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Hej ;) Fajne to legowisko. Ja nie mam problemów z wyrkiem dla zwierząt. Kot śpi, gdzie chce. Pies obowiązkowo na łóżkach :D Quote
marta1624 Posted January 11, 2016 Posted January 11, 2016 Hejka :) Fajne legowisko :) Ja się cieszę że ostatecznie na darmowej wysyłce nie wzięłam- Puff się ulokawał na łóżku (jednak!) :) Quote
YxNinaxY Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 To legowisko to prawie jak łóżko ;) U nas świetnie się spisuje materacyk z niemowlęcego łóżeczka, bambusowy czy jakiś tam, podobno zdrowy dla dzieci. Ciekawe czy dla psa też :D magdabroy fajny pomysł z tym żeby najpierw płukanie zrobić, skorzystam. Płukanie pustej pralki to norma, szczególnie że moja rodzicielka dostaje białej gorączki jak widzi jakieś kłaki w pralce, a teraz kupiła nową więc w ogóle nie wiem jak przejdzie pranie Hunterowego kocyka :D Quote
*Magda* Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 15 minut temu, YxNinaxY napisał: To legowisko to prawie jak łóżko ;) U nas świetnie się spisuje materacyk z niemowlęcego łóżeczka, bambusowy czy jakiś tam, podobno zdrowy dla dzieci. Ciekawe czy dla psa też :D magdabroy fajny pomysł z tym żeby najpierw płukanie zrobić, skorzystam. Płukanie pustej pralki to norma, szczególnie że moja rodzicielka dostaje białej gorączki jak widzi jakieś kłaki w pralce, a teraz kupiła nową więc w ogóle nie wiem jak przejdzie pranie Hunterowego kocyka :D Moje pierwsze dziecko miało materacyk bambusowy ;) Taki nam polecono właśnie jako najzdrowszy. Teraz materacyk czeka na drugiego potomka, bo po 2 latach używania, nawet nie widać śladów użytkowania :) A potem może właśnie odstąpię go psu-dobra myśl :) Już po wstępnym płukaniu, można się pozbyć wiele sierści. Jedyny minus taki, ze trzeba częściej zaglądać i czyścić filtr w pralce ;) Quote
YxNinaxY Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 I oczywiście obowiązkowe porządne wytrzepanie kocyka przed przystąpieniem do prania ;) Quote
*Magda* Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Aguś, znalazłabyś choć 5 minut dla nas :( Quote
angineuuka Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 7 minut temu, magdabroy napisał: Aguś, znalazłabyś choć 5 minut dla nas :( Pisala, ze sie postara.. Quote
*Magda* Posted January 13, 2016 Posted January 13, 2016 Wczoraj mi pisała na WhatsApp'ie, że cierpi na brak czasu :/ Więc już jej dziś nie męczyłam kolejną wiadomością :D Nawet jeśli Aga tu dziś zawita, to mnie już pewnie nie będzie, bo idę zaraz spać :P Quote
łamAga Posted January 13, 2016 Author Posted January 13, 2016 Hej hej laseczki ;) Magda legowisko kosztowało mnie 120 zł , ale jeszcze nie doszło , sama jestem ciekawa jak będzie wyglądało w realu ;) Ale czy ma ściagany pokrowiec to nawet nie wiem , mamy tez pralce Beco z funkcją pupil i Uja daje , jak prałam pokrowiec z obecnego legowiska to nie wiele kłaków ściągnęło :/ Qurde ostatnio nie mam czasu nawet sie podrapac , młody zaczął protestowac ze spaniem i nie idzie go zagonić do spania , jak zawsze szedł spać o 19 tak teraz wariuje do 22-23 ,śpiewa , kwiczy , robi wszystko żeby tylko nie spac , dzisiaj z wielkim trudem zasnął o 21 , zanim później wszystko porobie to musze iść spac bo o 5 pobudka , oszaleć idzie . Quote
*Magda* Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Aguś, a ile razy dziennie i o której śpi Fabian? Quote
Tyśka) Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 Hej ;) Współczuję z Fabianem, buntuje się chłopak ;) Quote
mar....ka Posted January 14, 2016 Posted January 14, 2016 21 godzin temu, dOgLoV napisał: Hej hej laseczki ;) Magda legowisko kosztowało mnie 120 zł , ale jeszcze nie doszło , sama jestem ciekawa jak będzie wyglądało w realu ;) Ale czy ma ściagany pokrowiec to nawet nie wiem , mamy tez pralce Beco z funkcją pupil i Uja daje , jak prałam pokrowiec z obecnego legowiska to nie wiele kłaków ściągnęło :/ Qurde ostatnio nie mam czasu nawet sie podrapac , młody zaczął protestowac ze spaniem i nie idzie go zagonić do spania , jak zawsze szedł spać o 19 tak teraz wariuje do 22-23 ,śpiewa , kwiczy , robi wszystko żeby tylko nie spac , dzisiaj z wielkim trudem zasnął o 21 , zanim później wszystko porobie to musze iść spac bo o 5 pobudka , oszaleć idzie . pewnie mamy te same dupne pralki heheh Co do Fabianka, taki okres, ja to nazywałam cuceniem. Gabi ledwo żywa biegała, tarzała na podłodze etc. miałam wrażenie, że chce się dobudzić hehe- przeszło na szczęście. Quote
Recommended Posts