Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki laski <3

Ania ja Ci nic nie wróżę :P

Magda ja sobie mogę planować ;)

a wpadki sama sobie nie zrobie tak samo :P

No i widzicie "prawie" w przypadku skoczka robi ogromną różnice ;( przyszłam do domu a tu e-mail że koleś przeprasza za wprowadzenie w błąd ale jego siostra już sprzedała skoczka ;(

Posted

Hejka ;)

Poczekam aż zmieni zdanie :P

Wy też macie taki ciezki dzien dzisiaj ? masakra , poszłam rano z Qwendi do weta , po drodze myślalam ze ocipieje , Qwendi ciągła jak nigdy , aż ją straszyłam że nastepnym razem pojdzie na kolcach ( wzruszyło ją to niezmiernie :P ) , podrzuciłam po drodze młodego do mamy, poszłam do weta i z powrotem weszłam do mamy na kawe , wszystkie trzy dzieciaki Fabian Staś i Maryśka przechodziły samych siebie , wrzask , ryk jeden przez drugiego do tego Qwendi nie chcąca leżeć tylko łaziła z kąta w kąt , no obłęd , teraz wróciłam do domu , szybka kawa i znowu z młodym do mamy i do pracy ;( a już padam na papę , na szczescie do weta ostatni raz w środe bo uszka Qwendi już są w porządku ;) szybko tym razem poszło leczenie , ciekawe ile zapłacimy hyhy 

Posted

Hahahahahahaha Magda Ty zboczuchu :P

Kurcze a wczoraj do konca dnia miałam maniane , co chwile cos sie sypało , kolejne od południa było to jak miałam odjeżdzać do pracy to chciałam nowe !!!! zapinanie do roweru przyczepić do siodełka , nawet go nie chciałam je tylko odpiąć i cały środek razem z kluczykiem wyleciał :[ , później jade do pracy włączam mp3jke jedna słuchawka nie działa :[ dojechałam do pracy patrze , zmiany mam źle ustawione :[ a na końcu , chce jechac do domu , chce włączyć też nowiutką !!!! lampke tylną w rowerze , tylko ją dotknęłam i się ułamała , normalnie odpadla :[ wróciłam do domu i od razu poszłam sie kąpać i spać bo stwierdziłam że jak włącze lapka to pewnie jeszcze go spale albo co :[ :[ :[ :[