Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Paula03'][url]http://img97.imageshack.us/img97/3724/dsc08766z.jpg[/url]
Kocham jak ONki gubią uszy podczas biegu :loveu:[/QUOTE]

Ja też :loveu::loveu::loveu::loveu:

[quote name='magdabroy']Quendi :loveu:[/QUOTE]

Qwendi ciezko sie foci bo ona idzie przed siebie i nawet nie myśli żeby sie odwrócić a jak ja chce ja wyprzedzić to ona jeszcze szybciej wyprzedza mnie :evil_lol:

Posted

Nie przydeptuje sobie ogona ;)?
[url]http://img148.imageshack.us/img148/4423/dsc08828e.jpg[/url]

Co tam mają za znalezisko?
[url]http://img228.imageshack.us/img228/2145/dsc08817k.jpg[/url]

Posted

[quote name='deer_1987']To te dzisiejszse nowe? :loveu:[/QUOTE]

Dokładnie tak , słońce tak swieciło że nie potrafiłam dobrze ustawić aparatu :roll:

[quote name='WATACHA']Nie przydeptuje sobie ogona ;)?
[url]http://img148.imageshack.us/img148/4423/dsc08828e.jpg[/url]

Co tam mają za znalezisko?
[url]http://img228.imageshack.us/img228/2145/dsc08817k.jpg[/url][/QUOTE]

Prawie sobie przydreptuje :evil_lol:

One zawsze sobie cos znajda godnego uwagi :evil_lol:

[quote name='bianka19']uśmiech do aparatu. :loveu:
[url]http://img43.imageshack.us/img43/1337/dsc08780t.jpg[/url][/QUOTE]

:lol:

Jeszcze wam tego nie pisałam ale od miesiąca męczy mnie katar , kicham cały czas , z nosa leci mi woda , oczy mnie swedzą wiec postanowiłam sie przejśc do alergologa , w srode mam pierwsza wizyte , oby to nie była alergia na sierśc psa lub kota :roll:

Posted

[quote name='dOgLoV']Jeszcze wam tego nie pisałam ale od miesiąca męczy mnie katar , kicham cały czas , z nosa leci mi woda , oczy mnie swedzą wiec postanowiłam sie przejśc do alergologa , w srode mam pierwsza wizyte , oby to nie była alergia na sierśc psa lub kota :roll:[/QUOTE]

No, ale zwierzaki masz dłużej niż miesiąc :roll:
A kiedy przeprowadzka do domku? Bo chyba jeszcze tam nie mieszkacie?!

Posted

[quote name='bianka19']może złapałaś przeziębienie. może nadmiar lodów? :evil_lol:[/QUOTE]

No niestety przeziebienie to nie jest , bo jest dzien co kicham i nos mnie tak swedzi jak by w srodku biegały mi mrówki a jest dzien gdzie mam spokój :roll:

[quote name='magdabroy']No, ale zwierzaki masz dłużej niż miesiąc :roll:
A kiedy przeprowadzka do domku? Bo chyba jeszcze tam nie mieszkacie?![/QUOTE]

Tez sie tak pocieszam ale niektóre osoby twierdza że alergie można dostać z dnia na dzien , w srode sie okaże ;)
Mój Tż już tam mieszka , dom jest nadal w remoncie wiec robi tam wszystko na bierząco jutro bedzie np wstawiał drzwi do kuchni a ja sie wprowadze po ślubie w przyszłym roku ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']No niestety przeziebienie to nie jest , bo jest dzien co kicham i nos mnie tak swedzi jak by w srodku biegały mi mrówki a jest dzien gdzie mam spokój :roll:[/QUOTE]
to nie mam pojęcia, no ale to na pewno nie jest alergia na sierść. :D

Posted

Też mam alergię i żyję :lol: Koty jak przytulam do twarzy, to mogłabym się zaraz udusić. Ale z Lisą tak nie mam, ciekawe czemu... CetAlergin przymula, ale pomaga. I też alergia mi się nagle pojawiła, tak o w jeden dzień się zaczęło i zostało :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']No niestety przeziebienie to nie jest , bo jest dzien co kicham i nos mnie tak swedzi jak by w srodku biegały mi mrówki a jest dzien gdzie mam spokój :roll:
Tez sie tak pocieszam ale niektóre osoby twierdza że alergie można dostać z dnia na dzien , w srode sie okaże ;)
Mój Tż już tam mieszka , dom jest nadal w remoncie wiec robi tam wszystko na bierząco jutro bedzie np wstawiał drzwi do kuchni a ja sie wprowadze po ślubie w przyszłym roku ;)[/QUOTE]
a to może być np. kurz z pola jak na spacery chodzicie, albo coś z zewnątrz. Może coś kwitnie nie daleko Ciebie. Miejmy nadzieję, że to nie na sierść.. ale to raczej miałabyś najgorzej jak Neron tak liniał okropnie, a napisałaś, że po zmianie karmy mu się polepszyło to pewnie nie to :) warto się pocieszać :)
no i Ty do domku przyjdziesz na gotowe :)

Posted

[quote name='dOgLoV']Mój Tż już tam mieszka , dom jest nadal w remoncie wiec robi tam wszystko na bierząco jutro bedzie np wstawiał drzwi do kuchni a ja sie wprowadze po ślubie w przyszłym roku ;)[/QUOTE]

O, to się impreza szykuje ;)

Posted

[quote name='bianka19']to nie mam pojęcia, no ale to na pewno nie jest alergia na sierść. :D[/QUOTE]

mam taka nadzieję :lol:

[quote name='wiki4']Też mam alergię i żyję :lol: Koty jak przytulam do twarzy, to mogłabym się zaraz udusić. Ale z Lisą tak nie mam, ciekawe czemu... CetAlergin przymula, ale pomaga. I też alergia mi się nagle pojawiła, tak o w jeden dzień się zaczęło i zostało :lol:[/QUOTE]

Sierśc psia różni się od kociej i mimo ze masz alergie na kota to nie masz na psa :eviltong:

[quote name='kalyna']a to może być np. kurz z pola jak na spacery chodzicie, albo coś z zewnątrz. Może coś kwitnie nie daleko Ciebie. Miejmy nadzieję, że to nie na sierść.. ale to raczej miałabyś najgorzej jak Neron tak liniał okropnie, a napisałaś, że po zmianie karmy mu się polepszyło to pewnie nie to :) warto się pocieszać :)
no i Ty do domku przyjdziesz na gotowe :)[/QUOTE]

No dokładnie , na pewno mam alergie /uczulenie na komary , jak mnie jakiś skubany ukasi to puchnie mi to miejsce conajmniej jak by mnie szerszen uzadlil ale od tego na pewno bym nie kichała :lol:

[quote name='deer_1987']No ja tez wlasnie jak wyszlo slonce po wielu tyg burych z deszczem to poszlam w samo poludnie - akurat tak z pracy wrocilam - i za ostre bylo slonce zeby focic[/QUOTE]

Podziwiam , ja po pracy nie mam siły focić :evil_lol:

[quote name='magdabroy']O, to się impreza szykuje ;)[/QUOTE]

Takie tam małe przyjątko :evil_lol:

Posted

[quote name='Brunomania']śliczne mordki, z jęzorkami wywieszonymi :)
Pozdrawiamy ![/QUOTE]

Dziekujemy :lol:

Kiedys na dogo natrafilam na wątek retrivera nova scotia i gdzies mi uciekł ten watek , ma moze ktos do niego linka ?? ;)

Posted

[url]http://img713.imageshack.us/img713/5707/dsc08831i.jpg[/url]
widać gorąco było, jęzory na wierzchu :)

ja w lato nie lubię focić, szczególnie w to lato, nie doś że większość dnia ostre słońce do tego gorąco, to jeszcze rano zwykle pochmurnie, a wieczorem już rzadko kiedy chce mi się brać aparat na dwór

Posted

[quote name='deer_1987']poszukaj w grupie 8 :)[/QUOTE]

Znalazłam !!!!! dzieki bardzo :lol:

[quote name='dagaa111'][url]http://img713.imageshack.us/img713/5707/dsc08831i.jpg[/url]
widać gorąco było, jęzory na wierzchu :)

ja w lato nie lubię focić, szczególnie w to lato, nie doś że większość dnia ostre słońce do tego gorąco, to jeszcze rano zwykle pochmurnie, a wieczorem już rzadko kiedy chce mi się brać aparat na dwór[/QUOTE]

ja tez za bardzo nie lubie bo jak mam sloneczne okulary to nie widze jakie zdjecie robie a jak ich nie mam to kicham i tak nie moge robic zdjęć heh :lol:

Posted

[quote name='dOgLoV']

ja tez za bardzo nie lubie bo jak mam sloneczne okulary to nie widze jakie zdjecie robie a jak ich nie mam to kicham i tak nie moge robic zdjęć heh :lol:[/QUOTE]

to okulary słoneczne działają na kichanie? Muszę wypróbować, bo przy słońcu też wiecznie kicham :lol:

Posted

[quote name='dagaa111']to okulary słoneczne działają na kichanie? Muszę wypróbować, bo przy słońcu też wiecznie kicham :lol:[/QUOTE]

To zależy , jak jestem na słońcu to okulary dużo mi daja , ale teraz siedze w domi , kicham cały czas i za chwile wezme 4rta paczke chusteczek :angryy:

Posted

[quote name='dOgLoV']No dokładnie , na pewno mam alergie /uczulenie na komary , jak mnie jakiś skubany ukasi to puchnie mi to miejsce conajmniej jak by mnie szerszen uzadlil ale od tego na pewno bym nie kichała :lol:
[/QUOTE]
to moje siostra tak ma... i od razu ten komar ją znajdzie :lol: dzisiaj była na dworze, tylko aby Ciapka na ręce wziąć i do domu to 2 ją dziobnęły :lol: