*Magda* Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 A bo ciągle w biegu jestem i to przez to :P Ania na szczescie nikogo nie było nawet widac bo to był taki chodnik obok pól :P Nawet pewnie nie wiesz, że ktoś Cię widział :P Quote
Naklejka Posted September 10, 2015 Posted September 10, 2015 Jestem za bardzo roztrzepana , muszę nad tym popracować :P Ja też mam problem! rozmowa z "szefem" Jutro masz wolne. a w czwartek? Jutro jest czwartek. Aha. Nie ogarniam który dzień tygodnia mamy, cały czas w biegu i za szybko ten czas leci :P Quote
łamAga Posted September 11, 2015 Author Posted September 11, 2015 Hahahahaha widzicie , nie tylko ja tak mam :D Dzisiaj rano zadzwonił mi budzik , nacisnęłam i zobaczyłam że wyskoczyła drzemka , wiec wycofałam ją bo stwierdziłam ze jak zostawie telefon w pokoju to zadzwoni jeszcze raz i obudzi młodego , odłożyłam telefon i chyba już w trakcie odkładania usnęłam , z domu zazwyczaj wyjeżdzam tak o 6:05 , otwieram oczy , patrze na zegarek a tam 6sta :D ale miałam powera , szybko poleciałam do łazienki , pozniej wskoczyłam z ciuchy i heja , nawet kawy nie wypiła ani śniadania nie zjadłam :/ dawno mi sie to nie przytrafiło :P a kierownik oczywiście mnie próbował przekabacić żebym przyszła do pracy jutro popołudniu , a ja twardo że przyjde ale tylko na rano , a On do mnie " a to może w niedziele rano by jeszcze Pani przyszła " buahahahahha ba bank :P Quote
łamAga Posted September 11, 2015 Author Posted September 11, 2015 spać uwielbiam ale pracowac muszę :P Quote
*Magda* Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Ja się dziś nie wyspałam, więc pewnie zaraz zniknę :P Quote
łamAga Posted September 11, 2015 Author Posted September 11, 2015 tez nad znikneciem mysle ale kawe dopijam :D Ale się z Uniatowskiego ciacho zrobiło , aż go nie poznałam :P Quote
*Magda* Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 Aguś, coś dla Ciebie, bo Ty potrafisz nawet wodę przypalić :D Quote
łamAga Posted September 11, 2015 Author Posted September 11, 2015 buhaahahahahahahaha przydała by mi się taka patelnia i garnek też :P Quote
łamAga Posted September 11, 2015 Author Posted September 11, 2015 chyba dla wiekszosci dogomaniaków :P jak sie na dogo wejdzie to sie o wszystkim zapomina :P Quote
Naklejka Posted September 12, 2015 Posted September 12, 2015 No nie, ja akurat o jedzeniu pamiętam :P Nie wiem co ja kiedyś zrobiłam, czy nie włączyłam budzika, czy go nie usłyszałam, bo się wyłączył po jednym sygnale (kocham mój telefon <3 ). Obudził mnie telefon z zapytaniem kiedy będę w pracowni, haha. Na szczęście miałam godzinę na zebranie się i wyjście do pracy. Ogólnie to mi się nie zdarza zaspać, wyłączę budzik i wstaję od razu. Quote
łamAga Posted September 12, 2015 Author Posted September 12, 2015 ja jak jestem sama w domu to pamietam a jak jest sebastian to zawsze mnie z rytmu wybije i coś przypalę :P a z budzikiem to jest tak że ja go wyłączam i na sekunde jeszcze przymykam oko , i z tej sekundy czasami wychodzi godzina :D Wreszcie weekend :D tylko młody mi usnął po 18stej :/ i nie chce sie obudzić , czeka mnie pewnie fajna noc .... Quote
łamAga Posted September 12, 2015 Author Posted September 12, 2015 Dzien dobry :D dobry wieczor i dobranoc :D już nie spimy tyko gadusiamy na cale gardło :D Quote
łamAga Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 Hejka ;) jednak sie wyspałam :D mlody pogadusial do 22 i poszedł spać , obudzil sie o 4 na mleczko i spał do 7 :D Quote
łamAga Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 Hejka ;) jednak sie wyspałam :D mlody pogadusial do 22 i poszedł spać , obudzil sie o 4 na mleczko i spał do 7 :D Quote
jolkablaszczyk Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 no to zapowiada sie miła niedziela :) Quote
łamAga Posted September 13, 2015 Author Posted September 13, 2015 Oj tak dzisiaj tylko musze cały dom wysprzątać , to bedzie bardzo miła niedziela :D za tydzien w sobote odmówie nadgodzin bo jak mam wolna tylko niedziele to jest masakra , poza tym nie oplaca sie pracowac 4 sobót w miesiacu więc teraz odmowie na nastepna pojde i beda 3 ;) a w temacie forum to dzisiaj chyba zabije qwende , noralnie jest uparta jak taki osiol , juz dzisiaj z miotly ode mnie dostala i tak twardo w zaparte próbowała mi sie wbic na kuchnie , no co za maupa wlochata :[ i uwaga , "moją" koleżankę pogryzł tybetan ;( nie powiem jaki ale chyba wlasciciele nie bardzo maja nad nim kontrole :/ Quote
Recommended Posts