łamAga Posted September 5, 2015 Author Posted September 5, 2015 dziekuje laseczki :* wlasnie jem chipsy i pije piwko :D .... a jutro bede plakac ze gruba jestem :D a tak w temacie moich zepsutych lampek do roweru .... w końcu sie na coś przydała świecąca obroża dla psa :D:P Quote
marmara_19 Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 polecam male lampki z meridy. i jeszcze fajne sa silikonowe- do kuienia w decathlonie. http://www.decathlon.pl/lampka-rowerowa-vioo-100-przednia-czarna-id_8322807.htmlte mozna zgubic, trudno je popsuc. mozna tez zakladac psom;p ja je uzywam jako dodtakowe oswietlenie roweru Quote
*Magda* Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Miałam tego typu lampkę dla psa jak chodziliśmy jesienią/zimą na wieczorne spacery ;) Quote
łamAga Posted September 6, 2015 Author Posted September 6, 2015 ????Jak to mowia potrzeba matka wynalazku ???? Ale juz nabylam dzisiaj wlasnie silikonowe lampki , w brico , przeplacilam bo widze ze te w decathlonie kosztuja 14 zl a ja dakam 16 ale mam nadzieje ze ich nie popsuje ???? Mialam dzisiaj nigdzie nie isc a sie nalatalam jak glupia , a jutro do pracy .... Na rano ???? Quote
marta1624 Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Haha ty Aga nie popsujesz? Jasne :p Quote
łamAga Posted September 6, 2015 Author Posted September 6, 2015 Hahahaha sama w to noe wierze ale chociaz sie postaram nie popsuc ???? Mam juz zgrane fotki ale cos nie idzie przywrocic systemu ???? Quote
łamAga Posted September 6, 2015 Author Posted September 6, 2015 Na szczescie udalo sie je uratowac ???? no i mam wiecej czasu bo w komorce na necie nie lubie za bardzo siedziec ???? Quote
łamAga Posted September 7, 2015 Author Posted September 7, 2015 Dzisiaj w koncu bylam w pracy na rano , fajnie ale kurcze dopiero usiadlam , masakra , a nic za duzo nie zrobilam i juz jest wieczor .... A tutaj cos ostatnio cisza , spokoj na tym dogo .... Quote
marta1624 Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Teraz jak się ciemno szybciej robi to czas ucieka... Quote
łamAga Posted September 7, 2015 Author Posted September 7, 2015 Dokladnie , a u nas dzisiaj halny wieje , ale slyszalam ze od 16stego znowu upaly beda ???? Quote
marta1624 Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Oby jeszcze ciepłej się zrobiło :) Bo w sobotę mam dogtrekking, a potem jeszcze chcemy wpaść gdzieś nad morze i góry... Quote
łamAga Posted September 7, 2015 Author Posted September 7, 2015 O matko , tylko pozazdroscic ???? Ja juz sie nie moge doczekac aż odzyskam lapka , przy komorce juz wymiekam ???? Quote
*Magda* Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Ja to już chciałam iść spać :P Ale przypomniałam sobie, że będziesz, to wpadłam na chwilkę ;) Quote
łamAga Posted September 7, 2015 Author Posted September 7, 2015 Ooooj dziekuje ???????????????? Quote
*Magda* Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 Nie ciesz się za bardzo, bo myślę, że za 10 minut już mnie tu nie będzie :P :P :P Quote
łamAga Posted September 7, 2015 Author Posted September 7, 2015 Trudno ale przyszlas chociaz zamienic slowko ???? Ja tez niedlugo uciekne bo o 5 pobudka ???? Quote
*Magda* Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Dzień dobry wieczór :) Gdzie jesteś? Znowu przyjdziesz, jak ja będę szła spać? :mad: Quote
łamAga Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 Ja ogladalam piekielna kuchnie ???? Walczymam z kompem , niby windowsa zainstalowalam ale polaczenia sieciowego nie moge odszukac ???? Quote
łamAga Posted September 9, 2015 Author Posted September 9, 2015 Ja ogladalam ale staram sie w to nie wciagac bo moge ogladac tylko co 2gi tydzien ???? Ale film Skazane juz mi sie podob , czuje ze to bedzie film dla mnie ???? Dobrze ze dzisiaj juz jest sroda , fajnie jest chodic na rank do pracy ale nie fajnie sie wstaje , dzisiaj od 4rtej jestem juz na nogach bo mlody obudzil sie na mleko , pozniej zasnac nie chcial i juz mi sie nie oplacalo zasypiac na 15 min , czuje sie wyspana ale w pracy pewnie mnie dopadnie spiaczka ???? No i wygralam licytacje na skoczka ???? nie takiego jak chcialam ale tez fajny , jak dojdzie to dodam fotalki ???? A teraz dopije kawke i do pracy ???? Milego dzionka ???? Quote
*Magda* Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Dobry :) A moje dziecię, dla odmiany, wczoraj i dziś spało do 7:30, więc jestem po raz pierwszy od dawna wyspana :D Quote
Recommended Posts