Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A bo ciągle w biegu jestem i to przez to :P

Ania na szczescie nikogo nie było nawet widac bo to był taki chodnik obok pól :P

Nawet pewnie nie wiesz, że ktoś Cię widział :P

Posted

Jestem za bardzo roztrzepana , muszę nad tym popracować :P

Ja też mam problem! 

rozmowa z "szefem" 
Jutro masz wolne.
a w czwartek? 
Jutro jest czwartek. 
Aha. 

Nie ogarniam który dzień tygodnia mamy, cały czas w biegu i za szybko ten czas leci :P

Posted

Hahahahaha widzicie , nie tylko ja tak mam :D

Dzisiaj rano zadzwonił mi budzik , nacisnęłam i zobaczyłam że wyskoczyła drzemka , wiec wycofałam ją bo stwierdziłam ze jak zostawie telefon w pokoju to zadzwoni jeszcze raz i obudzi młodego , odłożyłam telefon i chyba już w trakcie odkładania usnęłam , z domu zazwyczaj wyjeżdzam tak o 6:05 , otwieram oczy , patrze na zegarek a tam 6sta :D ale miałam powera , szybko poleciałam do łazienki , pozniej wskoczyłam z ciuchy i heja , nawet kawy nie wypiła ani śniadania nie zjadłam :/ dawno mi sie to nie przytrafiło :P

a kierownik oczywiście mnie próbował przekabacić żebym przyszła do pracy jutro popołudniu , a ja twardo że przyjde ale tylko na rano , a On do mnie " a to może w niedziele rano by jeszcze Pani przyszła " buahahahahha ba bank :P

Posted

No nie, ja akurat o jedzeniu pamiętam :P 

Nie wiem co ja kiedyś zrobiłam, czy nie włączyłam budzika, czy go nie usłyszałam, bo się wyłączył po jednym sygnale (kocham mój telefon <3 ). Obudził mnie telefon z zapytaniem kiedy będę w pracowni, haha. Na szczęście miałam godzinę na zebranie się i wyjście do pracy. 

Ogólnie to mi się nie zdarza zaspać, wyłączę budzik i wstaję od razu. 

Posted

ja jak jestem sama w domu to pamietam a jak jest sebastian to zawsze mnie z rytmu wybije i coś przypalę :P

a z budzikiem to jest tak że ja go wyłączam i na sekunde jeszcze przymykam oko , i z tej sekundy czasami wychodzi godzina :D

Wreszcie weekend :D

tylko młody mi usnął po 18stej :/ i nie chce sie obudzić , czeka mnie pewnie fajna noc ....

Posted

Oj tak dzisiaj tylko musze cały dom wysprzątać , to bedzie bardzo miła niedziela :D

za tydzien w sobote odmówie nadgodzin bo jak mam wolna tylko niedziele to jest masakra , poza tym nie oplaca sie pracowac 4 sobót w miesiacu więc teraz odmowie na nastepna pojde i beda 3 ;)

a w temacie forum to dzisiaj chyba zabije qwende , noralnie jest uparta jak taki osiol , juz dzisiaj z miotly ode mnie dostala i tak twardo w zaparte próbowała mi sie wbic na kuchnie , no co za maupa wlochata :[

i uwaga , "moją" koleżankę pogryzł tybetan ;( nie powiem jaki ale chyba wlasciciele nie bardzo maja nad nim kontrole :/